Hírek

20 éve piacvezetőként!

A NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra ma Magyarország egyik legnagyobb matracgyártó és forgalmazó cége.

2015. Március 12.  0 komment  olvasva: 558 alkalommal 

Tovább olvasom

Újabb partnerekkel gyarapodott a NOVETEX!

Külföldön is bizonyítanánk bio termékeink legjobb magyar minőségét, amik idehaza már megvásárolhatók az Életút Pénztár tagjainak is.

 

2015. Március 11.  0 komment  olvasva: 693 alkalommal 

Tovább olvasom

Egy francia ágy margójára

Jack Tew és Sorcha Anglim Me & You-ja egy olyan rövidfilm, amely párbeszédek nélkül is tökéletesen ki tudja fejezni magát, hiszen mindannyian voltunk már ilyen szituációban, és együtt tudunk érezni legalább az egyik szereplővel.

2015. Március 10.  0 komment  olvasva: 580 alkalommal 

Tovább olvasom

A HÉT TERMÉKE: GYEREKMATRAC!

Minden héten a hét termékének olyan NOVETEX terméket választunk, mely nagy népszerűségnek örvend, ezért a vásárlóink kedvencei közé tartozik.

 

2015. Március 09.  0 komment  olvasva: 549 alkalommal 

Tovább olvasom

Március 8. Nemzetközi Nőnap

A tavasz első ünnepe, amiről a világ négy sarkában megemlékeznek. A hölgyek ilyenkor apró ajándékokat, kedvességeket kapnak a környezetükben fellelhető uraktól. Tekintsünk egy kicsit a virágcsokrok, bonbonok és édes szavak mögé és nézzük meg miért is köszönti a világ a nőket.

2015. Március 06.  0 komment  olvasva: 605 alkalommal 

Tovább olvasom

Erotika matrac a mindennapokban

Ne feledkezzünk meg a nőnapra való tekintettel, kiemelt termékünkről, az erotika matracról, amely bármely kapcsolatot képes kicsit felpezsdíteni, és megszínesíteni azokat a bizonyos lopott órákat.  Sajnos Magyarországon is sokan elégedetlenek a szexuális életükkel, ami sokszor annak köszönhető, hogy a párok egyszerűen nem beszélnek a problémáikról.

2015. Március 06.  0 komment  olvasva: 902 alkalommal 

Tovább olvasom

Meglepetés ötletek Nőnapra

Tegnap az erotika matracról írtunk önöknek, és bár reméljük felkeltette olvasóink érdeklődését, de gondolnunk kell azon kedves vásárlóinkra is, akik már rendelkeznek egy ilyen matraccal, és nekik szeretnénk három lehetséges ötlettel segíteni, hogy minél kellemesebb meglepetést szerezhessenek párjuknak nőnap alkalmából.

2015. Március 06.  0 komment  olvasva: 624 alkalommal 

Tovább olvasom

Vicces mondatok az alvásról

Az alábbi idézetek bizonyára megmosolyogtatnak mindenkit - és biztosan sokan magukra fognak ismerni olvasás közben! 

2015. Március 05.  0 komment  olvasva: 1862 alkalommal 

Tovább olvasom

A HÉT TERMÉKE: WELLSOFT KÖNTÖS

Ki ne vágyna egy pihe-puha köntösre, amibe a hosszú nap után belebújhat, és átadhatja magát a pihenésnek?

 

2015. Március 04.  0 komment  olvasva: 687 alkalommal 

Tovább olvasom

Mágnes terápia

Mint annyi mindent, amit napjainkban használunk a mágnes felfedezését is a filozofikus keletnek köszönhetjük, természetesen a kínaiaknak.

2015. Március 03.  0 komment  olvasva: 756 alkalommal 

Tovább olvasom

Boltjaink új nyitvatartása

NOVETEX Matrac és hálószoba szaküzletek nyitvatartási rendje:

2015. Március 02.  0 komment  olvasva: 1512 alkalommal 

Tovább olvasom

MÁRCIUSI AKCIÓINK; 20 ÉVESEK LETTÜNK!

EXTRA AKCIÓNK: NŐNAPRA KEDVESKEDÜNK

2015. Március 01.  0 komment  olvasva: 692 alkalommal 

Tovább olvasom

Vicces, és érdekes tények az alvásról

Ön szerint hány órát tud egy ember alvás nélkül eltölteni? Vajon a bálnák és a delfinek alszanak? Mennyit alszik egy zsiráf? Cikkünkben minden kiderül!

