2012.12.21: Rettegett Világvége vagy felemelő megtisztulás?


Megérkeztek az új Sealy matracok

Kényelem és minőség új köntösben

Tovább a termékekhez! »

TEMPUR matrac - Megváltoztatja az alvásról alkotott eddigi nézetét

Maximális alátámasztás

Tovább a termékekhez! »

Ágyneműhuzat, ágytakaró, matrachuzat, matracvédő széles választékban

NOVETEX, kényelem, minőség

Tovább a termékekhez! »

Hálószobabútorok a NOVETEX matractól

Tegye hálószobáját egyedivé

Tovább a termékekhez! »

Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

VásárlásLatexpehely párna


A párna minden testhelyzetben tökéletesen tart.

VásárlásTEMPUR memóriahabos matrac


A TEMPUR matrac javítja az alvás minőséget.

Vásárlás


Kezdőlap

2012.12.19.

Ossza meg!


2012.12.21: Rettegett Világvége vagy felemelő megtisztulás?

Vannak, akik a rémhíreket fogadják be és rettegnek a pusztítástól, s vannak, akik a boldogabb életben hisznek és befogadással várják 2012.12.21-ét. Természetesen mindenkinek szíve joga a saját világnézetében hinni, de ... Folytatás a cikkben!


Vannak, akik a rémhíreket fogadják be és rettegnek a pusztítástól, s vannak, akik a boldogabb életben hisznek és befogadással várják 2012.12.21-ét. Természetesen mindenkinek szíve joga a saját világnézetében hinni, de ha nem muszáj, ne rettegjünk, hiszen eddig sem következett be egy katasztrófa sem, amivel ijesztgettek bennünket, miért pont most történne ez meg…! Nézzük kicsit más szemszögből a témát, és tudjuk be ezt a változást csupán egy forduló pontnak, mint ahogy az autó kilométer órája is vált és átlép egy olyan fordulatra, ahol már nem lesz olyan, mint az előző megtett kilométerekben.

 

 

Rettegett világvége

 

 

Hogyan változik meg az élet 2012. december 21. után? 

 

Semmi meglepőt nem fog tapasztalni, mégis majdnem minden megváltozik. Ez a változás, az életben energetikai szinten jelenik meg először. A változás a tudati energiákat érinti. Megnyílnak bizonyos tudati csatornáink (érzékek), aminek hatására olyan gondolataink, megérzéseink lesznek, amik az eddigi élet szempontjából újjak lesznek.

Ezek az intuíciók bizonyos lépésekre sarkalják az embert, hogy pl. végezzen el egy feladatot. Tudasson dolgokat társaikkal. Ezeknek segítő szándékuk van. Valaki minél bátrabb, minél gyakrabban fogadja meg a tanácsokat annál intenzívebbek lesznek a megérzések. Az idő múlásával kapcsolatba kerülhet a tudás magasabb dimenziójú forrásával. Új értelmet kapnak az események. Mindent másképpen látunk és hálásak leszünk a történésekért. Azok a dolgok, amik régen fájtak, félelmet keltettek, most semleges érzést keltenek majd. Háttérbe szorul az Ego! Véget ér a pénz bálványozása. Sokkal fontosabb dolgokat helyezünk előtérbe, mint az anyagi lét. Az anyagi lét függősége szép lassan elmúlik, és az emberek ráébrednek sokkal értékesebb dolgok is vannak a pénznél. Megtanulják, önmagukat értékelni és rájönnek nem az a lényeg, hogy a bálnákat, fókákat mentsék meg hanem, hogy önmagukat. Végre elérkezik az időszak, amikor magunk és embertársaink lesznek az értékek és megszűnik a rengeteg negatívitás a bolygón! Mindannyian tisztán születtünk és senkiben nem győzedelmeskedett az Ego! A negatív hozzáállást, a félelmet, a rettegést, az irigységet, a szomorúságot, a fájdalmat, az anyagi függőséget belénk nevelték! Ezeket a tulajdonságokat most elengedjük! Lassan mindenki ráhangolódik a békés szeretetre és ez által megváltozik az emberek rezgése valamint a bolygó rezgése! Felemelkedés történik!

 

Világvége és a nagy változás


 

Mindenkinek hatalmában áll megváltoztatni az életét!

 

Minden rajtunk múlik! A lehetőség adott, mindenkiben ott rejlik születése óta, kiben elcsendesedve kiben élénkebben. Van, aki alkalmazza ezt az adottságot, van, aki kezd kibontakozni és van, aki teljesen elzárkózik a megújulás elől. Az életünket a hitünk, a hozzáállásunk, a tapasztalataink és a „változni akarok” hozzáállása határozzák meg!

