Kezdőlap

2018.10.09.


Ossza meg!Ősznyitó matrac akció

A NOVETEX Matracnál ősznyitó matrac akcióval várjuk üzleteinkben vásárlóinkat! Október 6.-tól 21.-ig, több, mint két héten keresztül 15% kedvezménnyel vásárolhatják akciós matracainkat és ágyainkat!


 

Akciós matracok Budapesten, már 7 üzletünkben!


Akciós matracainkat budapesti üzleteinkben, szakképzett tanácsadó kollégáink segítségével választhatják ki az olcsó matracainktól kezdve akciós prémium matracainkig. Várjuk Önöket Budapesten a 9. kerületben, 11. kerületben, 13. kerületben, 14. kerületben, 18. kerületben illetve Törökbálinton akciós matracainkkal!


Akciós matracaink


Akciós Sealy matracok

Akciós Sealy matracok szabvány méretben 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm-es méretben állnak vásárlóink rendelkezésére. Az akciós táskarugós matracok és akciós bonellrugós matracok vásárlóink igényeitől függően rendelkezésre állnak a nagyon puha / lágy kiviteltől az egészes kemény / feszes fekvőfelülettel rendelkező akciós matracokig.

Rugós matracai készítése során egyedi technológiákat alkalmaznak. Ilyen a Sealy Posturepedic technológia, mely a test különböző pontjain eltérő, a testrészeknek megfelelő alátámasztást nyújt; vagy például a Solid Edge System, mely által a matracon kényelmesebb ülni és fekvés közben szélesebb érzetet nyújt, a megerősített rugózatnak köszönhetően.


A Sealy egy 65 éves múltra visszatekintő amerikai vállalat, mely az összes kontinensen forgalmazza matracait, így a Föld egyik legsikeresebb matracgyártójává nőtte ki magát. Sikerét és népszerűségét úgy tudta elérni, hogy termékei kifogástalan minőségűek, melyet a cég által vállalt jellemzően, 10 éves garancia is alátámaszt.


A Sealy a hagyományos matracokon kívül Hotel matracok gyártásával is foglalkozik, melyek prémium megjelenésük mellett extrém teherbírásnak is ellenállnak, nem is beszélve a kényelemről, mellyel például a Holiday Inn, Le Meridien vagy az Intercontinental szállodáiban találkozhatunk.

 

Akciós Sealy rugós matrac


Akciós Essence Sleep matracok


Az Essence Sleep termékcsaládjába a vákuum matracok tartoznak. Az akciós vákuum matracok választéka legalább olyan széles, mint a Sealy matracoké. Az akciós vákuumos matracok a szabvány 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm-es méretek mellett egyedi méretben is rendelhetőek. Az egyedi méretű akciós matracokat a műhelyben a vákuumcsomagolásból eltávolítva tudják méretre vágni, hogy tökéletesen illjen hálószobájába.

 

Az Essence Sleep akciós vákuum matracaink java része memóriahabbal ellátott matracok. Ezek az akciós memóriahabos matracok miután Önök ráfekszenek, tökéletesen idomulnak testüknek a felületéhez ezáltal megfelelő alátámasztást nyújtva Önöknek pihenés közben.

 

Akciós vákuum matrac

Akciós Elite Strom ágyaink:


Akciós ágyainkat 3 típusú ágytestből illetve 5 féle fejvégből állítható össze:


Alaptípusú Elite Strom ágyunk, a Solid Box, egy szövet borítású ágy, mely beépített ágyráccsal rendelkezik és ez tartja stabilan a matracot.


Az Elite Strom Prime Bed egy akciós boxspring ágy, mely ágyon a matracot egy rugókat tartalmazó ágytest tartja, egészen komfortos alvási élményt biztosítva Önnek.


Az Elite Strom Storage Box pedig egy akciós ágyneműtartós ágy, mely ágyban a felemelhető ágyrács alatt nagy mérető ágyneműtaró található.

Akciós ágy

Várjuk Önöket akciós matracainkkal!


Akciós matracainkat és ágyainkat egészen október 21.-ig megvásárolhatják üzleteinkben. Keresse fel Ön is matrac szaküzleteinket, ahol szakképzett alvásszakértőnk szeretettel várják Önöket!

 

Akciós rugós matracok

Akciós vákuum matracok

Akciós Elite Strom ágyak

 

NOVETEX matrac akció

Ossza meg!Ajánlott termékek


Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board - hímzett, 3D nyuszi kisfiú...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
Akció
Akupresszúrás szőnyeg

Akupresszúrás szőnyeg

A természetes talajon való járás pozitív hatásait érvényesíti. A talp reflexpontjait...

6 090 Ft 5 189 Ft
matrac.hu
Akció
Akupresszúrás matrac

Akupresszúrás matrac

Vitalizálja testét napi 10 perc alatt, legyen fitt és egészséges minden nap. Stimulálja az...

7 990 Ft 6 791 Ft
matrac.hu
Matrac -  Sealy rugósmatrac

Sealy Joy Cushion firm 26 - Lágy Bonell-rugós matrac

Az Egyesült Államokban fejlesztették ki a Sealy matracokat, több évtizeddel ezelőtt. A Sealy...

139 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Adventi matrac akció

Adventi ÁFA - mentes matrac akció

2018.11.29. Matrac.hu

Az adventi hétvégéken a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA nélküli matrac akciót tartunk, vagyis Önök helyett mi fizetjük a felnőtt matracok* ÁFÁját. 

Tovább

Fekete Péntek - Black Friday 2018 AKCIÓ a NOVETEX-nél

2018.11.19. Matrac.hu

2018-ban is megtartja a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra november 23- 25. között a Black Friday matrac és ágy akcióját, mellyel idén számos ágyat illetve összes felnőtt matracunkat akár 27% kedvezménnyel viheti haza!

Tovább

Akciós matrac

ÁFA-mentes matrac akció 10.19.-11.04. között!

2018.10.18.

  2018. október 19. (Péntek) és november 04. (Vasárnap) között a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA nélküli napokat tartunk, vagyis Önök helyett ezen időszakban mi fizetjük a felnőtt matracok* ÁFÁját. 

Tovább


Tovább a cikkekhez