Hírek

Vicces, és érdekes tények az alvásról

Ön szerint hány órát tud egy ember alvás nélkül eltölteni? Vajon a bálnák és a delfinek alszanak? Mennyit alszik egy zsiráf? Cikkünkben minden kiderül!

2015. Február 26.  0 komment  olvasva: 808 alkalommal 

Tovább olvasom

Nőnapi akció a Max Cityben és minden NOVETEX boltban!

 

Nőnap alkalmából mivel is tudnánk leginkább kedveskedni vásárlóinknak, mint sem egy újabb akcióval?!

2015. Február 25.  0 komment  olvasva: 823 alkalommal 

Tovább olvasom

A hét terméke: a fotelágy!

Régi idők emlékét idézi ez a két szó: fotel, ágy melyek egymás mellett kimondva akaratlanul is egybecsengenek, és talán először tévútra kalauzolja az olvasót, mikor nagyanyáink kényelmetlen, ideiglenes fekvőalkalmatosságai sejlenek fel előttünk. Napjainkban ez a két szó már egybeforrt és a jelentéstartalma is lecserélődött, ha meghalljuk inkább a kényelem, a minőség, a praktikusság, és a délutáni nagy alvásokra asszociálunk, esetleg egy bizonyos design is körvonalazódik előttünk, ami természetesen a legjobban illeszkedik lakásunk kialakításához.

 

2015. Február 24.  0 komment  olvasva: 3319 alkalommal 

Tovább olvasom

Párnáinkat ajánljuk!

Az eheti akciónkhoz hűen, ma a párnák világába kalauzoljuk el önöket, és bemutatjuk, hogy miért érdemes régi típusú, tollpárnáinkat, modern, minőségi termékekre cserélni. Ugyanúgy meglephetjük ezzel a kedves gesztussal szeretteinket, de akkor se legyen bűntudatunk, ha magunkat ajándékozzuk meg, hiszen a mély alvás egyik alappillére, a megfelelő párna kiválasztása. Ezt fejben biztos mindenki sejti, de sokan mégse gondolnak erre az egyszerű megoldásra, amikor a kialvatlanságukra panaszkodnak a hétköznapokban, pedig mennyivel kellemesebben telik a napunk egy jó és pihentető alvás után, mint egy átforgolódott, fél álomban töltött éjszaka után.

 

2015. Február 23.  0 komment  olvasva: 666 alkalommal 

Tovább olvasom

KETTŐT FIZET, HÁRMAT KAP PÁRNA AKCIÓ!

A NOVETEX legújabb akciója keretében még jobb áron juthat hozzá a párnáinkhoz, amennyiben kettőt vásárol egyszerre, hiszen akkor a harmadikat nem kell kifizetnie, azt ajándékba kapja!

 

2015. Február 22.  0 komment  olvasva: 808 alkalommal 

Tovább olvasom

Egy univerzális párna: a szoptatós párna

A várandósság a női élet leginkább várt és csodákkal teli időszaka! A test átalakul, helyet és életteret biztosítva a gyermek számára. Ez az átalakulás lélekemelő és örömteli, de a „babakastély” növekedése bizony megterheli és egész további életre szólóan átformálja a mama testét. Remek segítség lehet ebben az időszakban a szoptatós párna, amely a baba születése után is nélkülözhetetlen kiegészítő.

2015. Február 21.  0 komment  olvasva: 1873 alkalommal 

Tovább olvasom

Motiváció: ezért kelj korán!

Sikeres szeretne lenni? Erre a kérdésre bizonyára a legtöbb ember igennel felel. Ha megkérdeznénk a sikeres embereket, vajon mi lenne bennük a közös? Az biztos, hogy egyikük sem délben kel…

 

2015. Február 20.  0 komment  olvasva: 661 alkalommal 

Tovább olvasom

A túl sok alvás sem egészséges

Arról már írtunk előző cikkeinkben, hogy a kevés alvás nagyon káros, és sok komoly betegséget idézhet elő. De mi van, ha valaki túl sokat alszik? Először is az jutna eszünkbe, hogy mennyire szerencsés, hogy ennyi ideje van aludni, valamint hogy ő biztosan egészséges marad, hiszen nem veszélyezteti a kevés alvás, sőt…

 

2015. Február 19.  0 komment  olvasva: 700 alkalommal 

Tovább olvasom

Tavaszi fáradtság

Elérkeztünk az év azon időszakához, amikor végre közeleg a tél vége! Téltábornok ugyan még tartogat számunkra meglepetéseket, de a tavasz még is csak a következő évszak! Ebben az időszakban a mindannyiunk számára ismert érzés a tavaszi fáradtság.

