Erotika matrac a mindennapokban


Megérkeztek az új Sealy matracok

Kényelem és minőség új köntösben

Tovább a termékekhez! »

TEMPUR matrac - Megváltoztatja az alvásról alkotott eddigi nézetét

Maximális alátámasztás

Tovább a termékekhez! »

Ágyneműhuzat, ágytakaró, matrachuzat, matracvédő széles választékban

NOVETEX, kényelem, minőség

Tovább a termékekhez! »

Hálószobabútorok a NOVETEX matractól

Tegye hálószobáját egyedivé

Tovább a termékekhez! »

Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

VásárlásLatexpehely párna


A párna minden testhelyzetben tökéletesen tart.

VásárlásTEMPUR memóriahabos matrac


A TEMPUR matrac javítja az alvás minőséget.

Vásárlás


Kezdőlap

2015.03.06.

Ossza meg!


Erotika matrac a mindennapokban

Ne feledkezzünk meg a nőnapra való tekintettel, kiemelt termékünkről, az erotika matracról, amely bármely kapcsolatot képes kicsit felpezsdíteni, és megszínesíteni azokat a bizonyos lopott órákat.  Sajnos Magyarországon is sokan elégedetlenek a szexuális életükkel, ami sokszor annak köszönhető, hogy a párok egyszerűen nem beszélnek a problémáikról.


 A szexuális elégedettséget vizsgáló független felmérése szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben.  Átlagosan megállapítható, hogy egyharmaddal több férfi éri el az orgazmust (87%), mint nő (53%) Magyarországon. Mégis, csak minden második magyar elégedett szexuális életével. Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy a nők nagyobb arányban (51%) elégedettebbek a jelenlegi szexuális életükkel, mint a férfiak (46,5%).

Ennek a furcsa statisztikának oka lehet, hogy a nők már egy-egy nem olyan rossz együttlétet is hajlamosak, prímának jellemezni, ami arra vezethető vissza, hogy mikorra ők közel engedik magukhoz a férfit, már régen kötődnek hozzá mind érzelmileg, mind testileg. Egyszerűen nem akarnak elveszíteni egy jó beszélgető partnert, aki mellesleg kiköpött Brad Pitt, és még meg is neveteti őket, hiszen azon időszak alatt, amíg csak kéz a kézben sétáltak, és romantikusan csókolóztak szinte mindenhol, „belepistultak” ebbe a fiúba. Aztán ahogy egyre mélyebbre ássák magukat a randevúzás rejtelmeiben, egyszer csak ott vannak ketten a háló szobában, amikor már nincsen kibúvó, és megtörténik az a bizonyos első alkalom. Ezt a pár órát (jó esetben) ezerszer lepörgette a lány fejben, három féle fehérnemű szettet vett az elmúlt két hétben, és köröbelül tizenötször (kritikus esetek többször) gondolta át aznap, hogy pontosan mit is vegyen fel este. És, hogy mi történik ezután?

Szomorú, de a legtöbb esetben, az égvilágon semmi. Ritkán jó az első szex, kár is tagadni, és, hogy mit lehet ekkor tenni? Két dolgot, vagy megbeszélni, felhívni a figyelmet, hogy mi hol mit változtatnánk, mi kéne, hogy kicsit hosszabb legyen, mi az, ami rövidebb, pózok mutatása, amiket kedvelünk (talán még ez az, ami a legjobban megy a nőknek) szóval úgy általában kozmetikázni, korrigálni a dolgokat. Egyértelműen ez a nehezebb út, de hogy is ne lenne az, hiszen ki akarná megbántani azt, akibe csak épphogy beleszerelmesedett és más téren vágyai ne továbbja? Ki akarná kioktatni és megbántani azt, akivel még annyi szép élmény állhat előttük, csak ezen a kis apróságon kell túllendülni, csak erről a kis „semmiségről”, nem szólni, „csak most az egyszer megjátszom, majd kialakul” című mondat után, már ott is vagyunk pikk pakk, hogy a másik utat választottuk. A másik út pedig megjátszással, ki nem mondott vágyakkal, és el nem ért orgazmusokkal van kikövezve, amely út azért is veszélyes, mert csak egyszer kell rálépni, utána arról letérni szinte lehetetlen sajnos. (Ilyenkor szoktak a szakítás szócsatájában olyan bántó mondatok elhangzani, hogy utána a férfiak joggal teszik fel a kérdést, kivel éltem én együtt? Igaz volt egyáltalán valami is ebből az elmúlt pár évből? Ment el egyszer is velem szex közben?)