 

Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgésszintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős. Útmutatást, támogatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Aki megtalálta a helyes utat hatalmas pozitív energiával rendelkezik, és ez messzire sugárzik belőle! Aki ugyanezen a szinten van, érzékeli ezt a csodás megújulást és az energiák összesítésével még magasabb szintre jutnak. A tiszta rokonlelkek állandó adásban-vételben vannak egymással. Nem kell félni attól, hogy társtalan marad az ember. Régi szokások, szemléletek és társak elmaradhatnak, de a szív adásban van és megtalálja a vele egy rezgést, más, ill. mások jönnek helyettük!

 

 

Meditáció és megtisztulás

 

A világ kormányai félelemben tartanak bennünket és befolyásolni akarnak minket!

Hermész mondta:
„Ami belül úgy kívül is. Megteremtjük a világunkat minden egyes belégzéssel, minden egyes gondolattal. A félelem rezgése miatt, nincs valódi hozzáférésünk a képességeinkhez. Ha a félelmet elhagyjuk, és belépünk a tiszta szeretet állapotába, a világunkat tökéletesen meg tudjuk változtatni. Ez volt mindig a hatalmasok nagy félelme, mert irányíthatatlanná válunk a számukra.”

 

Lehet elkeseredve, reménytelenségbe, fájdalomba burkolózva ostorozni magunkat és a világot, várni a katasztrófát, de sokkal hasznosabb leülni, elmélkedni egy-egy pozitív töltetű gondolaton, eszmén, melyek a szebb élet felé visznek, és elindítanak egy valós élet útján, mely tele van szebbnél szebb dolgokkal. Ne hagyja, hogy a világ emberei rémhírekkel riasszák meg! Hangolódjon rá az új életre, mely pozitív töltetű! Boldogabb élet vár ránk, ami rajtunk embereken múlik! Ne foglalkozzon a negatív dolgokkal!

 

 

Boldog világvége

 

 

Ne féljen a változástól, legyen befogadó az új életenergiára!

 

Van egy általános igazság, amivel mindannyiunknak szembe kell néznie, akár akarjuk, akár nem. Egyszer minden véget ér! A nyár utolsó napja, egy nagyszerű könyv utolsó fejezete, a búcsú egy közeli baráttól. De a befejezés elkerülhetetlen. A levelek lehullnak, becsukod a könyvet, elbúcsúzol. Számunkra ez is egy ilyen nap. Ma búcsút intünk mindennek, ami ismerős volt, mindennek, ami kényelmes volt. Tovább lépünk. De attól, hogy elmegyünk - és ez fáj - lesznek emberek, akik részesei maradnak az életünknek, akármi is történjen. Ők a mi biztos talajunk, a sarkcsillagaink, és az apró tiszta hangok a szívünkben, amelyek velünk lesznek, örökre.

 

Ha a vonat túl gyorsan robog, előbb utóbb kisiklik! Ennek elkerülése érdekében itt az ideje lelassítani! Fedezze fel a kozmikus változást, mely még nem volt a történelemben!

 

Véleményem szerint nem külső változás történik. Emberi tudatban várható belső dimenzióváltás! 21-én mindenki ugyan úgy felkel, elindul munkába, iskolába, tesz, vesz, intézi az ügyes bajos teendőit, munka után bejárja a várost pótolja a még meg nem vett karácsonyi ajándékokat, bevásárolja a karácsonyi menühöz való alapanyagokat, csomagolja az ajándékokat, edzésre megy, tanul a gyermekkel, a karácsonyi vásárba a barátokkal forralt bort kortyolva beszélget, összebújik a kedvesével. Ez alatt, az idő alatt az Univerzum fényt áramoltat az életünkbe és nem hagyja, hogy tovább károsítsuk magunkat, feleslegesen fájdalmakat éljünk át. Az emberiség számára megnyílik egy „varázs kapu”. Arra kapunk sarkallást, hogy mentsük meg önmagunkat és ne más dolgokkal foglalkozzunk. Az elkövetkezendő időszak a szeretetről fog szólni, az odafigyelésről, nagylelkűségről, a mások felé nyújtott segítségről. Ahhoz, hogy kedvesek tudjunk lenni másokkal, el kell hagyni a bennünk lévő rosszat. Helyet kell csinálni a szeretetnek! Ennek köszönhetően az emberek a spiritualitás felé nyitnak és a különböző pozitív szintek elsajátítása után tudnak majd segíteni önmagukon és embertársaikon is! Így már az Univerzum által adott energia felé nyitnak. Az eddigi hitrendszer, energiák lassan összedőlnek. Más értékrend fog uralkodni!

 

 

Világvége

 

 

Hogy teljen ez a nap?