2015. Február 18.  0 komment  olvasva: 717 alkalommal 

Tovább olvasom

VÁSÁROLJON ONLINE!

Napjainkban az online vásárlást szinte már természetesnek tekintjük, azonban sokan ódzkodnak tőle, inkább a hagyományos vásárlási szokásokat preferálják.

2015. Február 17.  0 komment  olvasva: 812 alkalommal 

Tovább olvasom

MATRAC AKCIÓ!

Február 15-21 között újabb akcióval várjuk Önöket Valentin napi akciónk után.Most 30 %  kedvezményt adunk minden flexibilis MATRAC vásárlása esetén.

2015. Február 15.  0 komment  olvasva: 803 alkalommal 

Tovább olvasom

Valentin nap


Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. Világszerte, de főleg az angolszász országokban Bálint napján (február 14-én) tartják a Bálint-nap (Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak számára, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

2015. Február 14.  0 komment  olvasva: 972 alkalommal 

Tovább olvasom

Mindent az álmokról


Ismert érzés: tudom, hogy álmodtam, de elfelejtettem, hogy mit. Miért felejtjük el álmainkat? Bizonyára mindenkiben megfogalmazódott már a kérdés.

2015. Február 13.  0 komment  olvasva: 667 alkalommal 

Tovább olvasom

Péntek 13

Ma péntek 13 van! Ez a dátum világszerte sok embertársunknak okoz komoly riadalmat. A legismertebb babona, ami elterjedt ezen a bolygón. Akik komolyan veszik, ezeken a napokon nem ülnek autóba, nem intéznek hivatalos ügyeket, sőt akár nősülést is meg lehet úszni erre a félelmetes dátumra hivatkozva! Ez a dátum mélyen gyökerezik a keresztény kultúrában, még azok számára is ismert, akik nem foglakoznak a babonákkal.   

2015. Február 13.  0 komment  olvasva: 875 alkalommal 

Tovább olvasom

Fogyókúra

Ezzel a „rémületes” fogalommal a legtöbb nő és jó néhány férfi szembe került már élete során. Valós vagy képzelt túlsúlyától a legkülönfélébb módszerekkel tud, remélhetőleg végleg megszabadulni.

2015. Február 12.  0 komment  olvasva: 695 alkalommal 

Tovább olvasom

NOVETEX fondorlat, avagy "matrac" recept

 

 

Rétegezett, kézzel és kanállal készített szendvics sütike, avagy ezen gyakorolnak a matrackészítők.

 

2015. Február 11.  0 komment  olvasva: 638 alkalommal 

Tovább olvasom

A legjobb (és legrosszabb) alváspózok, és személyiségbeli jelentésük

Bár az alvás az egyik legalapvetőbb, legtermészetesebb tevékenység, és már születésünktől kezdve csináljuk, mégsem annyira egyszerű dolog. A túl kevés és a túl sok alvás sem tesz jót, valamint az alváspóz nagy szerepet játszik a horkolásban, a gyomorégésben, vagy akár a ráncok kialakulásában is.

2015. Február 10.  0 komment  olvasva: 747 alkalommal 

Tovább olvasom

Green Pass utalvány elfogadóhely lettünk!

A NOVETEX örömmel jelenti be, hogy újra bővült az elfogadott utalványaink sora.

 

2015. Február 09.  0 komment  olvasva: 802 alkalommal 

Tovább olvasom

Alvásproblémák

Alvásunk sokszor egészségügyi állapotunk tükre, ezért akiknek sűrűn problémáik vannak vele, a háttérben valószínűleg egy betegség áll. A jó alvás elengedhetetlen a fizikai és érzelmi jólétünk fenntartásához. Sajnos minimális alváshiány is nyomot hagy a következő napi kedvünkön, energiánkon, stressztűrésünkön és teljesítményünkön.


Az alvás nem luxus, hanem szükséglet, ezért ne hanyagolja el!

 

2015. Február 07.  0 komment  olvasva: 630 alkalommal 

Tovább olvasom

2015. Február 06.  0 komment  olvasva: 822 alkalommal 

Tovább olvasom