Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

Ossza meg!


Párna - Alvópárna


Terméklista szűkítése - Feltételek

Párna – Alvópárna 
Párna: A fej matraca


Ne fájjon a feje a párnája miatt!

A helyesen megválasztott párna megtámasztja a nyaki gerincet, használatával a kötött nyaki izomzat ellazul, így csökkenti a nyak- és hát panaszokat.

 

memóriahabos párna - NOVETEX -Ágyban a legjobb!
 

anatómiai párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!
 

hengerpárna novetex matrac ágyban a legjobb
 

toll párna - pehely párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!.
 

tempur párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!
 

Memóriahabos párnák

Anatómiai párnák

Hengerpárnák

Tollpárnák
pehelypárnák

Tempur memory párnák

Gyógynövényes párnák - illatpárnák

 

gyógypárnák - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

pillangó párna - NOVETEX -Ágyban a legjobb! refluxpárna - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 

 

Gyógynövényes párnák - illatpárnák

Gyógypárnák alváshoz

Pillangó párnák

Reflux párnák

Ölelő párna, kismamapárna
gyerekpárna

gyapjú párnák - NOVETEX - Ágyban a legjobb!
 

tönkölypárna, kölespárna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!
 
Meditációs párnák, jóga párnák
 
kispárna
 
nagypárnák 70x90
 

Gyapjú párnák

Tönkölypárna – kölespárna

Meditációs párna

Kispárnák

Nagypárnák

 

 

Összes párna

A matrac.hu webshopon forgalmazott összes párna. Alvópárnák, ülőpárnak, utazó párnák. Memóriahabos, latex, pehely, gyógynövényes illatpárnák. Kis és nagypárnák. Díszpárnák.

Tollpárnák - pehelypárnák

A tökéletes pihenés titka, kiváló minőségű pehelypárna, a jó alváshoz elengedhetetlen. A természetes anyagú 80% libapehely és 20% libatoll párna kellemes alvásklímát biztosít.

Pillangó párnák

A memóriahabos pillangó párna kényelmes pihenést kínál memóriahab töltetének és speciális alakjának köszönhetően. Ébredjen nyakfájdalmak nélkül az ölelős párnájával.

TEMPUR párnák

Aludjon végig minden éjszakát és keljen fel kipihenten, nyak és hátfájás nélkül.Tempur párnák azoknak, akik nyugodt és pihentető, jobb minőségű alvásra vágynak.

Memóriahabos párnák

Memóriahabos párna, memória pehely párna, oldalt, háton, hason fekvéshez, anatómiai-, ergonómiai-, pillangó forma, alvópárna, utazáshoz nyakpárna, ülőpárna.

Anatómiai párnák

A nyugodt, pihentető, kényelmes és egészséges alvás nélkülözhetetlen kelléke. Az anatómiai párna gyengéden idomul és öleli körbe a nyakat a pihentető éjszakákért.

Hengerpárnák

A hengerpárna tartásjavító, tehermentesíti a gerincet és a csigolyákat, lazítja a nyak, a tarkó és a lapocka izmait. Használata relaxációs, meditációs és jógagyakorlatokhoz is ajánlott. 

Latex párnák

Latexpárna, oldalt, háton, hason fekvéshez. Ergonómiai kialakítás, utazáshoz nyakpárna, nyomáscsökkentés, horkolás enyhítése, nyakcsigolyák megfelelő alátámasztása.

Gyógynövényes párnák - illatpárnák

Gyógynövényes párna - illatpárna - alvást segítő gyógynövény aroma párna, valódi kamilla, levendula, citromfű, borsmenta gyógynövényes aromatasakkal

Gyógypárnák alváshoz

Gyógypárnát egészségpénztári kártyával is vásárolhat, meggymag, köleshéj és tönkölypárna, aranyér párna, gátvédő párna, reflux párna, kedveznek az egészségnek

Gyapjú párnák

Gyapjú párnák 70x90, 50x70, 40x80, 40x60, 30x40 nagypárna, középpárna, félpárna, kispárna. Gyapjú - 100% természetes merino gyapjú párna, tökéletes alvásklíma.

Díszpárnák

Taft díszpárnák, macaron párnák, több méret, egyedi színek, egyedi formák, párnák, melyek hangulatossá, harmónikussá, otthonossá varázsolják a hálószobádat, vagy a nappalidat.

