Erotika matrac a mindennapokban


Megérkeztek legújabb Essence Sleep vákuummatracaink!

Tekintse meg kínálatunkat, már 19.990 Ft-tól!

Essence Sleep vákuum matracok »

Újabb üzletet nyitottunk a 11. kerületben a Fehérvári út 36. szám alatt!

Nyitási akcióinkkal várjuk érdeklődőinket!

Tudjon meg többet! »

Essence Sleep memóriahabos pillangópárna

Most bevezető áron!

Tudjon meg többet! »

Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Vásárlás

Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

Vásárlás



Vásárlás

Sealy rugós matracok


Sealy rugós Hotel matracok prémium minőséggel.

Vásárlás



Vásárlás

Vákuum matracok


A vákuum matracok javítják az alvás minőségét.

Vásárlás


Kezdőlap

2015.03.06.


Ossza meg!



Erotika matrac a mindennapokban

Ne feledkezzünk meg a nőnapra való tekintettel, kiemelt termékünkről, az erotika matracról, amely bármely kapcsolatot képes kicsit felpezsdíteni, és megszínesíteni azokat a bizonyos lopott órákat.  Sajnos Magyarországon is sokan elégedetlenek a szexuális életükkel, ami sokszor annak köszönhető, hogy a párok egyszerűen nem beszélnek a problémáikról.


 A szexuális elégedettséget vizsgáló független felmérése szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben.  Átlagosan megállapítható, hogy egyharmaddal több férfi éri el az orgazmust (87%), mint nő (53%) Magyarországon. Mégis, csak minden második magyar elégedett szexuális életével. Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy a nők nagyobb arányban (51%) elégedettebbek a jelenlegi szexuális életükkel, mint a férfiak (46,5%).

Ennek a furcsa statisztikának oka lehet, hogy a nők már egy-egy nem olyan rossz együttlétet is hajlamosak, prímának jellemezni, ami arra vezethető vissza, hogy mikorra ők közel engedik magukhoz a férfit, már régen kötődnek hozzá mind érzelmileg, mind testileg. Egyszerűen nem akarnak elveszíteni egy jó beszélgető partnert, aki mellesleg kiköpött Brad Pitt, és még meg is neveteti őket, hiszen azon időszak alatt, amíg csak kéz a kézben sétáltak, és romantikusan csókolóztak szinte mindenhol, „belepistultak” ebbe a fiúba. Aztán ahogy egyre mélyebbre ássák magukat a randevúzás rejtelmeiben, egyszer csak ott vannak ketten a háló szobában, amikor már nincsen kibúvó, és megtörténik az a bizonyos első alkalom. Ezt a pár órát (jó esetben) ezerszer lepörgette a lány fejben, három féle fehérnemű szettet vett az elmúlt két hétben, és köröbelül tizenötször (kritikus esetek többször) gondolta át aznap, hogy pontosan mit is vegyen fel este. És, hogy mi történik ezután?

Szomorú, de a legtöbb esetben, az égvilágon semmi. Ritkán jó az első szex, kár is tagadni, és, hogy mit lehet ekkor tenni? Két dolgot, vagy megbeszélni, felhívni a figyelmet, hogy mi hol mit változtatnánk, mi kéne, hogy kicsit hosszabb legyen, mi az, ami rövidebb, pózok mutatása, amiket kedvelünk (talán még ez az, ami a legjobban megy a nőknek) szóval úgy általában kozmetikázni, korrigálni a dolgokat. Egyértelműen ez a nehezebb út, de hogy is ne lenne az, hiszen ki akarná megbántani azt, akibe csak épphogy beleszerelmesedett és más téren vágyai ne továbbja? Ki akarná kioktatni és megbántani azt, akivel még annyi szép élmény állhat előttük, csak ezen a kis apróságon kell túllendülni, csak erről a kis „semmiségről”, nem szólni, „csak most az egyszer megjátszom, majd kialakul” című mondat után, már ott is vagyunk pikk pakk, hogy a másik utat választottuk. A másik út pedig megjátszással, ki nem mondott vágyakkal, és el nem ért orgazmusokkal van kikövezve, amely út azért is veszélyes, mert csak egyszer kell rálépni, utána arról letérni szinte lehetetlen sajnos. (Ilyenkor szoktak a szakítás szócsatájában olyan bántó mondatok elhangzani, hogy utána a férfiak joggal teszik fel a kérdést, kivel éltem én együtt? Igaz volt egyáltalán valami is ebből az elmúlt pár évből? Ment el egyszer is velem szex közben?)

 

És, hogy ebből van-e kiút? Jó hírünk van a kedves olvasónak, hál isten van, bár egy percig se állítjuk, hogy könnyű lenne, vagy hogy ez egy gyors folyamat, azonban egy biztos, mindenképpen megéri, hiszen ez az egyetlen módja, hogy ne csak mint házastársi partnerek egészítsük ki egymást tökéletesen partnerünkkel, hanem mint szeretők is, akik folyton képesek a megújulásra, és még életük derekán is egymás boldogságát és megértését tartják a legfontosabbnak. (Biztos mindannyian ismerünk ilyen párokat, róluk egyszerűen sugárzik, az összhang, és bármikor velük töltünk egy kis időt, önkénytelenül is kicsit féltékenyek leszünk, hiszen bár biztosan nem tudhatjuk, egyszerűen érezzük, hogy milyen remekül összepasszolnak, és akár 10-20 év együttlét után is szinte szerelmeseknek tűnnek.)

Kérdés, hogy hol induljunk el ugyebár, ha mi is ezt a tökéletességet szeretnénk magunknak? A titok nyitja a fokozatosság, és a türelem. Ugyanannyi kárt tehetünk, ha ma este mindent rázúdítunk a párunk fejére, és hanyatt homlok fog valószínűleg menekülni, ha innentől kezdve csak lakk csizmában, latex overallban és ostorral a kezünkben fogunk a háló szobában megjelenni.