 

És, hogy ebből van-e kiút? Jó hírünk van a kedves olvasónak, hál isten van, bár egy percig se állítjuk, hogy könnyű lenne, vagy hogy ez egy gyors folyamat, azonban egy biztos, mindenképpen megéri, hiszen ez az egyetlen módja, hogy ne csak mint házastársi partnerek egészítsük ki egymást tökéletesen partnerünkkel, hanem mint szeretők is, akik folyton képesek a megújulásra, és még életük derekán is egymás boldogságát és megértését tartják a legfontosabbnak. (Biztos mindannyian ismerünk ilyen párokat, róluk egyszerűen sugárzik, az összhang, és bármikor velük töltünk egy kis időt, önkénytelenül is kicsit féltékenyek leszünk, hiszen bár biztosan nem tudhatjuk, egyszerűen érezzük, hogy milyen remekül összepasszolnak, és akár 10-20 év együttlét után is szinte szerelmeseknek tűnnek.)

Kérdés, hogy hol induljunk el ugyebár, ha mi is ezt a tökéletességet szeretnénk magunknak? A titok nyitja a fokozatosság, és a türelem. Ugyanannyi kárt tehetünk, ha ma este mindent rázúdítunk a párunk fejére, és hanyatt homlok fog valószínűleg menekülni, ha innentől kezdve csak lakk csizmában, latex overallban és ostorral a kezünkben fogunk a háló szobában megjelenni.

Első lépésnek, egy hosszabb beszélgetés is megteszi, amikor még csak súroljuk azt a bizonyos témát, hiszen hova sietnénk, ha évekig nem tettünk egy lépést se, ne most akarjunk lóugrásban haladni. Könnyebb lehet, ha megbontunk hozzá egy üveg bort, és főzünk egy finom vacsorát.  (Most férfiolvasóink egy másodpercig se gondolják, hogy a konyhában csak a nők tevékenykedhetnek, vagy, mert ők eddig nem tettek ott semmit, nekik nem is szabad, ha eddig nem lepték meg párjukat soha egy finom vacsorával, amit saját maguk készítettek el, annál jobb, hiszen így még nagyobb lesz az ajándék, és nincs viszonyítási alap. Higgyük el bármit is nézünk ki valamely népszerű receptes oldalról, bárhogyan is készítjük el, az finom lesz, és kedvesünk határtalan örömmel fogja elfogyasztani.) Így a közelgő nőnap alkalmából, minden férfi kap egy remek lehetőséget, hogy bizonyítsa párjának, még mindig szereti, és kicsit viszonozza azt a sok fáradtságot, amit ő egyáltalán nem sajnálva a héten minden napján meleg ételt varázsol az asztalra.

Egyet se csüggedjenek azon kedves olvasóink, akik már a hétvégén kicsit messzebb mennének, mint egy kellemes beszélgetés, hiszen annyi féle kapcsolat ahányféle ember, és nyílván a megoldásra váró problémák súlya is más-más. Ha úgy érezzük, hogy valószínűleg nem nálunk áll fent az évszázad szexuális problémája, és úgy általában rendszeresnek mondhatóak az együttléteink, akkor akár már most hétvégén is meglephetjük életünk szerelmét, egy erotika matraccal, amely nőnap alkalmából jelenleg 20% kedvezménnyel lehet a miénk, és az általunk elkészített vacsorával karöltve remek ajándék lesz vasárnap estére.

