Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2015.02.18.


Ossza meg!



Tavaszi fáradtság - Itt a tél vége! Ébredj!

Elérkeztünk az év azon időszakához, amikor végre közeleg a tél vége! Téltábornok ugyan még tartogat számunkra meglepetéseket, de a tavasz még is csak a következő évszak! Ebben az időszakban a mindannyiunk számára ismert érzés a tavaszi fáradtság. Mi okozhatja? A fényszegény, hideg hónapokban hajlamosak vagyunk kicsit visszahúzódni kényelmes, meleg kuckónk biztonságába.



Mi okozhatja?
A fényszegény, hideg hónapokban hajlamosak vagyunk kicsit visszahúzódni kényelmes, meleg kuckónk biztonságába, a mozgásszegény mindennapok és a vitaminokban kevésbé gazdag étrend hozzájárul szervezetünk lemerüléséhez. Ráadásként az időjárás változása kihat ránk, a hideg- meleg napok váltakozására vérnyomás ingadozással válaszol testünk. Különösen az alacsonyabb vérnyomás nehezítheti meg az arra érzékenyek napjait. A fejfájástól kezdve az étvágytalanságon át fokozott fáradékonysággal, levertséggel akár depressziós tünetekkel nehezítheti életünket, bár kellemtelen tüneteket produkáló állapot a „tavaszi fáradtság” nem betegség, szervezetünk természetes reakciója a téli alvó állapotról a tavaszi aktív állapotra. 

 


 


Ébresztő, tavasz van!
Organizmusunk felélesztésének érdekében mi magunk is sokat tehetünk. A szerencsésen egyre hosszabbra nyúló napokat érdemes kihasználni, több szabad levegőn végzett tevékenységgel. Itt az ideje elővenni a „téli álomra” elrakott bicikliket, görkorikat vagy egyszerűen csak sétálni egy megállót buszozás helyett és élvezni az enyhülő levegőt!
Érdemes a télen megszokott étkezési szokásokat átértékelni és több zöldség illetve gyümölcs bevitelével felturbózni testünket ebben az időszakban.
Az oly sokszor hangoztatott pozitív gondolkodás életörömmel látja el lelkünk templomát ezzel is kerülve a tavaszi fáradtság depresszió veszélyes oldalát. 
Próbálja ki a jóga testet, lelket felüdítő hatását, amely segíthet nem csak a tavaszi fáradtság leküzdésében, de az év minden napján feltölti energiával.
Jóga gyakorlatok hasznos kiegészítőjeként megálmodtuk Önnek a jóga és pilates család elemeit, kényelmet és segítséget nyújtva a megújjuláshoz.

 


Készüljön a velünk a tavaszra! Termékeink folyamatosan bővülő választékában megtalálhatja a legszebb évszak aromáit, gyógynövény tasakos párnáinkkal felélénkítheti érzékeit!
Látogasson el webáruházunkba vagy szaküzleteinkbe.

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


100 napos visszavásárlási garancia!
Fix ágyrács keretes ST 160x200 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Fix ágyrács 160x200 keretes ST

Fix matractartó ágyrács. Súlyhatár 150 kg. Maszív, stabil alátámasztást biztosító...

68 990 Ft
matrac.hu
memóriahabos párna
Bamboo aktív szénszálas memóriahabos párna - NOVETEX matrac

Bamboo aktív szénszálas memóriahabos párna

Az aktív szénszálak egyedülálló kombinációja megakadályozza a baktériumok...

19 990 Ft
matrac.hu
alvásjavító, alvásterápiás takaró
Súlyozott takaró - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Súlyozott takaró 8 kg - Aeroflex Israel

Természetes módot kínál a test és a lélek megnyugtatására. A takaró úgy működik, mint...

51 990 Ft
matrac.hu
Ágyak, melyek sosem nyikorognak!
Washington egyszemélyes ágy - tömörfa ágykeret, komód, éjjeli - Ágyban a legjobb!

Washington egyszemélyes ágy - tömörfa ágykeret, komód, éjjeli

Energikus vonalvezetésével és meglepő megjelenésével, könnyedén oldja meg az erőteljes...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.