Kezdőlap

2015.03.06.


Ossza meg!Erotika matrac a mindennapokban

Ne feledkezzünk meg a nőnapra való tekintettel, kiemelt termékünkről, az erotika matracról, amely bármely kapcsolatot képes kicsit felpezsdíteni, és megszínesíteni azokat a bizonyos lopott órákat.  Sajnos Magyarországon is sokan elégedetlenek a szexuális életükkel, ami sokszor annak köszönhető, hogy a párok egyszerűen nem beszélnek a problémáikról.


 A szexuális elégedettséget vizsgáló független felmérése szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben.  Átlagosan megállapítható, hogy egyharmaddal több férfi éri el az orgazmust (87%), mint nő (53%) Magyarországon. Mégis, csak minden második magyar elégedett szexuális életével. Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy a nők nagyobb arányban (51%) elégedettebbek a jelenlegi szexuális életükkel, mint a férfiak (46,5%).

Ennek a furcsa statisztikának oka lehet, hogy a nők már egy-egy nem olyan rossz együttlétet is hajlamosak, prímának jellemezni, ami arra vezethető vissza, hogy mikorra ők közel engedik magukhoz a férfit, már régen kötődnek hozzá mind érzelmileg, mind testileg. Egyszerűen nem akarnak elveszíteni egy jó beszélgető partnert, aki mellesleg kiköpött Brad Pitt, és még meg is neveteti őket, hiszen azon időszak alatt, amíg csak kéz a kézben sétáltak, és romantikusan csókolóztak szinte mindenhol, „belepistultak” ebbe a fiúba. Aztán ahogy egyre mélyebbre ássák magukat a randevúzás rejtelmeiben, egyszer csak ott vannak ketten a háló szobában, amikor már nincsen kibúvó, és megtörténik az a bizonyos első alkalom. Ezt a pár órát (jó esetben) ezerszer lepörgette a lány fejben, három féle fehérnemű szettet vett az elmúlt két hétben, és köröbelül tizenötször (kritikus esetek többször) gondolta át aznap, hogy pontosan mit is vegyen fel este. És, hogy mi történik ezután?

Szomorú, de a legtöbb esetben, az égvilágon semmi. Ritkán jó az első szex, kár is tagadni, és, hogy mit lehet ekkor tenni? Két dolgot, vagy megbeszélni, felhívni a figyelmet, hogy mi hol mit változtatnánk, mi kéne, hogy kicsit hosszabb legyen, mi az, ami rövidebb, pózok mutatása, amiket kedvelünk (talán még ez az, ami a legjobban megy a nőknek) szóval úgy általában kozmetikázni, korrigálni a dolgokat. Egyértelműen ez a nehezebb út, de hogy is ne lenne az, hiszen ki akarná megbántani azt, akibe csak épphogy beleszerelmesedett és más téren vágyai ne továbbja? Ki akarná kioktatni és megbántani azt, akivel még annyi szép élmény állhat előttük, csak ezen a kis apróságon kell túllendülni, csak erről a kis „semmiségről”, nem szólni, „csak most az egyszer megjátszom, majd kialakul” című mondat után, már ott is vagyunk pikk pakk, hogy a másik utat választottuk. A másik út pedig megjátszással, ki nem mondott vágyakkal, és el nem ért orgazmusokkal van kikövezve, amely út azért is veszélyes, mert csak egyszer kell rálépni, utána arról letérni szinte lehetetlen sajnos. (Ilyenkor szoktak a szakítás szócsatájában olyan bántó mondatok elhangzani, hogy utána a férfiak joggal teszik fel a kérdést, kivel éltem én együtt? Igaz volt egyáltalán valami is ebből az elmúlt pár évből? Ment el egyszer is velem szex közben?)

 

És, hogy ebből van-e kiút? Jó hírünk van a kedves olvasónak, hál isten van, bár egy percig se állítjuk, hogy könnyű lenne, vagy hogy ez egy gyors folyamat, azonban egy biztos, mindenképpen megéri, hiszen ez az egyetlen módja, hogy ne csak mint házastársi partnerek egészítsük ki egymást tökéletesen partnerünkkel, hanem mint szeretők is, akik folyton képesek a megújulásra, és még életük derekán is egymás boldogságát és megértését tartják a legfontosabbnak. (Biztos mindannyian ismerünk ilyen párokat, róluk egyszerűen sugárzik, az összhang, és bármikor velük töltünk egy kis időt, önkénytelenül is kicsit féltékenyek leszünk, hiszen bár biztosan nem tudhatjuk, egyszerűen érezzük, hogy milyen remekül összepasszolnak, és akár 10-20 év együttlét után is szinte szerelmeseknek tűnnek.)

Kérdés, hogy hol induljunk el ugyebár, ha mi is ezt a tökéletességet szeretnénk magunknak? A titok nyitja a fokozatosság, és a türelem. Ugyanannyi kárt tehetünk, ha ma este mindent rázúdítunk a párunk fejére, és hanyatt homlok fog valószínűleg menekülni, ha innentől kezdve csak lakk csizmában, latex overallban és ostorral a kezünkben fogunk a háló szobában megjelenni.

