Hírek

Vicces mondatok az alvásról

Az alábbi idézetek bizonyára megmosolyogtatnak mindenkit - és biztosan sokan magukra fognak ismerni olvasás közben! 

2015. Március 05.  0 komment  olvasva: 2291 alkalommal 

Tovább olvasom

A HÉT TERMÉKE: WELLSOFT KÖNTÖS

Ki ne vágyna egy pihe-puha köntösre, amibe a hosszú nap után belebújhat, és átadhatja magát a pihenésnek?

 

2015. Március 04.  0 komment  olvasva: 869 alkalommal 

Tovább olvasom

Mágnes terápia

Mint annyi mindent, amit napjainkban használunk a mágnes felfedezését is a filozofikus keletnek köszönhetjük, természetesen a kínaiaknak.

2015. Március 03.  0 komment  olvasva: 1011 alkalommal 

Tovább olvasom

Boltjaink új nyitvatartása

NOVETEX Matrac és hálószoba szaküzletek nyitvatartási rendje:

2015. Március 02.  0 komment  olvasva: 2150 alkalommal 

Tovább olvasom

MÁRCIUSI AKCIÓINK; 20 ÉVESEK LETTÜNK!

EXTRA AKCIÓNK: NŐNAPRA KEDVESKEDÜNK

2015. Március 01.  0 komment  olvasva: 924 alkalommal 

Tovább olvasom

Vicces és érdekes tények az alvásról

Ön szerint hány órát tud egy ember alvás nélkül eltölteni? Vajon a bálnák és a delfinek alszanak? Mennyit alszik egy zsiráf? Cikkünkben minden kiderül!

2015. Február 26.  0 komment  olvasva: 1048 alkalommal 

Tovább olvasom

Nőnapi akció a Max Cityben és minden NOVETEX boltban!

 

Nőnap alkalmából mivel is tudnánk leginkább kedveskedni vásárlóinknak, mint sem egy újabb akcióval?!

2015. Február 25.  0 komment  olvasva: 1067 alkalommal 

Tovább olvasom

A hét terméke: a fotelágy!

Régi idők emlékét idézi ez a két szó: fotel, ágy, melyek egymás mellett kimondva akaratlanul is egybecsengnek és talán először tévútra kalauzolja az olvasót, mikor nagyanyáink kényelmetlen, ideiglenes fekvőalkalmatosságai sejlenek fel előttünk. Napjainkban ez a két szó már egybeforrt és a jelentéstartalma is lecserélődött. Ha meghalljuk, inkább a kényelem, a minőség, a praktikusság és a délutáni nagy alvásokra asszociálunk, esetleg egy bizonyos design is körvonalazódik előttünk, ami természetesen a legjobban illeszkedik lakásunk kialakításához.

2015. Február 24.  0 komment  olvasva: 4763 alkalommal 

Tovább olvasom

Párnáinkat ajánljuk!

Az eheti akciónkhoz hűen, ma a párnák világába kalauzoljuk el önöket, és bemutatjuk, hogy miért érdemes régi típusú, tollpárnáinkat, modern, minőségi termékekre cserélni. Ugyanúgy meglephetjük ezzel a kedves gesztussal szeretteinket, de akkor se legyen bűntudatunk, ha magunkat ajándékozzuk meg, hiszen a mély alvás egyik alappillére, a megfelelő párna kiválasztása. Ezt fejben biztos mindenki sejti, de sokan mégse gondolnak erre az egyszerű megoldásra, amikor a kialvatlanságukra panaszkodnak a hétköznapokban, pedig mennyivel kellemesebben telik a napunk egy jó és pihentető alvás után, mint egy átforgolódott, fél álomban töltött éjszaka után.

 

2015. Február 23.  0 komment  olvasva: 849 alkalommal 

Tovább olvasom

KETTŐT FIZET, HÁRMAT KAP PÁRNA AKCIÓ!

A NOVETEX legújabb akciója keretében még jobb áron juthat hozzá a párnáinkhoz, amennyiben kettőt vásárol egyszerre, hiszen akkor a harmadikat nem kell kifizetnie, azt ajándékba kapja!