2015. Február 26.  0 komment  olvasva: 778 alkalommal 

Tovább olvasom

Nőnapi akció a Max Cityben és minden NOVETEX boltban!

 

Nőnap alkalmából mivel is tudnánk leginkább kedveskedni vásárlóinknak, mint sem egy újabb akcióval?!

2015. Február 25.  0 komment  olvasva: 780 alkalommal 

Tovább olvasom

A hét terméke: a fotelágy!

Régi idők emlékét idézi ez a két szó: fotel, ágy melyek egymás mellett kimondva akaratlanul is egybecsengenek, és talán először tévútra kalauzolja az olvasót, mikor nagyanyáink kényelmetlen, ideiglenes fekvőalkalmatosságai sejlenek fel előttünk. Napjainkban ez a két szó már egybeforrt és a jelentéstartalma is lecserélődött, ha meghalljuk inkább a kényelem, a minőség, a praktikusság, és a délutáni nagy alvásokra asszociálunk, esetleg egy bizonyos design is körvonalazódik előttünk, ami természetesen a legjobban illeszkedik lakásunk kialakításához.

 

2015. Február 24.  0 komment  olvasva: 3119 alkalommal 

Tovább olvasom

Párnáinkat ajánljuk!

Az eheti akciónkhoz hűen, ma a párnák világába kalauzoljuk el önöket, és bemutatjuk, hogy miért érdemes régi típusú, tollpárnáinkat, modern, minőségi termékekre cserélni. Ugyanúgy meglephetjük ezzel a kedves gesztussal szeretteinket, de akkor se legyen bűntudatunk, ha magunkat ajándékozzuk meg, hiszen a mély alvás egyik alappillére, a megfelelő párna kiválasztása. Ezt fejben biztos mindenki sejti, de sokan mégse gondolnak erre az egyszerű megoldásra, amikor a kialvatlanságukra panaszkodnak a hétköznapokban, pedig mennyivel kellemesebben telik a napunk egy jó és pihentető alvás után, mint egy átforgolódott, fél álomban töltött éjszaka után.

 

2015. Február 23.  0 komment  olvasva: 632 alkalommal 

Tovább olvasom

KETTŐT FIZET, HÁRMAT KAP PÁRNA AKCIÓ!

A NOVETEX legújabb akciója keretében még jobb áron juthat hozzá a párnáinkhoz, amennyiben kettőt vásárol egyszerre, hiszen akkor a harmadikat nem kell kifizetnie, azt ajándékba kapja!

 

2015. Február 22.  0 komment  olvasva: 760 alkalommal 

Tovább olvasom

Egy univerzális párna: a szoptatós párna

A várandósság a női élet leginkább várt és csodákkal teli időszaka! A test átalakul, helyet és életteret biztosítva a gyermek számára. Ez az átalakulás lélekemelő és örömteli, de a „babakastély” növekedése bizony megterheli és egész további életre szólóan átformálja a mama testét. Remek segítség lehet ebben az időszakban a szoptatós párna, amely a baba születése után is nélkülözhetetlen kiegészítő.

2015. Február 21.  0 komment  olvasva: 1568 alkalommal 

Tovább olvasom

Motiváció: ezért kelj korán!

Sikeres szeretne lenni? Erre a kérdésre bizonyára a legtöbb ember igennel felel. Ha megkérdeznénk a sikeres embereket, vajon mi lenne bennük a közös? Az biztos, hogy egyikük sem délben kel…

 

2015. Február 20.  0 komment  olvasva: 630 alkalommal 

Tovább olvasom

A túl sok alvás sem egészséges

Arról már írtunk előző cikkeinkben, hogy a kevés alvás nagyon káros, és sok komoly betegséget idézhet elő. De mi van, ha valaki túl sokat alszik? Először is az jutna eszünkbe, hogy mennyire szerencsés, hogy ennyi ideje van aludni, valamint hogy ő biztosan egészséges marad, hiszen nem veszélyezteti a kevés alvás, sőt…

 

2015. Február 19.  0 komment  olvasva: 666 alkalommal 

Tovább olvasom