Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2012.12.19.


Ossza meg!



2012.12.21: Rettegett Világvége vagy felemelő megtisztulás?

Vannak, akik a rémhíreket fogadják be és rettegnek a pusztítástól, s vannak, akik a boldogabb életben hisznek és befogadással várják 2012.12.21-ét. Természetesen mindenkinek szíve joga a saját világnézetében hinni, de ... Folytatás a cikkben!


Vannak, akik a rémhíreket fogadják be és rettegnek a pusztítástól, s vannak, akik a boldogabb életben hisznek és befogadással várják 2012.12.21-ét. Természetesen mindenkinek szíve joga a saját világnézetében hinni, de ha nem muszáj, ne rettegjünk, hiszen eddig sem következett be egy katasztrófa sem, amivel ijesztgettek bennünket, miért pont most történne ez meg…! Nézzük kicsit más szemszögből a témát, és tudjuk be ezt a változást csupán egy forduló pontnak, mint ahogy az autó kilométer órája is vált és átlép egy olyan fordulatra, ahol már nem lesz olyan, mint az előző megtett kilométerekben.

 

 

Rettegett világvége

 

 

Hogyan változik meg az élet 2012. december 21. után? 

 

Semmi meglepőt nem fog tapasztalni, mégis majdnem minden megváltozik. Ez a változás, az életben energetikai szinten jelenik meg először. A változás a tudati energiákat érinti. Megnyílnak bizonyos tudati csatornáink (érzékek), aminek hatására olyan gondolataink, megérzéseink lesznek, amik az eddigi élet szempontjából újjak lesznek.

Ezek az intuíciók bizonyos lépésekre sarkalják az embert, hogy pl. végezzen el egy feladatot. Tudasson dolgokat társaikkal. Ezeknek segítő szándékuk van. Valaki minél bátrabb, minél gyakrabban fogadja meg a tanácsokat annál intenzívebbek lesznek a megérzések. Az idő múlásával kapcsolatba kerülhet a tudás magasabb dimenziójú forrásával. Új értelmet kapnak az események. Mindent másképpen látunk és hálásak leszünk a történésekért. Azok a dolgok, amik régen fájtak, félelmet keltettek, most semleges érzést keltenek majd. Háttérbe szorul az Ego! Véget ér a pénz bálványozása. Sokkal fontosabb dolgokat helyezünk előtérbe, mint az anyagi lét. Az anyagi lét függősége szép lassan elmúlik, és az emberek ráébrednek sokkal értékesebb dolgok is vannak a pénznél. Megtanulják, önmagukat értékelni és rájönnek nem az a lényeg, hogy a bálnákat, fókákat mentsék meg hanem, hogy önmagukat. Végre elérkezik az időszak, amikor magunk és embertársaink lesznek az értékek és megszűnik a rengeteg negatívitás a bolygón! Mindannyian tisztán születtünk és senkiben nem győzedelmeskedett az Ego! A negatív hozzáállást, a félelmet, a rettegést, az irigységet, a szomorúságot, a fájdalmat, az anyagi függőséget belénk nevelték! Ezeket a tulajdonságokat most elengedjük! Lassan mindenki ráhangolódik a békés szeretetre és ez által megváltozik az emberek rezgése valamint a bolygó rezgése! Felemelkedés történik!

 

Világvége és a nagy változás


 

Mindenkinek hatalmában áll megváltoztatni az életét!

 

Minden rajtunk múlik! A lehetőség adott, mindenkiben ott rejlik születése óta, kiben elcsendesedve kiben élénkebben. Van, aki alkalmazza ezt az adottságot, van, aki kezd kibontakozni és van, aki teljesen elzárkózik a megújulás elől. Az életünket a hitünk, a hozzáállásunk, a tapasztalataink és a „változni akarok” hozzáállása határozzák meg!