Utazópárna, nyakpárna, ülőpárna

Utazópárna, nyakpárna utazáshoz, derék- és háttámasz, utazópárna repülőre, autóba, pihenésre irodába. Helyezd magad kényelembe hosszú vagy rövid távon is!

Meggymag párnák

Hűtésre, melegítésre, fájdalomcsillapításra, görcsoldásra,. A meggymag párna hidegen, melegen egyaránt hasznos, zúzódásokra és sérülésekre, fülfájásnál, alhasi fájdalmaknál

Nagypárnák 70x90

A megfelelő mérettel rendelkező párna, megtámasztja a fejet és a nyakat, valamint a gerincet a megfelelő helyzetben tartja tökéletes alvási élményt nyújtva.

Ékpárnák

Ékpárna a gerinc megtámasztására. A nyugodt, kényelmes és egészséges pihenő pozíció elérésének kelléke. Multifunkciós ékpárna olvasáshoz, pihenéshez, relaxáláshoz.A párna

a fej matraca!

Ne fájjon a feje

a párnája miatt!

memória habos párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Párna – Alvópárna
Párna: A fej matraca

Milyen az ideális, jó párna? 

A jó párna fogalmát meglehetősen nehéz körülhatárolni. Vannak, akik a puha, lágy, vannak, akik éppen a kemény párnát kedvelik. Nemcsak a párnák méretét tekintve, a töltőanyagok terén is vannak egyéni preferenciák. Sokan a memóriahabos párnát, mások a hagyományos toll vagy gyapjúból készült párnákat részesítik előnyben.


Mindenkinek megvan a saját kedvence, amelyhez ragaszkodik, de vajon ez volna a legmegfelelőbb választás is egyben? 


Ha új párnavásárlás előtt állunk nem csoda hát, hogy össze vagyunk zavarodva és az interneten keresgéljük a megoldást. Megannyi egymásnak gyakran ellentmondó információt lehet olvasni. Célszerű hát kipróbálni ezeket, hogy egyértelműen eldönthesse melyik az igazán jó párna az Ön számára.Párna – A jó párna kiválasztásának alapszabályai

Alvás során rengeteget mozgunk és forgolódunk, amelynek köszönhetően másnap, még ha sokat is alszunk, fáradtabbnak érezzük magunkat. Ezért gyakran a nem megfelelő alátámasztás, azaz a eldeformált matrac vagy rossz párna tehető felelőssé. Fontos, hogy az alvás során ellazuljanak a nyakunkban található izmok, szalagok. Ezt az alátámasztást hivatott biztosítani a jó párna is, amelynek köszönhetően az idegek is ellazulnak, és a vér is szabadon tud áramlani a csigolyák felé.

 

Párna háton alvóknak:

A háton alvók, hanyatt fekvők gyakran használnak túl magas vagy vastag párnát, és túlságosan előre hajtják a nyakukat, ami a testhelyzetük kényelmetlen eltolódását, eltorzulását okozza. Előnyös, ha a párna kitölti a nyak hátsó ívénél lévő teret, de a párna vastagsága nem emeli meg túlságosan a fejet a képzeletbeli egyeneshez képest.

 

Párna oldalt alvóknak:

Az oldalt alvók, oldalukon fekvők, gyakran használnak túl alacsony párnát és ezt úgy próbálják kompenzálni, hogy a kezüket vagy a csuklójukat a párna, vagy az álluk alá helyezik. Ha túl vastag párnát választ, arra kényszerül, hogy a fejét egész éjszaka oldalra hajlítsa. Előnyös, ha a párna kitölti a fül és a váll íve között lévő teret, de a párna vastagsága nem emeli meg túlságosan a fejet a képzeletbeli egyeneshez képest.

 

Párna hason alvóknak:

Nem a legegészségesebb pozíció, előnyös, ha hosszútávon kerüli ezt a pózt. Ez a pozíció arra kényszeríti a testét, hogy az éjszaka egy részét, egy irányba elcsavarodva töltse, ami nagy megterhelést jelent a nyaki izmokra és nagy nyomást az állkapocsra.  Helytelen pozíció a hát alsó részének, ami reggelre feszülést okoz az alsó gerinc szakaszon. Emelje ki felsőtestét egy átölelhető párnával, mely könnyebbé teszi a légzést, és nem terheli a gyomrot, vagy helyezzen lapos párnát a csípőcsontjai és a medence alá, hogy megakadályozza a hát alsó részének túlzott megnyúlását. 