 

2015. Február 22.  0 komment  olvasva: 999 alkalommal 

Tovább olvasom

Egy univerzális párna: a szoptatós párna

A várandósság a női élet leginkább várt és csodákkal teli időszaka! A test átalakul, helyet és életteret biztosítva a gyermek számára. Ez az átalakulás lélekemelő és örömteli, de a „babakastély” növekedése bizony megterheli és egész további életre szólóan átformálja a mama testét. Remek segítség lehet ebben az időszakban a szoptatós párna, amely a baba születése után is nélkülözhetetlen kiegészítő.

2015. Február 21.  0 komment  olvasva: 2336 alkalommal 

Tovább olvasom

Motiváció: ezért kelj korán!

Sikeres szeretne lenni? Erre a kérdésre bizonyára a legtöbb ember igennel felel. Ha megkérdeznénk a sikeres embereket, vajon mi lenne bennük a közös? Az biztos, hogy egyikük sem délben kel…

 

2015. Február 20.  0 komment  olvasva: 823 alkalommal 

Tovább olvasom

Káros lehet a túl sok alvás?

Arról már írtunk előző cikkeinkben, hogy a kevés alvás nagyon káros és sok komoly betegséget idézhet elő. De mi van, ha valaki túl sokat alszik? Először is az jutna eszünkbe, hogy mennyire szerencsés, hogy ennyi ideje van aludni, valamint hogy ő biztosan egészséges marad, hiszen nem veszélyezteti a kevés alvás, sőt...

2015. Február 19.  0 komment  olvasva: 862 alkalommal 

Tovább olvasom

Tavaszi fáradtság

Elérkeztünk az év azon időszakához, amikor végre közeleg a tél vége! Téltábornok ugyan még tartogat számunkra meglepetéseket, de a tavasz még is csak a következő évszak! Ebben az időszakban a mindannyiunk számára ismert érzés a tavaszi fáradtság.

2015. Február 18.  0 komment  olvasva: 897 alkalommal 

Tovább olvasom

VÁSÁROLJON ONLINE!

Napjainkban az online vásárlást szinte már természetesnek tekintjük, azonban sokan ódzkodnak tőle, inkább a hagyományos vásárlási szokásokat preferálják.

2015. Február 17.  0 komment  olvasva: 1033 alkalommal 

Tovább olvasom

MATRAC AKCIÓ!

Február 15-21 között újabb akcióval várjuk Önöket Valentin napi akciónk után.Most 30 %  kedvezményt adunk minden flexibilis MATRAC vásárlása esetén.

2015. Február 15.  0 komment  olvasva: 972 alkalommal 

Tovább olvasom

Valentin nap


Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. Világszerte, de főleg az angolszász országokban Bálint napján (február 14-én) tartják a Bálint-nap (Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak számára, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.

2015. Február 14.  0 komment  olvasva: 1188 alkalommal 

Tovább olvasom

Mindent az álmokról


Ismert érzés: tudom, hogy álmodtam, de elfelejtettem, hogy mit. Miért felejtjük el álmainkat? Bizonyára mindenkiben megfogalmazódott már a kérdés.

2015. Február 13.  0 komment  olvasva: 965 alkalommal 

Tovább olvasom

Péntek 13

Ma péntek 13 van! Ez a dátum világszerte sok embertársunknak okoz komoly riadalmat. A legismertebb babona, ami elterjedt ezen a bolygón. Akik komolyan veszik, ezeken a napokon nem ülnek autóba, nem intéznek hivatalos ügyeket, sőt akár nősülést is meg lehet úszni erre a félelmetes dátumra hivatkozva! Ez a dátum mélyen gyökerezik a keresztény kultúrában, még azok számára is ismert, akik nem foglakoznak a babonákkal.   

2015. Február 13.  0 komment  olvasva: 1059 alkalommal 

Tovább olvasom

Fogyókúra

Ezzel a „rémületes” fogalommal a legtöbb nő és jó néhány férfi szembe került már élete során. Valós vagy képzelt túlsúlyától a legkülönfélébb módszerekkel tud, remélhetőleg végleg megszabadulni.

2015. Február 12.  0 komment  olvasva: 862 alkalommal 

Tovább olvasom