Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2015.03.06.


Ossza meg!



Meglepetés ötletek Nőnapra

Tegnap az erotika matracról írtunk önöknek, és bár reméljük felkeltette olvasóink érdeklődését, de gondolnunk kell azon kedves vásárlóinkra is, akik már rendelkeznek egy ilyen matraccal, és nekik szeretnénk három lehetséges ötlettel segíteni, hogy minél kellemesebb meglepetést szerezhessenek párjuknak nőnap alkalmából.


Ám ne feledjük, hogy mit sem ér az ajándék, ha nem látszik, hogy nem csak pénzt, hanem időt és energiát is fektettünk bele, így azt javasoljuk minden kedves úriembernek, hogy ezt egy remek vacsorával és egy üveg jó minőségű borral vegyítse, a teljes elkápráztatás érdekében. (Csak halkan jegyezzük meg, hogy amennyiben az étel saját kezűleg elkészített, és egy gyertyát is meggyújtunk mellé, ne adj isten még egy szál vörös rózsát is elhelyezünk az asztalon, akkor párunk nem csak el lesz varázsolva kedvességünktől, hanem hosszú-hosszú hónapokig meleg szívvel fog rendszeresen visszaemlékezni erre az estére.)

 

Első jelöltünk a méltán dicsérgetett, nagyon magas minőségű Ombrációs párna, amelynek különleges alakja segít stabilan tartani a felsőtestet alvás közben. Így olyan pozíciót biztosít melyben a testre gyakorolt nyomáspontok száma lecsökken, elősegítve a tökéletes alvást. Oldalán egy speciális 3D Textil sáv megy végig mely az elérhető legjobb szellőzést biztosítja használójának. A termék 3 év garanciával vásárolható meg. Mérete: 56*48cm.

 


Második versenyzőnk a legjobb dolog, ami egy lábbal történhet egy fárasztó nap után, főleg ha a kedvesünknek például munkájából fakadóan, sokat kell magas sarkúba állnia, szinte megváltásnak fogja érezni, mikor egy fárasztó nap után, először dugja bele lábacskáit ebbe a pihe puha csodába. Bár már biztosan kitalálta az olvasó, de azért eláruljuk, második termékünk egy Wellsoft papucs amely, egyedülálló puhasága miatt úgy kényezteti párja fáradt lábait, mintha a tenger hullámain lépkedne! A talprészben elhelyezett hőre lágyuló memory hab páratlan nyomáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően pedig úgy simul a lábára, mint Hampupipőkére az üvegcipellő. Ha ezek után eláruljuk, hogy változatos vidám színekben kapható mindenféle méretben, akkor olvasónk is könnyűszerrel rájöhet, hogy ez valóban igazi meglepetés, egy igazi nőnek.



És utoljára, de nem utolsó sorban, talán a legjobbat hagytuk a végére, hiszen ha megtudjuk, hogy az előzőekben leírt tökéletes pihe puhaságot, nem csak a lábfejünkön, hanem akár egész testünkön is viselhetjük, biztos nem gondolkozunk tovább, és azonnal a magunkénak szeretnénk tudni egy Wellsoft köntöst. Azaz hogy kettőt, hiszen ekkor jut eszünkbe, hogy jelenleg párunknak vásárolunk, és nem pedig magunknak, de jó hírünk van kedves vásárlóinknak, hiszen a NOVETEX gondol, a rendkívüli minőséget kedvelő férfi olvasóinkra, és jelenleg ezen termékünk 20% kedvezménnyel vásárolható meg, így akár a két köntös ára sem olyan megterhelő most, nőnap alkalmából. (De itt szeretnénk megjegyezni, hogy a másik két lehetőségből, is nyugodtan betankolhat még egyet minden minőséget kedvelő hős szerelmes, persze szigorúan a jövőben felmerülő kölcsönkérési viták elkerülésének az érdekében.)



És, hogy mit tegyenek azok a nők, akik cikkünket olvasva mindent elsöprő vágyat éreznek termékeink iránt, de úgy érzik, vasárnap nem ezzel fogják meglepni őket? Tegyenek úgy, mint cikkünk írója, és bátran továbbítsák csak az irományt párjuk felé, szemérmeskedés nélkül, hiszen lehet, hogy egy órák hosszat tartó dilemmától, és sok-sok pénz teljesen felesleges elköltésétől mentjük meg szerelmünket, aki ezért még hálás is lesz nekünk, így felhőtlenül és boldogan lustálkodhatunk egész vasárnap együtt.

 

Jöjjön el egy szaküzletünkbe,próbálja ki mindhárom termékünket, vagy akár a NOVETEX egyedi ajánlatával élve saját otthonában is kipróbálhatja teljesen ingyen. További információkért keresse szakképzett eladóinkat. Amennyiben otthonról szeretne rendelni, látogasson el webshopunkba. Ha kérdése van, a honlapunkon található chat segítségével választ kaphat rá.

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


Új 2023 kollekció
Sealy Emotion Firm - Kemény táskarugós matrac topperrel - NOVETEX Matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Sealy Emotion Firm - Kemény táskarugós matrac topperrel

Prémium amerikai minőségű kemény rugós matrac párnázott felsőrésszel tökéletes...

373 990 Ft 332 851 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Ágyrács - fix borda 200x200 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Ágyrács 200x200 - fix matractartó ágyborda ST

Ágyrács - fix masszív matractartó 200x200 ágyborda. Súlyhatár 150 kg. A matrac...

55 990 Ft
matrac.hu
hűsítő huzat, ajándék matractisztítás 100 napos visszavásárlási garancia
Hollandia Rozela Ice hűsítő matrac NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rozela Ice hűsítő matrac 22 - Hollandia

Nem tudok aludni a melegtől! Csak forgolódom az ágyban! Kánikula idején sokszor halljuk ezeket...

187 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia! szállodai matrac
Sealy Florida táskarugós szállodai matrac 28 cm - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Florida táskarugós szállodai matrac 28

A Sealy Florida táskarugós hotelmatrac. 130 kg súlyhatár 28 cm magas, kétoldalas matrac. Érezd...

226 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.