Első lépésnek, egy hosszabb beszélgetés is megteszi, amikor még csak súroljuk azt a bizonyos témát, hiszen hova sietnénk, ha évekig nem tettünk egy lépést se, ne most akarjunk lóugrásban haladni. Könnyebb lehet, ha megbontunk hozzá egy üveg bort, és főzünk egy finom vacsorát.  (Most férfiolvasóink egy másodpercig se gondolják, hogy a konyhában csak a nők tevékenykedhetnek, vagy, mert ők eddig nem tettek ott semmit, nekik nem is szabad, ha eddig nem lepték meg párjukat soha egy finom vacsorával, amit saját maguk készítettek el, annál jobb, hiszen így még nagyobb lesz az ajándék, és nincs viszonyítási alap. Higgyük el bármit is nézünk ki valamely népszerű receptes oldalról, bárhogyan is készítjük el, az finom lesz, és kedvesünk határtalan örömmel fogja elfogyasztani.) Így a közelgő nőnap alkalmából, minden férfi kap egy remek lehetőséget, hogy bizonyítsa párjának, még mindig szereti, és kicsit viszonozza azt a sok fáradtságot, amit ő egyáltalán nem sajnálva a héten minden napján meleg ételt varázsol az asztalra.

Egyet se csüggedjenek azon kedves olvasóink, akik már a hétvégén kicsit messzebb mennének, mint egy kellemes beszélgetés, hiszen annyi féle kapcsolat ahányféle ember, és nyílván a megoldásra váró problémák súlya is más-más. Ha úgy érezzük, hogy valószínűleg nem nálunk áll fent az évszázad szexuális problémája, és úgy általában rendszeresnek mondhatóak az együttléteink, akkor akár már most hétvégén is meglephetjük életünk szerelmét, egy erotika matraccal, amely nőnap alkalmából jelenleg 20% kedvezménnyel lehet a miénk, és az általunk elkészített vacsorával karöltve remek ajándék lesz vasárnap estére.

De mit tegyünk, ha nők vagyunk, és bár érezzük a problémát, amiről eddig oly hosszan szó volt, mégse vehetjük meg magunknak nőnapra azt a bizonyos matracot, hiszen mit szólnának mások? Eláruljuk, semmit.  Miért ne tehetnénk meg, miért ne lephetnénk meg magunkat és ezzel együtt párunkat is egy ilyen remek szórakozási lehetőséggel? Hiszen ki ne ismerné a régi párnás trükköt, amitől ugyebár szinte minden lány kicsit hamarabb éri el azt az áhított célt, amiért oly sok küzdelem folyik? Matracunk ezt a párnás trükköt hivatott kicsit megreformálni és új köntösbe öltöztetni, amiről bizton állíthatjuk remekül áll neki. A cikk írója nem tartja ildomosnak a párna további előnyeit, és lehetőségeit feszegetni, mindenkinek a saját képzeletére bízza, hiszen a lehetőségek számának, úgyis csak az szabhat határt használatbavételkor.

 

Jöjjön el egy szaküzletünkbe, nézze meg erotika matracainkat, vagy akár a NOVETEX egyedi ajánlatával élve saját otthonában is kipróbálhatja teljesen ingyen. További információkért keresse szakképzett eladóinkat. Amennyiben otthonról szeretne rendelni, látogasson el webshopunkba. Ha kérdése van, a honlapunkon található chat segítségével választ kaphat rá.

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!Ajánlott termékek


QMED VARIO PÁRNA - Qmed Pillow

QMED Vario párna

A QMED Vario párna formatervezése ideális választás az oldalt- és hanyatt fek-vők számára.

11 999 Ft
matrac.hu
  Baurer Lábmelegítő FWM 50 Shiatsu masszírozással

Baurer Lábmelegítő FWM 50 Shiatsu masszírozással

Beurer Lábmelegítő FWM 50 Shiatsu masszírozással, puha felület, 1 masszírozó és...

23 290 Ft
matrac.hu
Matrac Energy Sealy

Sealy Energy 28 - Rugós matrac

Sealy Energy rugós matrac a NOVETEX matractól! A Sealy Energy egy amerikai minőségű elegáns...

216 990 Ft
matrac.hu
Akció
Akupresszúrás szőnyeg

Akupresszúrás szőnyeg

A természetes talajon való járás pozitív hatásait érvényesíti. A talp reflexpontjait...

6 090 Ft 5 189 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

téli matrac akció

Téli matrac akció

2019.01.21. Matrac.hu

Téli matrac akció a NOVETEX matracnál. Magas minőségű termékeink kedvező áron 21,5% kedvezménnyel a készlet erejéig.  Jó minőségű, de olcsó matracot, szeretne? Hálószoba szaküzleteinkben most jelentős kedvezménnyel választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tovább

Matrac akció

Befagyasztjuk az ÁFA-t!- matrac akció 01.18.-01.20. között!

2019.01.17. Matrac.hu

2019. január 19. (Péntek) és január 20. (Vasárnap) között a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA nélküli napokat tartunk, vagyis Önök helyett ezen időszakban mi fizetjük a felnőtt matracok* ÁFÁját. 

Tovább

Adventi matrac akció

Adventi ÁFA - mentes matrac akció

2018.11.29. Matrac.hu

Az adventi hétvégéken a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA nélküli matrac akciót tartunk, vagyis Önök helyett mi fizetjük a felnőtt matracok* ÁFÁját. 

Tovább


Tovább a cikkekhez