2016. Január 29.

Rózsát és csokit Valentin napra? Van jobb ötletünk!


Valentin napon évről-évről ellepik az utcákat a rózsával és szívalakú dobozos csokival kezükben szaladgáló emberek, akik éppen találkozóra sietnek életük párjával. A szerelem fontos része az életnek és ezért az is fontos, hogy megbecsüljük szerelmünk alanyát. Mégis hajlamosak vagyunk beállni a sorba és elhalmozni sablonajándékok sorával. Itt az idő változtatni!

Szerencsére se csokit, se rózsát nem árulunk, ezért nálunk egy sokkal különlegesebb ajándékot találsz: az erotikamatracot.

Az erotikamatrac speciális, ék alakú formájának köszönhetően a legextrémebb pózókat próbálhatjátok ki a lehető legnagyobb kényelemben. A kellemes tapintású, lágyan a test alá simuló huzata pedig még tovább fokozza az élvezeteket.

A higiéniai miatt sem kell aggódnotok, hiszen külső borítása levehető és mosható. Kétféle mérete lehetővé teszi, hogy igényeitek szerint válassz, de kombinálhatod is őket az igazán tűzijátékos élményekért. Ezen a matracon fáradtság nélkül lehettek részesei a legforróbb erotikus szenvedélynek.

Ugye te sem akarsz sablon ajándékot adni kedvesednek, amilyet mindenki más? Az erotikamatractól biztosan leesik majd az álla, és szinte garantálhatod, hogy február 14-én felejthetetlen éjszakátok lesz.

Légy merész és nyűgözd le szerelmedet Valentin Napon! Mi 10% kedvezménnyel segítünk Neked, hogy idén egy új szintre léphessen szexuális életetek.

 

Rendelje meg az erotika matracot 10% kedvezménnyel, csak Valentin Napig!

  

  Legyen merész és bevállalós. Dobja fel szerelmi életét a NOVETEX erotika matracokkal!

 
vissza
Kapcsolódó termékek
Erotikamatrac

Erotikamatrac

16 990 Ft.

ÚJÉVI SZUPER AKCIÓ

Az új év első hónapját szuper akcióval búcsúztatjuk! Most 20% engedménnyel rendelheti meg felnőtt vagy ifjúsági biomatracát! Ne szalassza el a lehetőséget, aludjon jól és legyen egész nap kipihent!

2016. Január 22.  0 komment  olvasva: 977 alkalommal 

Tovább olvasom

Alkalmassági alvásvizsgálat!

Az Európai Unióban bevett gyakorlat elérte hazánkat is, 2016-tól a jogosítványhoz kötött orvosi vizsgálat része az alvászavarok kiszűrése is.

2016. Január 08.  0 komment  olvasva: 844 alkalommal 

Tovább olvasom

Még ma akár 26%-os kedvezményes BIOMATRAC akció!

Akár 26%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg BIOMATRAC! A boltjaink zárása után webshopban is, éjfélig megteheti, megrendelheti!

2015. November 30.  0 komment  olvasva: 828 alkalommal 

Tovább olvasom

Boltjaink ünnepi nyitvatartásai-NOVETEX

Itt a Karácsony újból, eltelt egy év és mi már a Duna Plazában ezen a hétvégén is nyitva tartunk, jöjjön be hozzánk!

2015. November 18.  0 komment  olvasva: 859 alkalommal 

Tovább olvasom

Vásároljon MEGÚJULT webáruházunkban!

Nem csak új designt kapott a Matrac.hu, de sokkal több terméket is tud megvásárolni onlineban, webshopunkból.

2015. November 17.  0 komment  olvasva: 814 alkalommal 

Tovább olvasom