 

Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgésszintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős. Útmutatást, támogatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Aki megtalálta a helyes utat hatalmas pozitív energiával rendelkezik, és ez messzire sugárzik belőle! Aki ugyanezen a szinten van, érzékeli ezt a csodás megújulást és az energiák összesítésével még magasabb szintre jutnak. A tiszta rokonlelkek állandó adásban-vételben vannak egymással. Nem kell félni attól, hogy társtalan marad az ember. Régi szokások, szemléletek és társak elmaradhatnak, de a szív adásban van és megtalálja a vele egy rezgést, más, ill. mások jönnek helyettük!

 

 

Meditáció és megtisztulás

 

A világ kormányai félelemben tartanak bennünket és befolyásolni akarnak minket!
 

Hermész mondta:
„Ami belül úgy kívül is. Megteremtjük a világunkat minden egyes belégzéssel, minden egyes gondolattal. A félelem rezgése miatt, nincs valódi hozzáférésünk a képességeinkhez. Ha a félelmet elhagyjuk, és belépünk a tiszta szeretet állapotába, a világunkat tökéletesen meg tudjuk változtatni. Ez volt mindig a hatalmasok nagy félelme, mert irányíthatatlanná válunk a számukra.”

 

Lehet elkeseredve, reménytelenségbe, fájdalomba burkolózva ostorozni magunkat és a világot, várni a katasztrófát, de sokkal hasznosabb leülni, elmélkedni egy-egy pozitív töltetű gondolaton, eszmén, melyek a szebb élet felé visznek, és elindítanak egy valós élet útján, mely tele van szebbnél szebb dolgokkal. Ne hagyja, hogy a világ emberei rémhírekkel riasszák meg! Hangolódjon rá az új életre, mely pozitív töltetű! Boldogabb élet vár ránk, ami rajtunk embereken múlik! Ne foglalkozzon a negatív dolgokkal!

 

 

Boldog világvége

 

 

Ne féljen a változástól, legyen befogadó az új életenergiára!

 

Van egy általános igazság, amivel mindannyiunknak szembe kell néznie, akár akarjuk, akár nem. Egyszer minden véget ér! A nyár utolsó napja, egy nagyszerű könyv utolsó fejezete, a búcsú egy közeli baráttól. De a befejezés elkerülhetetlen. A levelek lehullnak, becsukod a könyvet, elbúcsúzol. Számunkra ez is egy ilyen nap. Ma búcsút intünk mindennek, ami ismerős volt, mindennek, ami kényelmes volt. Tovább lépünk. De attól, hogy elmegyünk - és ez fáj - lesznek emberek, akik részesei maradnak az életünknek, akármi is történjen. Ők a mi biztos talajunk, a sarkcsillagaink, és az apró tiszta hangok a szívünkben, amelyek velünk lesznek, örökre.

 

Ha a vonat túl gyorsan robog, előbb utóbb kisiklik! Ennek elkerülése érdekében itt az ideje lelassítani! Fedezze fel a kozmikus változást, mely még nem volt a történelemben!

 

Véleményem szerint nem külső változás történik. Emberi tudatban várható belső dimenzióváltás! 21-én mindenki ugyan úgy felkel, elindul munkába, iskolába, tesz, vesz, intézi az ügyes bajos teendőit, munka után bejárja a várost pótolja a még meg nem vett karácsonyi ajándékokat, bevásárolja a karácsonyi menühöz való alapanyagokat, csomagolja az ajándékokat, edzésre megy, tanul a gyermekkel, a karácsonyi vásárba a barátokkal forralt bort kortyolva beszélget, összebújik a kedvesével. Ez alatt, az idő alatt az Univerzum fényt áramoltat az életünkbe és nem hagyja, hogy tovább károsítsuk magunkat, feleslegesen fájdalmakat éljünk át. Az emberiség számára megnyílik egy „varázs kapu”. Arra kapunk sarkallást, hogy mentsük meg önmagunkat és ne más dolgokkal foglalkozzunk. Az elkövetkezendő időszak a szeretetről fog szólni, az odafigyelésről, nagylelkűségről, a mások felé nyújtott segítségről. Ahhoz, hogy kedvesek tudjunk lenni másokkal, el kell hagyni a bennünk lévő rosszat. Helyet kell csinálni a szeretetnek! Ennek köszönhetően az emberek a spiritualitás felé nyitnak és a különböző pozitív szintek elsajátítása után tudnak majd segíteni önmagukon és embertársaikon is! Így már az Univerzum által adott energia felé nyitnak. Az eddigi hitrendszer, energiák lassan összedőlnek. Más értékrend fog uralkodni!

