Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2013.03.08.


Ossza meg!



Könnyű fogyókúra - Alvás közben könnyebb a fogyás!

Előkerültek a vidám, színes tavaszi cipellők, és az egyre többet sejtető tavaszi ruhák, és lekerültek a "sokat rejtő" nagykabátok... És igen, sajnos ezzel egy időben, sokkal láthatóbbá váltak a télen, "létfenntartás végett" felszedett és elraktározott plusz kilók...


Itt a tavasz!

Legalábbis az egyre többet előbújó és napsugaraival melengető napocska igencsak ezt igazolja! Én imádom ezt az időjárást, amikor még csak próbálkozik, kísérletezik a nap, néha kicsit elbújik, de mindig egyre többet mutat magából! Akárcsak az emberek, főleg persze a hölgyek!

 

A tavasz első napsugarai

 

Előkerültek a vidám, színes tavaszi cipellők, és az egyre többet sejtető tavaszi ruhák, és lekerültek a "sokat rejtő" nagykabátok... És igen, sajnos ezzel egy időben, sokkal láthatóbbá váltak a télen, "létfenntartás végett" felszedett és elraktározott plusz kilók... Kényes téma és szerintem nagyon ritka az a nő, aki ezzel ne szembesülne (de írigylem őket!) a tavasz beköszöntével! A nagy kabát alatt még csak csak ellehetett rejteni, de most?

 

Rejtett kilók és centik a nagykabát alatt

 

 

De van megoldás hölgyeim! ALUDNI KELL!!!

 

A kutatások szerint ugyanis az alvás elősegíti a fogyást! Persze ez alatt nem az értendő, hogy jól telezabáljuk magunkat minden földi jóval, aztán tanyát verünk az ágyunkban, és karcsúra aludjuk magunkat... bár milyen jó lenne! :)

Ennél azért egy kicsit nehezebb a dolog, de nem lehetetlen! A tanulmány beszámol arról, hogy az alvás szoros összefüggésben van az étvágyunkat szabályzó hormon, az ún. kortizon kiválasztásával. Ha valaki keveset alszik - akkor hiába él és étkezik egészségesen, vagy hiába fogyókúrázik (ez a rosszabb választás!) - az alváshiány folyamatos éhségérzetet fog okozni nála. Természetesen ez nem egyenlő azzal, hogy ha egészségesen étkezünk és sokat alszunk, akkor fogyni fogunk... de szép is lenne! Nagyon fontos  a rendszeres testmozgás is és étkezésre való odafigyelés! 

 

Egészséges étkezés

 

De akkor hogyan lehet fogyni alvás közben?

 

Alvás közben a test ahhoz, hogy a szükséges energiákat pótolja, a meglévő zsírszövetekből "táplálkozik". Megkezdődik a regenerálódás folyamata, amelyet az alvás minősége és mennyisége nagyban befolyásol. Hiszen, ha valaki nyugtalanul és rosszul, vagy keveset alszik, akkor ennek az átalakító folyamatnak az intenzitása csökken. A test nyugalmi, alvó állapotában a zsírból energia lesz. A képlet tehát nagyon egyszerű!

Ha jól alszunk, sok zsírt alakít át a testünk energiává és másnap kipihenten, frissen és energikusan ébredünk! Mégegyszer mondom, a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás elengedhetetlen momentuma ennek! Egy kiadós edzés után viszont bűntudat nélkül aludhatunk!

 

Nincs más teendő, futócipőt fel, irány a szabad, irány a napsütés! Este pedig egyetek valami könnyűt és finomat, aludjatok egy jót és ébredjetek karcsún és energikusan! :)

 

Extra tipp!

 

Este, lefekvés előtt egy lazító meditáció segít összegezni és lezárni a nap eseményeit, megnyugtatj a lelket, felkészíti a testet az éjszakai regenerálódásra! Próbáljátok ki Ti is!

 

 

Jóga termékek a NOVETEX-től!

A meditációs gyakorlatokkal lecsendesíthetjük gondolatainkat, erősíthetjük belső egyensúlyunkat és lelki békénket. A meditációs gyakorlatok megteremtik a belső egyensúlyt testünkben. 

 

Szép Napot Nektek!

 

Vivien 

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac 120x200 kókuszmatrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Extra NOVETEX biomatrac - 120x200 kókusz matrac 23434

Extra 23434, dupla komfortú, 5 rétegű, latex-kókusz 120x200 NOVETEX biomatrac 17 cm,...

314 990 Ft
matrac.hu
Relax elemmel
Arezzo kanapé, kanapéágy relax funkcióval - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Arezzo kanapé, kanapéágy relax funkcióval

Arezzo ágyazható kanapé relax funkcióval. Könnye ágyazható kanapé. A fejpárna könnyedén...

1 125 990 Ft
matrac.hu
hollandia fiókos modern éjjeliszekrény

Hollandia Flavia éjjeliszekrény No.2.

Kárpitozott, fiókos modern éjjeliszekrény, a fehér éjjeliszekrény többféle színben rendelhető!

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 486 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 486

Rugalmas 486, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 19 cm súlyhatára 100 kg -...

255 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.