Kezdőlap

2018.10.09.


Ossza meg!Ősznyitó matrac akció

A NOVETEX Matracnál ősznyitó matrac akcióval várjuk üzleteinkben vásárlóinkat! Október 6.-tól 21.-ig, több, mint két héten keresztül 15% kedvezménnyel vásárolhatják akciós matracainkat és ágyainkat!


 

Akciós matracok Budapesten, már 7 üzletünkben!


Akciós matracainkat budapesti üzleteinkben, szakképzett tanácsadó kollégáink segítségével választhatják ki az olcsó matracainktól kezdve akciós prémium matracainkig. Várjuk Önöket Budapesten a 9. kerületben, 11. kerületben, 13. kerületben, 14. kerületben, 18. kerületben illetve Törökbálinton akciós matracainkkal!


Akciós matracaink


Akciós Sealy matracok

Akciós Sealy matracok szabvány méretben 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm-es méretben állnak vásárlóink rendelkezésére. Az akciós táskarugós matracok és akciós bonellrugós matracok vásárlóink igényeitől függően rendelkezésre állnak a nagyon puha / lágy kiviteltől az egészes kemény / feszes fekvőfelülettel rendelkező akciós matracokig.

Rugós matracai készítése során egyedi technológiákat alkalmaznak. Ilyen a Sealy Posturepedic technológia, mely a test különböző pontjain eltérő, a testrészeknek megfelelő alátámasztást nyújt; vagy például a Solid Edge System, mely által a matracon kényelmesebb ülni és fekvés közben szélesebb érzetet nyújt, a megerősített rugózatnak köszönhetően.


A Sealy egy 65 éves múltra visszatekintő amerikai vállalat, mely az összes kontinensen forgalmazza matracait, így a Föld egyik legsikeresebb matracgyártójává nőtte ki magát. Sikerét és népszerűségét úgy tudta elérni, hogy termékei kifogástalan minőségűek, melyet a cég által vállalt jellemzően, 10 éves garancia is alátámaszt.


A Sealy a hagyományos matracokon kívül Hotel matracok gyártásával is foglalkozik, melyek prémium megjelenésük mellett extrém teherbírásnak is ellenállnak, nem is beszélve a kényelemről, mellyel például a Holiday Inn, Le Meridien vagy az Intercontinental szállodáiban találkozhatunk.

 

Akciós Sealy rugós matrac


Akciós Essence Sleep matracok


Az Essence Sleep termékcsaládjába a vákuum matracok tartoznak. Az akciós vákuum matracok választéka legalább olyan széles, mint a Sealy matracoké. Az akciós vákuumos matracok a szabvány 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm-es méretek mellett egyedi méretben is rendelhetőek. Az egyedi méretű akciós matracokat a műhelyben a vákuumcsomagolásból eltávolítva tudják méretre vágni, hogy tökéletesen illjen hálószobájába.

 

Az Essence Sleep akciós vákuum matracaink java része memóriahabbal ellátott matracok. Ezek az akciós memóriahabos matracok miután Önök ráfekszenek, tökéletesen idomulnak testüknek a felületéhez ezáltal megfelelő alátámasztást nyújtva Önöknek pihenés közben.

 

Akciós vákuum matrac

Akciós Elite Strom ágyaink:


Akciós ágyainkat 3 típusú ágytestből illetve 5 féle fejvégből állítható össze:


Alaptípusú Elite Strom ágyunk, a Solid Box, egy szövet borítású ágy, mely beépített ágyráccsal rendelkezik és ez tartja stabilan a matracot.


Az Elite Strom Prime Bed egy akciós boxspring ágy, mely ágyon a matracot egy rugókat tartalmazó ágytest tartja, egészen komfortos alvási élményt biztosítva Önnek.


Az Elite Strom Storage Box pedig egy akciós ágyneműtartós ágy, mely ágyban a felemelhető ágyrács alatt nagy mérető ágyneműtaró található.

Akciós ágy

Várjuk Önöket akciós matracainkkal!


Akciós matracainkat és ágyainkat egészen október 21.-ig megvásárolhatják üzleteinkben. Keresse fel Ön is matrac szaküzleteinket, ahol szakképzett alvásszakértőnk szeretettel várják Önöket!

 

Akciós rugós matracok

Akciós vákuum matracok

Akciós Elite Strom ágyak

 

NOVETEX matrac akció

Ossza meg!Ajánlott termékek


Akció
Gyapjú lábmelegítő mamusz

Gyapjú lábmelegítő mamusz

Megjött a hideg és vele együtt a gyapjúszezon kezdete is. Aki puha kellemes melegre vágyik...

5 990 Ft
matrac.hu
Rugós matrac - Pocket 5 Zone zsákrugós, táskarugós matrac - NOVETEX matrac

Rugós matrac - Pocket 5 Zone 5 táskarugós matrac

A Pocket 5 Zone matrac a nyugodt alvás és a kipihent energikus ébredés érdekében lett...

85 990 Ft
matrac.hu
100 napos matrac visszavásárlási garancia
Matrac -  Sealy rugósmatrac

Sealy Joy Cushion firm matrac 26 cm

A Sealy Joy matrac a Sealy hagyományos rugós matrac termékcsaládjának alapmodellje. Amerikai...

149 990 Ft
matrac.hu
Matrac Passion Sealy

Sealy Passion Táskarugós Matrac 34

A Passion matrac a luxus kategóriás Sealy Lavish matrac kistestvére. Különbségük abból...

299 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Matrac akció a NOVETEX üzleteiben!

2019.11.13.

  2019. november 13. (Szerda) és október 17. (Vasárnap) között a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA-mentes napokat tartunk, vagyis Önök olcsóbban vehetik meg a felnőtt matracokat, ágyakat, párnákat!

Tovább

Mi az a Talalay latex?

2019.11.06.

A Vita Talalay latex a létező legegészségesebb latex-alapanyag, amely elérhető a piacon. Ahogyan egyre több ember számára fontos a környezetvédelem és a természetesség, úgy nő a Talalay-latex iránti kereslet is. Magyarországon a NOVETEX-nél már elérhetőek ezek a teljesen egészséges, környezetet és őkoszisztémát védő matracok.

Tovább

100 napos matrac visszavásárlási garancia a NOVETEX Matracnál

2019.10.10. Matrac.hu

Egy új matrac vásárlása sok esetben stresszes folyamat eredménye, mely végén a kiválasztott matrac sajnos nem mindig váltja be a hozzá fűzött reményeket. Egy új, kényelmes matrac, bár esetenként költséges beruházás, azonban hosszú távra vásárolják azt maguknak az emberek. A beruházás így mindig megtérül, elenyésző is lesz, a matrac által nyújtott kipihent éjszakákkal szemben! Ehhez azonban az kell, hogy a matrac megvásárlásakor biztosak legyünk a dolgunkban!

Tovább


Tovább a cikkekhez