Első lépésnek, egy hosszabb beszélgetés is megteszi, amikor még csak súroljuk azt a bizonyos témát, hiszen hova sietnénk, ha évekig nem tettünk egy lépést se, ne most akarjunk lóugrásban haladni. Könnyebb lehet, ha megbontunk hozzá egy üveg bort, és főzünk egy finom vacsorát.  (Most férfiolvasóink egy másodpercig se gondolják, hogy a konyhában csak a nők tevékenykedhetnek, vagy, mert ők eddig nem tettek ott semmit, nekik nem is szabad, ha eddig nem lepték meg párjukat soha egy finom vacsorával, amit saját maguk készítettek el, annál jobb, hiszen így még nagyobb lesz az ajándék, és nincs viszonyítási alap. Higgyük el bármit is nézünk ki valamely népszerű receptes oldalról, bárhogyan is készítjük el, az finom lesz, és kedvesünk határtalan örömmel fogja elfogyasztani.) Így a közelgő nőnap alkalmából, minden férfi kap egy remek lehetőséget, hogy bizonyítsa párjának, még mindig szereti, és kicsit viszonozza azt a sok fáradtságot, amit ő egyáltalán nem sajnálva a héten minden napján meleg ételt varázsol az asztalra.

Egyet se csüggedjenek azon kedves olvasóink, akik már a hétvégén kicsit messzebb mennének, mint egy kellemes beszélgetés, hiszen annyi féle kapcsolat ahányféle ember, és nyílván a megoldásra váró problémák súlya is más-más. Ha úgy érezzük, hogy valószínűleg nem nálunk áll fent az évszázad szexuális problémája, és úgy általában rendszeresnek mondhatóak az együttléteink, akkor akár már most hétvégén is meglephetjük életünk szerelmét, egy erotika matraccal, amely nőnap alkalmából jelenleg 20% kedvezménnyel lehet a miénk, és az általunk elkészített vacsorával karöltve remek ajándék lesz vasárnap estére.

De mit tegyünk, ha nők vagyunk, és bár érezzük a problémát, amiről eddig oly hosszan szó volt, mégse vehetjük meg magunknak nőnapra azt a bizonyos matracot, hiszen mit szólnának mások? Eláruljuk, semmit.  Miért ne tehetnénk meg, miért ne lephetnénk meg magunkat és ezzel együtt párunkat is egy ilyen remek szórakozási lehetőséggel? Hiszen ki ne ismerné a régi párnás trükköt, amitől ugyebár szinte minden lány kicsit hamarabb éri el azt az áhított célt, amiért oly sok küzdelem folyik? Matracunk ezt a párnás trükköt hivatott kicsit megreformálni és új köntösbe öltöztetni, amiről bizton állíthatjuk remekül áll neki. A cikk írója nem tartja ildomosnak a párna további előnyeit, és lehetőségeit feszegetni, mindenkinek a saját képzeletére bízza, hiszen a lehetőségek számának, úgyis csak az szabhat határt használatbavételkor.

 

Jöjjön el egy szaküzletünkbe, nézze meg erotika matracainkat, vagy akár a NOVETEX egyedi ajánlatával élve saját otthonában is kipróbálhatja teljesen ingyen. További információkért keresse szakképzett eladóinkat. Amennyiben otthonról szeretne rendelni, látogasson el webshopunkba. Ha kérdése van, a honlapunkon található chat segítségével választ kaphat rá.

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!



Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Vásárlás

Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

Vásárlás



Vásárlás

Sealy rugós matracok


Sealy rugós Hotel matracok prémium minőséggel.

Vásárlás



Vásárlás

Vákuum matracok


A vákuum matracok javítják az alvás minőségét.

Vásárlás


Ajánlott termékek


Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board - hímzett, 3D nyuszi kisfiú...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
TEMPUR memóriahab

TEMPUR Cloud Breeze 22 Matrac

A TEMPUR legújabb Breeze technológiában a puhaság és a támogatottság egynsúlya valósul meg,...

424 990 Ft
matrac.hu
Egyensúly párna - Dinamikus ülőpárna

Egyensúly párna - Dinamikus ülőpárna

Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a stabilitást és a koordinációt. Használata...

5 090 Ft
matrac.hu
Matrac Energy Sealy

Sealy Energy 28 - Rugós matrac

Sealy Energy rugós matrac a NOVETEX matractól! A Sealy Energy egy amerikai minőségű elegáns...

216 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Olcsó matrac kiárusítás!

Olcsó matrac kiárusítás!

2018.09.18. Matrac.hu

A rossz alvás komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, tünetei a hátfájástól elkezdve az elhízáson és magas vérnyomáson át a memória zavarokig terjedhetnek.  A pihentető és egészséges alvásnak számos feltétele van, az azonban bizonyos, hogy megfelelő matrac kiválasztása nélkül szinte lehetetlen.

Tovább

Matrac Akció

Matrac Akció – Olcsó matrac outlet áron!

2018.09.12. Matrac.hu

  Az őszi időszak beköszöntével szervezetünk, állóképességünk is veszít erejéből. Rövidülnek a nappalok, egyre kevesebb napsütés melegít bennünket, fáradtabbak, ingerlékenyebbek vagyunk. Ilyenkor jólesik egy kis kikapcsolódás, pihenés, melyhez Mi is szeretnénk hozzájárulni!

Tovább

Matracbolt a MaxCityben!

2018.09.12.

A NOVETEX Matrac új üzlethelyiségben szolgálja ki vásárlóit, a MAXCityben!

Tovább


Tovább a cikkekhez