 

Párna – A jó párnával a pihenés valóban pihentető


Ha megfelelő fekhellyel rendelkezünk, akkor a pihentető alváshoz jó párna kiválasztása a következő lépés. Fontos, olyan párnát választanunk, amely megfelelő magasságban támasztja alá a nyakat. Ha nem a számunkra optimális magasságú párnán alszunk, akkor nemcsak a forgolódás okozta kialvatlansággal kell számolnunk, hanem hosszú távon még nyak-, gerinc- és derékfájdalmakkal is meg kell birkóznunk. A megfelelő tartást anatómiailag tervezett párnákkal lehet a legjobban elérni. A jó párna tehát kiemelkedően fontos, amennyiben energikus és gerincbántalmak nélküli életre vágyunk. 


Párna – A jó párna se nem túl kemény se nem túl puha


A puha párna túlzottan belesüpped, a kemény párna pedig túlzottan megemeli a fejet, nyomást gyakorolva, ezáltal a nyakra. A tartóizmok ennek köszönhetően nem tudnak megfelelően ellazulni, nyakunk nagyon hamar elfárad, egész éjjel forgolódni fogunk. A jó párna tehát közepes keménységű, tömör szerkezetű.


Párna – A jó párna jól szellőző anyagból készül


A megfelelő szellőzés is alapfeltétele a jó párnának. Érzékeny arcbőr, vagy allergia esetén kifejezetten célszerű természetes alapanyagokból készült, antiallergén, jól szellőző alapanyagokból készült párnák között válogatnunk. 


Párna – Jó párna - Milyen gyakran szükséges cserélnünk? 


A jó párna tiszta. Ez érvényes a párnára és a párna huzatára is. Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden kerül az évek folyamán a párnába. Az éjszaka folyamán is izzadunk, hajunk is zsírosodik, illetve 1, maximum 2 évenként cserélni. Ez idő alatt nagyon sok izzadtság, nyál, elhalt bőr, kerülhet a párna belsejébe, vagy a haja szennyezheti a párnát. Fontos, hogy gyakran mossa a párna huzatát.  Párna csere esetén maradjon a jól bevált párnatípus mellett! Amennyiben akár egy kicsit is elégedetlen a párnájával, haladéktalanul cserélje le!


Párna – Ha megtalálta a jó párnát, akkor utazáskor se váljon meg tőle!


Milyen a jó párna? Amit akkor sem tud nélkülözni, mikor máshol alszik. Ha párnája kényelmes és nyugodtan pihen ezáltal, akkor utazáskor is vigye magával, különösen, ha hosszabb időt tölt távol! Ne kockáztasson, töltse kényelmesen, forgolódásmentesen a vendégéjszakát!
 

 

összes párna

A matrac.hu webshopon forgalmazott összes párna. Alvópárnák, ülőpárnak, utazó párnák. Memóriahabos, latex, pehely, gyógynövényes illatpárnák. Kis és nagypárnák. Díszpárnák.

tollpárnák – pehelypárnák

A tökéletes pihenés titka, kiváló minőségű pehelypárna, a jó alváshoz elengedhetetlen. A természetes anyagú 80% libapehely és 20% libatoll párna kellemes alvásklímát biztosít.

tempur párnák

Aludjon végig minden éjszakát és keljen fel kipihenten, nyak és hátfájás nélkül.Tempur párnák azoknak, akik nyugodt és pihentető, jobb minőségű alvásra vágynak.

memóriahabos párnák

Memóriahabos párna, memória pehely párna, oldalt, háton, hason fekvéshez, anatómiai-, ergonómiai-, pillangó forma, alvópárna, utazáshoz nyakpárna, ülőpárna.

anatómiai párnák

A nyugodt, pihentető, kényelmes és egészséges alvás nélkülözhetetlen kelléke. Az anatómiai párna gyengéden idomul és öleli körbe a nyakat a pihentető éjszakákért.

