Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2012.09.25.


Ossza meg!



Milyen hálószoba illik hozzád?


 

Horoszkóp alapján megmondjuk milyen hálószoba illik hozzád!

 

Szeretnéd tudni, milyen hálószoba illik hozzád? Megmutatjuk neked, hogy milyen legyen a hálószoba színe, milyen formák és kiegészítők illenek hozzád! Megtudhatod, hogy a csillagjegyed által felruházott tulajdonságokat, jellemzőket, hogyan tudod érvényesíteni a hálószoba kialakításában!

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Kos - Felfedezés és biztonság

 

Hálószoba kos csillagjegyűeknek!

 

Szeretsz magasan aludni, ezért ha emeletes lakásban laksz, biztosan föntre kerül a háló, ha pedig erre nincs lehetőséged, magasított ágyat választasz. Ez a megoldás a Kos kíváncsi, felfedező természetének kedvez. Tűz jegyként kedveled a vörös színt, de ez barnává vagy téglaszínűvé szelídül a hálószobában, hiszen a biztonságérzet éppolyan fontos számodra, mint a szenvedély.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Bika - Kényelem és pompa

 

Hálószoba bika csillagjegyűeknek!

 

Elegáns díszítés, drága szövetek és gazdag színek - ha ez jellemzi a hálószobádat, minden bizonnyal egy kényelemért, luxusért és földi örömökért rajongó Bika vagy. A hálószoba számodra nem csak a pihenés, de a kikapcsolódás, a vasárnap reggeli újságolvasás és esti tévénézés helyszíne is.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Ikrek - Csend és béke

 

Hálószoba ikrek csillagjegyűeknek!

 

Ha a hálószobádat úgy alakítottad ki, hogy az a pihenés, a regenerálódás és a feltöltődés helyszíne legyen a pörgős napok után, és legalább egy csepnnyit is belecsempésztél a hűvös, nyugtató, relaxáló kék színből, akkor te valószínűleg Ikrek csillagjegyű vagy. Mivel állandóan pörögsz, a hálószobádat úgy kellett kialakítanod, hogy semmi ne zaravja meg a pihenést, hiszen a legkisebb zaj is másra terelné a figyelmedet.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Rák - Fehérség és tisztaság

 

Hálószoba rák csillagjegyűeknek!

 

A hálószoba számodra a végső menedék a nyüzsgő világ elől, ahol kiélheted a fehér szín iránti rajongásodat - ez jellemző Rák tulajdonság. A klasszikus stílus és a patyolat szín soha nem megy ki a divatból - ez fontos számodra, hiszen közel áll hozzád az állandóság, az elegancia és a biztonság. Néhány tarka párna vagy családi fotó óv meg attól, hogy az összhatás túl komor vagy steril legyen.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Oroszlán - Fényűzés és intimitás

 

Hálószoba oroszlán csillagjegyűeknek!

 

Ha a hálószoba számodra a lakás legszemélyesebb része, ahol nyugodtan teret engedhetsz a fényűzés iránti szenvedélyednek, a Tűz jegyek körébe tartozó Oroszlán lehetsz. A hálószoba központi részét a hatalmas, kényelmes ágy foglalja el, melyet puha takarók, párnák és finom anyagok tesznek igazán hívogató barlanggá. Nem szereted a hideget, ezért a vastag anyagok mellett a színek használatával is igyekszel melegebb légkört teremteni.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Szűz - Modern és letisztult

 

Hálószoba szűz csillagjegyűeknek!

 

A hálószobádban a föld színei, a barna, a vörös és a krém dominálnak, a bútorok anyaga pedig valamilyen egyszerű, de modern és ellenálló ötvözetből készült - ilyen a Szűz tipikus hálószobája. Az alvóhelyed a személyiségedet tükrözi: két lábbal a földön állsz, céltudatos vagy, közben mégis stílusos és izgalmas tudsz maradni.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Mérleg - Egyszerű és természetes

 

Hálószoba mérleg csillagjegyűeknek!

 

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő számára  a hálószobában a funkcionalitás, az egyszerűség és a letisztult, kifinomult stílus a legfontosabb. Ha a hálószobában van egy nagy méretű, de alig észrevehető gardróbszekrény, valószínűleg a rendszerető Mérleg jegyűek táborát erősíted - a minimalista stílus mellett is elengedhetetlen számodra, hogy megőrizd a rendet.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Skorpió - Szenvedély és magány

 

Hálószoba skorpió csillagjegyűeknek!