De mit tegyünk, ha nők vagyunk, és bár érezzük a problémát, amiről eddig oly hosszan szó volt, mégse vehetjük meg magunknak nőnapra azt a bizonyos matracot, hiszen mit szólnának mások? Eláruljuk, semmit.  Miért ne tehetnénk meg, miért ne lephetnénk meg magunkat és ezzel együtt párunkat is egy ilyen remek szórakozási lehetőséggel? Hiszen ki ne ismerné a régi párnás trükköt, amitől ugyebár szinte minden lány kicsit hamarabb éri el azt az áhított célt, amiért oly sok küzdelem folyik? Matracunk ezt a párnás trükköt hivatott kicsit megreformálni és új köntösbe öltöztetni, amiről bizton állíthatjuk remekül áll neki. A cikk írója nem tartja ildomosnak a párna további előnyeit, és lehetőségeit feszegetni, mindenkinek a saját képzeletére bízza, hiszen a lehetőségek számának, úgyis csak az szabhat határt használatbavételkor.

 

Jöjjön el egy szaküzletünkbe, nézze meg erotika matracainkat, vagy akár a NOVETEX egyedi ajánlatával élve saját otthonában is kipróbálhatja teljesen ingyen. További információkért keresse szakképzett eladóinkat. Amennyiben otthonról szeretne rendelni, látogasson el webshopunkba. Ha kérdése van, a honlapunkon található chat segítségével választ kaphat rá.

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!Napi ajánlat

Böngésszen legújabb ajánlataink között és élvezze Ön is a NOVETEX termékek nyújtotta kényelmet!


Biomatracok


Kényelmes, megfelelő alátámasztást nyújt.

VásárlásLatexpehely párna


A párna minden testhelyzetben tökéletesen tart.

VásárlásTEMPUR memóriahabos matrac


A TEMPUR matrac javítja az alvás minőséget.

Vásárlás


Ajánlott termékek


Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board

Fejvédő babaágyba - Spots and Dots fejvédő - Babies on Board - hímzett, 3D nyuszi kisfiú...

Kérjen ajánlatot
Akció
Akupresszúrás szőnyeg

Akupresszúrás szőnyeg

A természetes talajon való járás pozitív hatásait érvényesíti. A talp reflexpontjait...

6 090 Ft 5 189 Ft
Akció
Akupresszúrás matrac

Akupresszúrás matrac

Vitalizálja testét napi 10 perc alatt, legyen fitt és egészséges minden nap. Stimulálja az...

7 990 Ft 6 791 Ft
Rugós matrac - Pocket 5 Zone zsákrugós, táskarugós matrac - NOVETEX matrac

Rugós matrac - Pocket 5 Zone 5 táskarugós matrac

A Pocket 5 Zone matrac a nyugodt alvás és a kipihent energikus ébredés érdekében lett...

71 990 Ft

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Álmodás

6 érdekes tény az álmokról

2018.02.22 divany.hu/eletem/2017/03/14/7_erdekes_teny_az_almokrol/

Álmodni szinte mindenki szokott, ám az embereknek mintegy hatvan százaléka nem emlékszik az alvás során “átélt” élményekre. De mégis min múlik, hogy egyesek fel tudják idézni az álmaikat, míg mások egyáltalán nem emlékeznek azokra? És mi az álmok célja? Tényleg van jelentésük, valamilyen üzenetük számunkra? Mindig is népszerű témának bizonyult ez a titokzatos jelenség, igazán nagy lendületet azonban csak az elmúlt évtizedekben kapott az alvás- és álomkutatás. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas vizsgálati eredményt.

Tovább

Valentin nap

Valentin nap

2018.02.14 matrac.hu

Magyarországon a Bálint-nap az angolszász hagyomány mintájára terjedt el, amit angolul Valentin's Day-nek hívnak. Innen származik a Valentin-nap kifejezésünk is. Hazánkban jellemzően az 1990-es évektől ezen a napon a szerelmesek köszöntik, ajándékozzák egymást szeretetük kimutatását jelképező tárgyakkal, üzenetekkel.

Tovább

Álmatlanság

Elaludni mindig csak a jelenben lehet!

2018.02.12 Matrac.hu

A mai társadalomban egyre többen szenvednek álmatlanságban, sokunk feje tele van mindenféle negatív gondolattal, a pihentető lefekvés előtt. Ahány ház annyi szokás, tartja a közmondás, mely az élet minden területén megmutatkozik, különösen ha, az elalvást segítő praktikák sokszínűségét tekintjük át.

Tovább


Tovább a cikkekhez