Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2012.10.10.


Ossza meg!



Hogyan védekezzünk a hideg, őszi napok ellen?


Lássuk be, ha nem egy sípályán van az ember a hideg igencsak unalmas, kiszipolyozó tud lenni és még a nátha is elérheti! Néhány aprósággal azonban kellemesebbé tudja tenni a szürke, hideggel teli napjait.

 

Gyömbéres tea a hideg ellen!

 

Mézet, mézzel - a természetes immunerősítő

 

A méz az egyik leghasznosabb természetes eredetű orvosság. Torokgyulladásra kifejezetten ajánlott, de ez mellett kitűnő immunerősítő is, valamint a vércukorszintet pillanatok alatt helyre állítja és serkenti az agyműködést is.

 

A méz természetes orvosság 

 

Propolisz, avagy mindennapok fertőzés nélkül


Ahogy a méheknél is a kaptár belső falát bevonva óvást ad a családnak a fertőzésektől, így az embereknek is védelmet nyújt, fájdalmat csillapít, a szörnyű íze ellenére érdemes a téli időszakban bőségesen fogyasztani.

 

Propolisz a fájdalomra 

 

Csípős paprika - fázás ellen

 

Az erős paprikának jótékony hatása van, de érdemes odafigyelni arra, hogy egyszerre mekkora adagban viszi a szervezetbe, mivel nagy mennyiségben a gyomorfekélyesek bosszankodhatnak a maró hatás által keletkezett fájdalmaktól. Ha okosan adagolja a mindennapjaiba, heti kétszer, háromszor beiktatja az étrendjébe, akkor kellemes felmelegedést ér el vele. A baktériumokat kiűzi testéből, a szívét is óvja, valamint még a fogyásban is segíti. Ha átfagyott érdemes inni egy jó forró borsos teát, ahogy az indiaiak is teszik. Amennyire csípős a tea, annyira finom és hatásos is.

 

Csípős paprika a nátha elűzésére 

 

Pléd - érzéki simogatás a hidegben

 

Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzen meg egy igen kellemes, hatásos mindenki otthonában megtalálható kiegészítőről, a jó öreg plédről! Mindig kéznél van! Csak annyit kell tennie, hogy az ősz elején  kihúzza a szekrény aljából vagy az elsuvasztott ágyneműtartóból, és a zord időtől elzárkózva bebugyolálja magát a pihe-puha szeretett darabba és élvezi a bársonyos puhaságát, a melegségét, amelyet a használat során áraszt, miközben egy forró teát kortyolgat, nyugtató zenét hallgat, egy kedves regényt olvas vagy kedvese mellé bújik.

 

 

 

Mindenkinek javaslom, ne ijedjen meg az évszak váltástól, hiszen minden időszaknak meg van a maga szépsége. Ahogy a nyár hozza magával a kalandokat úgy a tél a szenvedélyt, a forró pillanatokat! Készüljön fel Ön is a legmelegebb, legpuhább wellsoft pléd simogatására és válasszon mindenki teát a maga kedvére!

 

 A hideg esték elengedhetetlen kelléke egy jó meleg pléd

 

Kattintson a képre és tekintse meg színes wellsoft pléd ajánlatunkat!

 

Csodás telet kívánok!

 

Szerző: Kuglits Nikolett

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


Energy Cushion Firm 100x200 Sealy matrac - NOVETEX Matrac

Energy Cushion Firm 100x200 táskarugós Sealy matrac 28

Táskarugós, zónázott középkemény Sealy 100x200 matrac. 10 év garancia. Súlyhatár 130kg....

259 990 Ft
matrac.hu
vejby-tomorfa-agykeret-komod-ejjeli-69259

Vejby ágy - tömörfa ágykeret, komód, éjjeli

Megbízhatóság és stabilitás, talán ami a legjobban jellemzi ezt a klasszikus stílusú...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
Sealy Stellar Hybrid memóriahabos - rugós matrac 29 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Stellar Hybrid memóriahabos - rugós Sealy matrac 29

Hybrid táskarugós matrac memóriahab réteggel. A Sealy Stellar hybrid matrac tökéletes...

320 990 Ft
matrac.hu
inkontinencia ellen
Matracvédő huzat  - Inkontinencia gumis lepedő

Matracvédő - Inkontinencia gumis lepedő

Inkontinencia matracvédő gumis lepedő vízhatlan, légáteresztő. Inkontinencia esetén a...

15 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.