Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2017.06.20.


Ossza meg!



Tönköly párna a pihentető, egészséges alvásért!

Forrás: Matrac.hu

Tönköly párna a pihentető alvásért - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Cipőn és matracon nem szabad spórolni, tartja a mondás. A reumások, alvászavaroktól vagy gerincproblémáktól szenvedők azonban azt is tudják, hogy egy jó matracon is lehet rosszat aludni: ha nem megfelelő párnát választunk, sajgó nyakkal kezdhetjük a napot. A tönkölyhéj párna tökéletes alátámasztást biztosít és jótékony hatással bír. Mind alváshoz, mind irodai használatra kitűnő választás.


 

Cipőn és matracon nem szabad spórolni, tartja a mondás. A reumások, alvászavaroktól vagy gerincproblémáktól szenvedők azonban azt is tudják, hogy egy jó matracon is lehet rosszat aludni: ha nem megfelelő párnát választunk, fáradtan, sajgó vállakkal kezdhetjük a napot. A tönkölyhéj párna tökéletes alátámasztást biztosít és egy egész sor egyéb jótékony hatással bír. Mind alváshoz, mind irodai használatra kitűnő választás. Oldja a nyak és vállizmok feszültségét és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.



Mit kell tudni a tönkölyhéj párna alapanyagáról?

A  tönkölybúza jótékony hatásait már a középkorban is jól ismerték. A 12. században bingeni Szent Hildegárd, korának meghatározó női szentje írásba is vette ezen előnyöket és a legkiválóbb gabonaféleként utal a tönkölybúzára. Alapvetően két célra használják: a magokból őrölt tönkölyliszt élettani hatásait tekintve jóval egészségesebb, mint az egyszerű búzaliszt, cukorbetegek is fogyaszthatják. Pelyváját (a cséplés során eltávolításra kerülő maghéját) német nyelvterületen már több mint 30 éve használják tönkölyhéj párnák készítésére.

 

Miben különbözik a tönkölyhéj párna a többi fejtámasztól?

A tönkölypárna számos tulajdonságát tekintve egyedülálló termék. Egyrészt teljes mértékben organikus, 100%-ban bio termék. A párna működési elve sem a megszokott szivacsos alapon működik: a tönkölybúza párna felveszi testünk formáját, a tönkölyhéj szabadon mozog a huzatban, így egyenletes alátámasztást biztosít, miközben a szemek gyengéden masszírozzák bőrünket. Ez a mozgás ráadásul egy rendkívül relaxáló, halk zizegő hangot ad, amely mély álomba ringatja a használót. A töltet mennyisége egyedileg változtatható, így senkinek nem kell attól félnie, hogy túl kemény vagy éppen túl puha lesz a végeredmény. Ráadásul levegős állaga miatt kiválóan szellőzik, így használata közben nem izzad bele az ember.

Ha szeretnél tönkölyhéj párnát vásárolni, kattints IDE!

 

A tönkölyhéj párna egészségügyi hatásai

A tönkölybúza jótékony egészségügyi hatásai párnaként való használat közben is jelentkeznek. A tönkölyhéj nagy arányban tartalmaz kovasavat, amely gyulladáscsökkentő hatásáról ismert és éveken keresztül párolog a párnából. A kovasav enyhíti a reumás, izületi, migrénes tüneteket, a kínzó hát-, és derékfájást.

Milyen esetben érdemes tönkölyhéj párnát beszerezni?

Ha reggelente gyakran fáj a derekad, hátad, nyakad, próbálj ki egy 100%-ban magyar gyártású és 100%-ban organikus tönkölyhéj párnát! Egy egyszerű pamut huzattal párosítva kivételesen pihentető élményben lesz részed! Menstruációs görcsöktől és aranyeres tünetektől szenvedőknek, mint ülőpárna ajánljuk.  Webáruházunkban is megvásárolhatod IDE kattintva!

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac 200x200 kókuszmatrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Extra NOVETEX biomatrac 200x200 - kókusz matrac 3438

Extra 3438, dupla komfortú, 4 rétegű, latex-kókusz 80x200 NOVETEX biomatrac 19 cm, súlyhatára...

613 990 Ft
matrac.hu
extra szellőzés
Gyerekmatrac kókusz - kombi matrac -  Step by Step 80x160 cm

Step by Step 80x160 gyerekmatrac kókusz - kombi 11

80x160 cm gyermek kókusz – szivacs kombimatrac. Fekvőfelülete tökéletesen szellőzik....

45 990 Ft
matrac.hu
memóriahabos párna
Bamboo aktív szénszálas memóriahabos párna - NOVETEX matrac

Bamboo aktív szénszálas memóriahabos párna

Az aktív szénszálak egyedülálló kombinációja megakadályozza a baktériumok...

19 990 Ft
matrac.hu
tömör fa
Florida kétajtós szekrény - ruhásszekrény - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Florida kétajtós szekrény - ruhásszekrény

Florida kétajtós szekrény - ruhásszekrény. A nyugodt, pihentető, kényelmes és egészséges...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.