Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

Ossza meg!


Szakszótár

Szieszta


Szieszta a világban

 

A világ egyes részein a délutáni pihenés, szieszta az életritmus szerves része. Megszokott, hogy a nap legmelegebb óráiban leáll az élet, aki csak teheti, szunyókál egy keveset, hogy délután felfrissülve ismét belevesse magát a munkájába. Hazánkban a pihenő napokon és a szabadsága ideje alatt hódolhat ennek a szokásnak, hiszen a délutáni pihenés nem része a munkahelyi gyakorlatnak.

 

Szieszta a világban

 

Szeret lepihenni ebéd után? 

 

Az emberi test természetes igénye nem csak a kisgyermekeknél az ebéd utáni szunyókálás. Tudományos megfigyelések támasztják alá a szervezetre gyakorolt jótékony hatását.30-40 perces sziesztázás megnöveli a teljesítő képességét, javíthatja a koncentrációját, csökkenti a stressz káros hatásait szervezetére megelőzve ezzel a szív és érrendszeri megbetegedések kialakulását.

 

Nem kell az egész délután!

 

Mindenkinek mások az igényei és ez a délutáni alvásra is igaz. Van, aki 20 perces szunyókálás után felfrissülve ébred és van, akinek egy óra is kevés! Érdemes azonban oda figyelnie arra, ha túl hosszúra nyúlik az ebéd utáni szundi az éjszakai alvással gondja lehet! Amíg egy rövid pihenés üdítőleg hat szervezetére a hosszúra nyúlt alvástól „kótyagos” lehet a feje!

 

Szieszta délután

 

Adja meg a módját a sziesztának!

 

Ebéd utáni alvásnál is fontos a kényelem, teste csak akkor tud igazán felfrissülni, ha gondoskodik a megfelelő környezetről és feltételekről.

 

A kanapén összegörnyedve, nem lehet pihenni, a megfelelő matrac ilyenkor is elengedhetetlen!

 

Tegyen a feje alá alvási szokásainak megfelelő méretű és formájú párnát, mert a kanapé díszpárnája szép és dekoratív, de bizonyosan nem kényelmes! Nincs rosszabb, mint fájó nyakkal ébredni!

 

Lehetőség szerint ne a lakás legzajosabb helyiségében szunyókáljon el, hiszen abból nem üdítő pihenés, hanem szaggató fejfájás lehet és az rossz hatással van a családi békére is!

 

Egy kis szieszta

 

Jöjjön el hozzánk, mi segítünk kiválasztani azokat a termékeket, amelyekkel az éjszakai alvását pihentetőbbé a délutáni szunyókálását üdítőbbé tehetik!

 



Ajánlott termékek


egybefüggő dupla matraccal
Alessia kétszemélyes kanapé, kanapéágy - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Alessia kétszemélyes kanapé - kanapéágy

Alessia - Kétszemélyes kanapé - kinyitható kanapéágy, teljes értékű matraccal. Ággyá alakitható.

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
Reflux ágy - Reflux fotelágy - speciális reflux párna

Reflux ágy - Reflux fotelágy - Reflux párna szett

A reflux fotelágy speciális ékpárnái formájának köszönhetően megemeli a felsőtestet, így...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
memóriahabos párna
 Memóriahabos  párna - oldalt és hátonfekvéshez - NOVETEX matrac

Memóriahabos  párna oldalt és háton fekvéshez

Csökkenti az éjszakai forgolódást, valamint megszünteti az ébredéskor fellépő nyaki...

23 990 Ft
matrac.hu
Akupresszúrás matrac

Akupresszúrás matrac

Vitalizálja testét napi 10 perc alatt, legyen fitt és egészséges minden nap. Stimulálja az...

13 290 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.