 

 

Világvége

 

 

Hogy teljen ez a nap?

 

Ha van rá lehetőség, akkor érdemes ezen a napon átszellemülni, meditálni, befelé fordulni, tisztába jönni önmagunkkal, gyertyát gyújtani, kellemes illatot varázsolni a meditációhoz. Tegye szentségessé ezt a napot, hogy 21-ől kezdve minden nap csendesebb legyen, hogy ezzel megalapozhassuk a szebb jövőnket!

 

A tapasztalat nem téved. Egyedül a megítélés lehet hibás, mert olyasmit vársz el tőle, ami nincs hatalmában.

(Leonardo da Vinci)


Jómagam is spirituális utat járok be, és saját tapasztalatból tudom, hogy nem szabad elvárni. Nem érdemes azon gondolkodni vajon mi lesz, mit hogyan élünk meg, ki mit ad, azért amit én adtam neki, milyen jelei lesznek a változásnak. Egyszerűen csak át kell adni magunkat a pillanatnak minden elvárás nélkül. Az utána elkövetkezendő időszakban úgy is megkapjuk az adott napon való történésre a választ.

 

 

Világvége egyensúlyban

 

 

Mindenki várja lecsendesedve azt a pillanatot, amikor az Univerzum átveszi az irányítást és eljön a dimenzióváltás!

 

Burkolózzon egy puha plédbe, érezze, ahogy a meleg átjárja minden porcikáját. Hálószobáját öltöztesse az Ön számára legkedvezőbb színvilág összeállításba. Helyezkedjen el egy kényelmes ágyon, fedezze fel az aroma párna által kapott nyugodt ellazulást. Meditáljanak akár csoportosan egy kényelmes babzsákon. Élvezze a lazító zenét és várja, ahogy a finom érzékek valamint az intuíciók felerősödnek!

 

 

Reiki

 

 

Mindenkinek kellemes, meditatív hangolódást kívánok!

 

Szerző: Kuglits Nikolett - NOVETEX Alvásszakértő

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Ajánlott termékek


100% gyapjú
Gyapjú hengerpárna - merino

Gyapjú hengerpárna - merino 48x18 cm

Gyapjú nyújtotta kényelmet élvezheti párnaként is, a többféle rendelhető méretnek...

10 990 Ft
matrac.hu
Ágyak, melyek sosem nyikorognak!
Alabama futonágy - franciaágy fa ágykeret - éjjeliszekrény, komód, hálószobabútor

Alabama futonágy - franciaágy

Alabama futonágy. Japánból származó ágy modernizált, urbanizált variációja. Lapos,...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Nevada 200x200 cm rugós szállodai matrac 33 - Sealy - NOVETEX Matrac

Nevada 200x200 cm rugós szállodai matrac 33 - Sealy

A Sealy Nevada 200x200 cm acélrugós hotel matrac. 130 kg súlyhatár 33 cm magas, lágy matrac....

590 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia! szállodai matrac
Astral 25 szállodai matrac 200x200 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Astral 25 táskarugós szállodai matrac 200x200

Élvezze a pihentető alvást a zónázott táskarugórendszerrel rendelkező 200x200 matracon! A...

345 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.