Kezdőlap

2020.03.01.


Ossza meg!Hollandia ágyak, matracok – izraeli luxus Magyarországon

Forrás: Matrac.hu

Hollandia motoros ágyak és matracok – az izraeli luxus Magyarországon

A NOVETEX Matrac kínálatában, hazánkban egyedül nálunk kapható Hollandia matracokat és ágyakat, a Hollandia névvel ellentétben, Izraelben tervezik és gyártják. Mi az izraeli székhelyű Hollandia cég története és mivel előzik meg korukat az ott készített luxus-kategóriás ágyak? A minőség, az ergonómia és az esztétika tökéletes összhangja! A Hollandia termékek világszerte több ezer ember életét változtatták meg.


 

 

 

ágy felemelve

A Hollandia Perfect 4U ágy

 

Hollandia Perfect 4U motoros ágy:

 

A Perfect TRIO termékcsalád hazánkban elérhető izraeli gyártmányú motoros ágya a Perfect 4U ágy. A hozzá tartozó vezeték nélküli távirányítóval az ágy eddig nem látott pozíciókat képes felvenni az Ön kényelme érdekében:

hollandia motoros ágy

A motoros ágytest 5 külön mozgatható eltérő dőlési szögekbe állítható elemből áll:

 

 • Külön állítható része van a fejnek, a hátnak, a törzsnek, a térdhajlatnak és a lábnak
   
 • A fejrészt és a hátrészt felemelve Ön kényelmesebben olvashat, TV-zhet. Ilyen pozícióba állítva az ágy csökkenti a horkolást és a refluxos tüneteket
   
 • Az ágy elejét és végét lefelé hajtva, az ágy homorú pozíciót vesz fel. Így az ágyon háton fekve az nyújtja a derekat és a vázizom-rendszert. Ilyen pozícióba állítva alvás közben a hason alvók pihenése válhat álommá!
   
 • Mivel a motoros ágy különböző beállítható pozícióinak száma közelít a végtelenhez, a távirányító memóriájába Ön kedvenc beállított pozícióit elmentheti, így még gyorsabban tud alkalmazkodni az ágy az Ön igényeihez!

perfect 4u homorú ágy

Bár az ágy számos egészségügyi panasz megoldására szolgál, az ágy nem csak betegségek kezelésére jó! Izraelben az igényes lakosság egészségi állapotuktól függetlenül ilyen ágyakon pihen!

 

 

Hagyományos motoros ágyak újragondolva: Perfect T, Viola, Techno Gél, Akida Katka és Aldo – Hollandia motoros ágyak:

 

katka motoros ágy

 

Hollandia Katka motoros ágy

 

A motoros ágyak külön emelhető fej-és lábrészét óriási nyomatékot leadó motorok emelik, így Önnek biztosan nem kell attól tartania, hogy az ágy nehezen fogja Önt megemelni.

 

viola motoros ágy

 

Hollandia Viola motoros ágy

 

A minőségi motorokhoz pedig minőségi szerkezet dukál! Az ágyak választható színű szövetbevonata alatt tiszta hegesztett fémszerkezet található. A hagyományos ágyaknál tapasztalható recsegések, nyikorgások így kizártak!

 

vas ágy

A Hollandia ágyak fémszerkezetes felépítése

 

A Hollandia stílusos, nem mindennapi izraeli ágyai tekintélyt parancsolóak és sugárzik róluk a minőség érzése. Az ágyak java része felszerelt olyan modern kiegészítőkkel, mint például:
 

 • Beépített USB csatlakozók mind a fejvégben mind az ágytestben, mellyel eszközeink töltése válik egyszerűbbé és esztétikusabbá.
   
 • Automatikusan felkapcsolódó halvány LED világítás az ágytest aljában, mely mozgásérzékelő akkor aktiválódik, ha Ön éjszaka lelépve az ágyról például kimegy egy pohár vizet inni. Nem kell kapcsolókat keresgélnie, a halvány fény segít Önnek a tájékozódásban, azonban nem veri ki az álmot a szeméből.
   
 • Amit még biztosan egy ágyban sem látott! Beépített széfek a matrac alatt, így Ön legféltettebb értékeit alvás közben is kényelmesen, biztonságban, maga közelében tudhatja! Továbbá ha elutazik valahova, ezek a széfek egészen biztosan fejtörést okoznának otthonának esetleges „hívatlan vendégeinek” is.
   

ágyba épített széf

Ezekkel az ágyakkal is elérhető a cikk elején említett „zéró gravitációs póz”. A fej és a lábvég emelésével testünk úgynevezett lebegő-pózt vehet fel, mely különösen segít a relaxációban, ellazulásban és a vérkeringés felfrissítésében.

 

techno gép motoros ágy

Hollandia Techno gél motoros ágy


A motoros ágyrácsok csúcsa - a homorú pozíciót felvevő Perfedt 4U ágy mellett - az Akida motoros ágy, melyet mi csak becenevén „TV-s ágynak” hívunk.