hengerpárnák

A hengerpárna tartásjavító, tehermentesíti a gerincet és a csigolyákat, lazítja a nyak, a tarkó és a lapocka izmait. Használata relaxációs, meditációs és jógagyakorlatokhoz is ajánlott. 

latex párnák

Latexpárna, oldalt, háton, hason fekvéshez. Ergonómiai kialakítás, utazáshoz nyakpárna, nyomáscsökkentés, horkolás enyhítése, nyakcsigolyák megfelelő alátámasztása.

gyógynövényes párnák – illatpárnák

Gyógynövényes párna - illatpárna - alvást segítő gyógynövény aroma párna, valódi kamilla, levendula, citromfű, borsmenta gyógynövényes aromatasakkal

gyógypárnák alváshoz

Gyógypárnát egészségpénztári kártyával is vásárolhat, meggymag, köleshéj és tönkölypárna, aranyér párna, gátvédő párna, reflux párna, kedveznek az egészségnek

gyapjúpárnák

Gyapjú párnák 70x90, 50x70, 40x80, 40x60, 30x40 nagypárna, középpárna, félpárna, kispárna. Gyapjú - 100% természetes merino gyapjú párna, tökéletes alvásklíma.

díszpárnák

Taft díszpárnák, macaron párnák, több méret, egyedi színek, egyedi formák, párnák, melyek hangulatossá, harmónikussá, otthonossá varázsolják a hálószobádat, vagy a nappalidat.

utazópárnák – nyakpárnák – ülőpárnák

Utazópárna, nyakpárna utazáshoz, derék- és háttámasz, utazópárna repülőre, autóba, pihenésre irodába. Helyezd magad kényelembe hosszú vagy rövid távon is!

meggymag párnák

Hűtésre, melegítésre, fájdalomcsillapításra, görcsoldásra,. A meggymag párna hidegen, melegen egyaránt hasznos, zúzódásokra és sérülésekre, fülfájásnál, alhasi fájdalmaknál

nagypárnák 70x90

A megfelelő mérettel rendelkező párna, megtámasztja a fejet és a nyakat, valamint a gerincet a megfelelő helyzetben tartja tökéletes alvási élményt nyújtva. 

ékpárnák

Ékpárna a gerinc megtámasztására. A nyugodt, kényelmes és egészséges pihenő pozíció elérésének kelléke. Multifunkciós ékpárna olvasáshoz, pihenéshez, relaxáláshoz.

meditációs párnák

Testet-lelket felszabadító jóga, relaxáció, meditáció elengedetlen kelléke a kényelmet biztosító jóga párna, tökéletes alátámasztás a helyes testtartáshoz, koncentráláshoz.

Párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb! Párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb! Párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb! Párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb! Párna - NOVETEX - Ágyban a legjobb!


Párna - Milyen a jó párna? - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Mindenkinek más és más az igénye a jó párnát illetően. Van azonban néhány alapszabály, amelyet mindenkinek célszerű betartania, mielőtt párnát választ.
Ne fájjon a feje a párnája miatt!

A helyesen megválasztott párna megtámasztja a nyaki gerincet, használatával a kötött nyaki izomzat ellazul, így csökkenti a nyak- és hát panaszokat.

párna


Ajánlott termékek


100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac 180x200 kókuszmatrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Extra NOVETEX biomatrac 180x200 - kókusz matrac 3434

Extra 3434, dupla komfortú, 4 rétegű, latex-kókusz 180x200 NOVETEX biomatrac 15 cm, súlyhatára...

441 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Ágyrács 120x200 ND fix Standard - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Ágyrács 120x200 ND fix Standard

Fix ágyrács. Súlyhahatár 110 kg. Rugós matracok ideális alátámasztása. Stabil,...

105 990 Ft
matrac.hu
Karolina franciaágy - ágykeret- NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Karolina C franciaágy - ágykeret

A korlátlanul terhelhető, felnyitható Karolina fa ágy a legkedveltebb az ágyneműtartós ágyak...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
babzsák fotel - junior
Babzsák fotel - Junior - oliva-mustár

Babzsák fotel - Junior - olajzöld-mustár

Extra kényelem a legfontosabb emberek számára. Ha kényeztetni szeretnéd barátaidat, ültesd...

38 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.