Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2015.03.03.


Ossza meg!



Mágnesterápia a mindennapjainkban

Mint annyi mindent, amit napjainkban használunk a mágnes felfedezését is a filozofikus keletnek köszönhetjük, természetesen a kínaiaknak. A legenda az ókorba nyúlik vissza, amely szerint egy pásztor, akit Magnesnek hívtak, fedezett fel egy ércet, ami vonzotta a szandálja szögeit. Ma ezt mágnes ércnek ismerjük.Európában a XVII. századtól kezdve vizsgálják az ércnek a tudományos tulajdonságait.


A legenda az ókorba nyúlik vissza, amely szerint egy pásztor, akit Magnesnek hívtak, fedezett fel egy ércet, ami vonzotta a szandálja szögeit. Ma ezt az ércet mágnes ércnek ismerjük.
Európában a XVII. századtól kezdve vizsgálják ennek az ércnek a tudományos tulajdonságait. További 100 évet kellet várni, amíg az orvosok betegségek gyógyítására alkalmasnak találták egy merész német orvos Franz Anton Mesmernek köszönhetően.


Mágnes-terápia

Sejtjeinket és szerveinket bio mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések esetén a sejtek, így a szervezet mágneses tere megsérül, öngyógyító folyamata lelassul. A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret, és a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt. Az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. A szervek és az ezeket felépítő sejtek ugyanis rezonálásra képesek, az egészséges és a kóros állapot felismerhető a rezonanciaváltozásról és ez megelőzi a biokémiai változásokat. Tehát szerveink más frekvencián rezonálnak egészséges állapotukban és másként, ha valamilyen elváltozás történt.


Hogy is van ez?


A vérünkben a megoldás! A magas vas tartalmú hemoglobin az oxigén szállításáért felelős kis testőr, sejtjeinket látja el ezzel az éltető elemmel, a mágneses tér növelésével gyorsítható a véráramlás így az esetleges beteg sejtek regenerációja.

Az erő velünk van?


A föld mágnesessége bizonyíthatóan csökkent az elmúlt félezer évben 1 Gaussról 0,3-0,5 Gaussra, hogy milyen okoknak köszönhető ez még nem sikerült a tudós társadalomnak feltárni. Az viszont tény, hogy az élő szervezetek számára az oxigén, víz és táplálék mellett a mágneses energiára is szükség van, tehát minden olyan eszköz, ami pótolhatja ezt a kiesett „védőburkot” hasznos minden organizmus így az emberi test számára.


Mire is lehet jó?


Mágneses terápia egyik legfontosabb „dolga” az immunrendszer erősítése és a test regenerálódási folyamatát felgyorsítja.

-    migrénes panaszokra,
-    menstruációs, és egyéb nőgyógyászati tünetek kezelésére,
-    mozgásszervi betegségek, reumatikus- és ízületi panaszok, porckorongsérv kezelése,
-    sportsérülések, csonttörések, izomhúzódások gyógyítása,
-    fájdalomcsillapítás akut, és krónikus fájdalmak esetén,
-    sebgyógyulási zavarok kezelése, műtétek utáni regenerálódás, felgyógyulás elősegítése
-    anyagcserezavarok, zsír- és cukoranyagcsere folyamatok betegségei 
-    immunrendszer erősítése,
-    potenciazavar kezelése,
-    vérnyomás-, és vérellátási problémák, érelmeszesedés
-    nyirokrendszer betegségei,
-    koncentrációs problémák kezelése,
-    méregtelenítés,
-    a pszoriázis, az ekcéma és a bőrviszketés szintén jó hatásfokkal kezelhetők mágnes-terápiával.

NOVETEX termékei a hálószoba kultúra köré épültek így természetesen kínálatunkban is fellelhető olyan kiegészítő, melynek segítségével Ön élvezheti a mágneses terápia jótékony hatásait.


Mágnesen derékalj forgalmazásával kedveskedünk vásárlóinknak, bármely méretben rendelhető, könnyen kezelhető termékünk igazodik az Ön matrac méretéhez. Az anatómia szempontok szerint elhelyezett mágnes csíkok biztosítják, hogy teljes testfelületét körül tudja venni ez a jótékony erő. Segítségével helyre áll teste természetes rezonanciája csökkentve ezzel a betegségek kialakulásának kockázatát, esetenként elősegítve a gyógyulást. 

 

 

Látogasson el webshopunkba vagy szaküzleteinbe!
 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


ÚJ! Bevezető áron 399.990
Frank ágyazható kanapé - NOVETEX  - Ágyban a legjobb!

Frank ágyazható kanapé

Modern franciaággyá alakítható. A Frank ágyazható kanapé egy mozdulattal 140x200 cm teljes...

399 990 Ft
matrac.hu
Relax elemmel
Arezzo kanapé, kanapéágy relax funkcióval - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Arezzo kanapé, kanapéágy relax funkcióval

Arezzo ágyazható kanapé relax funkcióval. Könnye ágyazható kanapé. A fejpárna könnyedén...

1 125 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Passion Firm 160x200 táskarugós matrac 34 - Sealy - NOVETEX Matrac

Passion Firm 160x200 táskarugós matrac 34 - Sealy

Táskarugós, kemény zónázott 160x200 matrac, topperrel. 10 év garancia. Súlyhatár 130kg. Az...

672 990 Ft
matrac.hu
fa éjjeliszekrény
Dubbo fa éjjeliszekrény - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Dubbo modern fa éjjeliszekrény

Dubbo éjjeliszekrény - Kedvére kiválaszthatja a hálószobájába illő éjjeliszekrényt,...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.