 

Ha van rá lehetőség, akkor érdemes ezen a napon átszellemülni, meditálni, befelé fordulni, tisztába jönni önmagunkkal, gyertyát gyújtani, kellemes illatot varázsolni a meditációhoz. Tegye szentségessé ezt a napot, hogy 21-ől kezdve minden nap csendesebb legyen, hogy ezzel megalapozhassuk a szebb jövőnket!

 

A tapasztalat nem téved. Egyedül a megítélés lehet hibás, mert olyasmit vársz el tőle, ami nincs hatalmában.

(Leonardo da Vinci)


Jómagam is spirituális utat járok be, és saját tapasztalatból tudom, hogy nem szabad elvárni. Nem érdemes azon gondolkodni vajon mi lesz, mit hogyan élünk meg, ki mit ad, azért amit én adtam neki, milyen jelei lesznek a változásnak. Egyszerűen csak át kell adni magunkat a pillanatnak minden elvárás nélkül. Az utána elkövetkezendő időszakban úgy is megkapjuk az adott napon való történésre a választ.

 

 

Világvége egyensúlyban

 

 

Mindenki várja lecsendesedve azt a pillanatot, amikor az Univerzum átveszi az irányítást és eljön a dimenzióváltás!

 

Burkolózzon egy puha plédbe, érezze, ahogy a meleg átjárja minden porcikáját. Hálószobáját öltöztesse az Ön számára legkedvezőbb színvilág összeállításba. Helyezkedjen el egy kényelmes ágyon, fedezze fel az aroma párna által kapott nyugodt ellazulást. Meditáljanak akár csoportosan egy kényelmes babzsákon. Élvezze a lazító zenét és várja, ahogy a finom érzékek valamint az intuíciók felerősödnek!

 

 

Reiki

 

 

Mindenkinek kellemes, meditatív hangolódást kívánok!

 

Szerző: Kuglits Nikolett - NOVETEX Alvásszakértő

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

VásárlásLatexpehely párna


A párna minden testhelyzetben tökéletesen tart.

VásárlásTEMPUR memóriahabos matrac


A TEMPUR matrac javítja az alvás minőséget.

Vásárlás


Ajánlott termékek


25% kedvezmény
Matrac Passion Sealy Rugós Matrac

Matrac Passion Sealy Rugós Matrac

Az Egyesült Államokban fejlesztették ki Sealy matracokat, több évtizeddel ezelőtt. A Sealy az...

369 990 Ft
Akció
Gyapjú lábmelegítő mamusz

Gyapjú lábmelegítő mamusz

Megjött a hideg és vele együtt a gyapjúszezon kezdete is. Aki puha kellemes melegre vágyik...

5 990 Ft 5 391 Ft
Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board - hímzett, 3D nyuszi kisfiú...

Kérjen ajánlatot
25% kedvezmény
Matrac Joy Sealy Rugós Matrac

Matrac Joy Sealy Rugós Matrac (Lágy)

Az Egyesült Államokban fejlesztették ki a Sealy matracokat, több évtizeddel ezelőtt. A Sealy...

241 990 Ft

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Álmodás

6 érdekes tény az álmokról

2018.02.22 https://divany.hu/eletem/2017/03/14/7_erdekes_teny_az_almokrol/

Álmodni szinte mindenki szokott, ám az embereknek mintegy hatvan százaléka nem emlékszik az alvás során “átélt” élményekre. De mégis min múlik, hogy egyesek fel tudják idézni az álmaikat, míg mások egyáltalán nem emlékeznek azokra? És mi az álmok célja? Tényleg van jelentésük, valamilyen üzenetük számunkra? Mindig is népszerű témának bizonyult ez a titokzatos jelenség, igazán nagy lendületet azonban csak az elmúlt évtizedekben kapott az alvás- és álomkutatás. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas vizsgálati eredményt.

Tovább

Valentin nap

Valentin nap

2018.02.14 matrac.hu

Magyarországon a Bálint-nap az angolszász hagyomány mintájára terjedt el, amit angolul Valentin's Day-nek hívnak. Innen származik a Valentin-nap kifejezésünk is. Hazánkban jellemzően az 1990-es évektől ezen a napon a szerelmesek köszöntik, ajándékozzák egymást szeretetük kimutatását jelképező tárgyakkal, üzenetekkel.

Tovább

Álmatlanság

Elaludni mindig csak a jelenben lehet!

2018.02.12

A mai társadalomban egyre többen szenvednek álmatlanságban, sokunk feje tele van mindenféle negatív gondolattal, a pihentető lefekvés előtt. Ahány ház annyi szokás, tartja a közmondás, mely az élet minden területén megmutatkozik, különösen ha, az elalvást segítő praktikák sokszínűségét tekintjük át.

Tovább


Tovább a cikkekhez