Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2016.08.08.


Ossza meg!



A giga, a mega és a többiek, avagy ismered a matracod?

A giga, a mega és a többiek, avagy ismered a matracod? Egészségesen enni, élni, aludni. A bőség zavara. Neked mennyit tud az autód? És a telefonod? Na és a matracod mit tud? Minden nap azon alszol, mégis alig tudsz róla valamit? Ideje ezen változtatni, mutatjuk, hogy miért! A pihentető alvás az egyik legfontosabb a sikerhez vezető úton. Ideje, hogy jobban megismerd a matracodat!


A giga, a mega és a többiek, avagy ismered a matracod?

Fontos számunkra és tudjuk, hogy hány giga… Fontos számunkra és tudjuk, hogy hány lóerő… Fontos számunkra és tudjuk, hogy hány pixel… De vajon fontos számunkra és tudjuk, hogy min alszunk, és az mit ad Nekünk? Neked fontos az egészséged?

A mai elgépiesedett, az élet szinte minden területén elektronikai kütyükkel körbevett világban számos olyan dolog – legyen az tárgy vagy személy – mellett siklunk el, ami sokkal nagyobb mértékben befolyásolja életünk, mint ahogy azt gondolnánk. Képesek vagyunk ülni egy asztalnál a barátainkkal, a szerelmünkkel, a családunkkal miközben agyig belebukva bújjuk a telefonunk. Hajlamosak vagyunk jobbnál jobb és modernebb eszközökkel körbevenni magunkat, miközben arra nem is gondolunk, hogy ahhoz, hogy ezeket a hőn szeretett ketyeréinket sokáig élvezhessük, nem árt az egészségünkre is legalább ennyi időt és figyelmet fordítani.

Egészségesen enni, élni, aludni

Fontos, hogy egészségesen étkezz, rendszeresen mozogj! Ez mindenki számára nyilvánvaló, és már a csapból is ez folyik. Ha végig akarsz nézni egy filmet a tv-ben, akkor a végére garantáltan végigcsinálsz egy laza 2 órás gyorstalpalót a különféle csoda krémekből és gyógyszerekből, és persze arról, hogy a kockázatokról és mellékhatásokról feltétlen kérdezd meg kezelőorvosod és gyógyszerészed. De vajon tudod és elég fontos számodra az, hogy megelőzd ezeket a kockázatokat és mellékhatásokat?

A jó alvás véleményem szerint az egyik alap pillére a boldog, kiegyensúlyozott életnek. Étkezhetsz egészségesen és mozoghatsz a kimerülés határáig, ha minden nap egy pocsék, kényelmetlen matracon hajtod álomra a fejed. Ahhoz, hogy a napi rutin feladataidat maximálisan ellásd, elengedhetetlen egy jó matrac, amely megfelelően tartja a gerinced és kiegyenlíti a nyomáskülönbségeket a testeden. Egy megfelelő matrac biztosítja, hogy másnap reggel ne gyengén és nyúzottan, hanem kipihenten és fájdalmak nélkül ébredj! Ha annak megfelelően választasz magadnak matracot, hogy milyen pózban szeretsz aludni, akkor sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel nap, mint nap.

A bőség zavara

Laikusként nehéz boldogulni a töménytelen matracválaszték között, de ha megfelelő helyen, képzett szakembertől kérsz segítséget, akkor biztos lehetsz abban, hogy a hozzád legmegfelelőbb matracot választod majd. Mert igenis Te választasz! A szakember mindössze segítséget nyújt és legjobb tudása szerint segít a döntés meghozatalában, de nem dönt helyetted! Mert nem is dönthet! Ahogyan egy PC üzletben sem mondják meg helyetted (jobb esetben…), hogy melyik laptopot válaszd. Csupán segítenek abban, hogy a Te életkörülményeidhez „hány giga szükséges”? A jó alváshoz pedig csak egy GIGAntikusan jó matrac kell. Ez ilyen egyszerű!

Mindent összefoglalva egy jó matrac nem csupán egy kellék a mindennapokban. A jó alvást nem tudod garantálni egy új applikációval. Ha rosszul alszol, akkor nem leszel gyorsabb egy 1000 Mbps-al száguldó golyónál a vadnyugatban… Oké, ha jó matracon alszol, akkor sem! J De egy jól és megfontoltan kiválasztott matrac hosszú időre szóló döntés, ami nagyban befolyásolja az egészséged. A gigákat növelheted, a pixeleket javíthatod, de egy új gerincért nem állhatsz sorba újra és újra! Na és ez fontos kell, hogy legyen számodra és kell, hogy tudd!

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


Ágyak, melyek sosem nyikorognak!
Idaho ágy -  tömörfa ágykeret, ágyneműtartós franciaágy

Idaho franciaágy - fa ágykeret

Az Idaho tömörfa ágykeretet azok fogják kedvelni, akik a hagyományos vonalvezetésű ágyakat...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Latex NOVETEX biomatrac 8 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Latex NOVETEX biomatrac 8

A 9 cm vastag Latex biomatracot természetes alapanyagok felhasználásával készítjük,...

104 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Flexibilis biomatrac 200x200 kókuszmatrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Flexibilis NOVETEX biomatrac 200x200 - kókusz matrac 2HK8

Flexibilis 2HK8, dupla komfort, hajlítható, 3 rétegű, NOVETEX latex kókusz 200x200 biomatrac,...

640 990 Ft
matrac.hu
extra szellőzés
Szivacsmatrac - Kind Air - 3D szivacsmatrac extra szellőzővel - 60x120 - matrac.hu

Kind-Air - 3D szivacsmatrac extra szellőző - 60x120

60x120 Rugalmasság, szellőzés, formatartás. A három legfontosabb tulajdonság egy matracban...

22 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.