 

Különös érzések fűznek a hálószobádhoz - ez a a szikrázó szerelem, ugyanakkor a csendes elvonulás helyszíne is. Nem sajnálod a pénzt drága anyagokra és pompás ágyra, de valószínűleg néhány művészeti alkotás is feltűnik a hálószobádban. A különleges párnák, a drága ágytakaró és a baldachin vagy az elegáns ágyvég nélkül elképzelhetetlen számodra a hálószoba, hiszen Skorpióként fontos számodra, hogy az egyedül töltött órákban is a földi élvezeteknek hódolhass, ehhez pedig megfelelő környezetre van szükség.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Nyilas - Érzelem és élvezet

 

Hálószoba nyilas csillagjegyűeknek!

 

Gazdag színek, természetes anyagok és népi motívumok. Ha Nyilas vagy, a hálószobád bútorait nem összeilő stílusuk, hanem a hozzájuk fűződő érzelmeid alapján válogattad össze. A kissé megkopott fa ágykeret a hagyományok és a múlt iránti tiszteletedet jelképezi, miközben Tűz jegyként bátran használod az ősz meleg, néha meghökkentő színeit is, hiszen az otthonosság megteremtése kulcskérdés számodra.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Bak - Klasszikus és konzervatív

 

Hálószoba bak csillagjegyűeknek!

 

Porcelán, fa és bolhapiacokon vásárolt csecsebecsék. Ezek a kiegészítők a Bak hálószobájában találhatóak.Kedveled a régmúltat idéző, különös bútordarabokat, hiszen vonz a luxus, de nem szereted a hivalkodást. Csak minőségi, időtálló bútorokat és anyagokat vásárolsz, mert nem érzed magad jól egy olyan környezetben, ahol a tárgyak nem képviselnek értékeket.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Vízöntő - Egyszerű, mégis különleges

 

Hálószoba vízöntő csillagjegyűeknek!

 

Hálószobád minimalista stílusú, egyszerű, praktikus és letisztult, mindennek megvan a maga helye, semmit nem hagysz szem előtt vagy a földön heverni. Egész biztosan van azonban legalább egy olyan berendezési tárgy - egy éjjeliszekrény, egy ágytakaró vagy egy szokatlan tapéta - amely beragyogja és meghatározza a szobát - ez juttatja kifejezésre a Vízöntő különleges, rendszerető, mégis művészi érzékkel megáldott egyéniségét.

 

Ilyen hálószoba illik hozzád, ha a horoszkópod Halak - Kék és természetes

 

Hálószoba halak csillagjegyűeknek!

 

Csendes, hűvös, friss - mintha csak a tengerparton lennénk. Ha a hálószobád ezt a benyomást kelti, nagy valószínűséggel érzékeny, a művészetek és a spiritualitás iránt fogékony Halak vagy. Akárcsak a lakás többi részén, a hálószobában is a tenger színei és a természetes anyagok dominálnak - kék és halványzöld, pamut és len, fehér kovácsoltvas vagy natúr fenyőágy. A hálószobád is azt tükrözi, hogy szoros kapcsolatban állsz a természettel, és fontos számodra a világ jóléte.

 

Forrás: www.femina.hu 

 

Szeretnél még többet megtudni arról, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek rád a horoszkópod szerint?

Kattints ide!

 

Ha szereted a szép, esztétikusan berendezett hálószobákat, akkor nézd meg ezeket! 

 

 

A hálószoba berendezése, elrendezése nagyban befolyásolja azt, hogyan alszik, és mennyi energiát kap az ember. A hálószoba ... A cikk folytatásához kattinson képre!

 

 

A nyugodt alvás titka a jól berendezett hálószoba!

 

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac 120x200 kókuszmatrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Extra NOVETEX biomatrac 120x200 - kókusz matrac 3434

Extra 3434, dupla komfortú, 4 rétegű, latex-kókusz 120x200 NOVETEX biomatrac 15 cm, súlyhatára...

283 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 468 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 466

Rugalmas 466, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 17 cm súlyhatára 90 kg -...

234 990 Ft
matrac.hu
egészségpénztárra elszámolható
Kókuszmatrac 6 - NOVETEX 70x160/6 cm

Kókuszmatrac 6 - NOVETEX 70x160/6 cm

Tökéletes alátámasztás a gyermek gerincének. Kiválóan szellőzik, teljesen átmosható....

39 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Nevada 160x200 cm rugós szállodai matrac 33 - Sealy - NOVETEX Matrac

Nevada 160x200 cm rugós szállodai matrac 33 - Sealy

A Sealy Nevada 160x200 cm acélrugós hotel matrac. 130 kg súlyhatár 33 cm magas, lágy matrac....

472 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.