 

ágyba épített TV


Az Akida ágy elejéből ugyanis, a korábban sorolt extrák mellett, egy a háttámlán lévő gomb megnyomásával egy ívelt Samsung 4K UHD LED tévé emelkedik ki, felejthetetlen mozi élményeket biztosítva Önnek és párjának is. Ilyen biztosan egy ismerősének sincsen! Nyűgözze le környezetét és élvezze azt fejedelmi kényelmet és eleganciát, melyet az Akdia motoros ágy biztosít Önnek, beépített televízióval!
 

hollandia tv ágy

 

Hollandia Akida motoros ágy beépített TV-vel

 

Hollandia matracok

Ha kiválasztotta az új motoros ágyát ne feledkezzen meg egy új, hozzá tartozó Hollandia matracról sem! A Hollandia matracok kókuszt és nem akármilyen latexréteget tartalmaznak. A bennük található Talalay-latex a Föld legtisztább, természetes kaucsukból készülő latexe. A matracok zónásítottak, puhított vállzónával rendelkeznek.

 

 

 

 

A Hollandia matracok komfortja az egészen puhától a kemény fekvőfelületig változik, így Ön biztosan tud választani könnyedén új matracot is Hollandia motoros ágyához. Tekintse meg Hollandia matrac-választékunkat megújult webshopunkon, a Matracportál.hu-n!

hollandia talalay latex matrac

Hollandia Heizel Talalay latex matrac

 

Már a legkedvezőbb árú Hollandia matrac is, többi társához hasonlóan a Föld legtisztább latexéből, a Talalay latexből készül.

hollandia olcsó rozela matrac

Hollandia Rozela, a legolcsóbb Hollandia Talalay latex matrac

 

Az alapmodellen kívül elérhetőek különböző típusú matracok is, ilyen például a hűsítő réteggel ellátott Sense Ice matrac  vagy az igazán fejedelmi kényelmet nyújtó prémium kategóriás Dual Comfort matrac.

Hollandia Dual comfort matrac

 

Hollandia párnák

 

Csak hogy teljes legyen a hálószobája, a Hollandia cég izraeli párnái is elérhetőek kínálatunkban! A párnák is, az ágyakhoz és matracokhoz hasonlóan, magas minőséget képviselnek. Legyen szó a tökéletes alvásklímát elősegítő hűsítő Ultra Cool párnáról vagy az antibakteriális szénszálakkal átszőtt Bambuszpárnáról, a Hollandia termékcsaládba tartozó párnák megszokott minőséget hozzák a hozzájuk társuló kényelem mellett.

Hollandia Bamboo aktív szénszálas párna

 

 

Izraeli hálószoba, izraeli motoros ággyal és izraeli matraccal:

 

Izrael bár jelenleg háborús övezet közelében található, az ott élő rendkívül igényes és javarészt tehető lakosság életét nem szabad a háború miatt előítéletesen kezelni.

Az izraeliek európai, vagy még azt is meghaladó életszínvonala a Hollandia motoros ágyak mintáján is látható. Az a tekintély és minőség, mellyel ezek az ágyak rendelkeznek nehezen foghatóak más hasonló termékekhez.

Mindezek a NOVETEX jóvoltából már nem csak Izraelben, hanem Magyarországon is megvásárolhatóak. Ne habozzon, tapasztalja meg hálószobájában Ön is a valódi, 21. századi hálószobaluxust! Rendelje meg új Hollandia ágyát még ma!

hollandia izrael

 

A Hollandia alapítása:

 


A Hollandiát 1981-ben alapította Isaac, melyet napjainkban fia, Avi Barssessat irányít. Isaac szörnyű hátfájással küzdött élete java részében. A kezdetekben a mezőgazdaságban dolgozó férfi értesült az Auping holland vállalatról, akik állítható ágyakat gyártottak. Tőlük vásárolt egy ágyat saját használatra, azzal a céllal, hogy derékfájdalmai csökkenjenek. Mikor Isaac elkezdte használni új ágyát, nem csak a fájdalom szűnt meg az életében: elhatározta, Izraelben fogja árulni a cég ágyait, hogy embertársai életén is segíteni tudjon!

A Hollandia cég története:

 

Az importált ágyak Izraelben gyorsan népszerűek lettek, így a Hollandiánál elkezdtek saját gyártású motoros ágyakat is készíteni illetve árulni. A cég egyre nagyobb és sikeresebb lett az idő múlásával. Mivel a Hollandia kizárólag minőségi, felső kategóriás termékeket gyártott és forgalmazott, 1992-ben a Hollandia lett Izraelben a TEMPUR hivatalos forgalmazója is.


1998-ban a Hollandia a nemzetközi piacra is betört, majd 2000-ben elkészítették az első motoros állítható ágyukat. Miközben a cég izraeli gyárát Tel-Avivból áthelyezték Sderotba, a sorozat első modelljét a további, tökéletesített, új generációs motoros ágyak követték. Ezekkel az ágyakkal érhető el az úgynevezett „zero gravitációs póz”. 
 

 

A Hollandia motoros ágyai napjainkban:

 

A hagyományos motoros ágyak kialakításuk miatt csak hanyatt fekve használhatóak, melyre megoldást hozott 2013-ban a forradalmi, a világon eddig soha nem látott Perfect TRIO termékcsalád.

Ezek az ágyak a hagyományos motoros ágyakkal ellentétben nem csak felfelé emelkednek, hanem a 180°-os vízszintes vonal alá is képesek lehajolni! Az ilyen pózba állított akár homorú ágyak soha nem tapasztalt kényelmet adnak használóinak (valószínűleg még Ön sem próbált homorú ágyon pihenni, próbálja ki a MAXCity-ben található üzletünkben!)

 

Ha saját szemével szeretné látni a Hollandia motoros ágyait, látogasson el hozzánk! Legtöbb kiállított Hollandia motoros ágyunk a MAXCityben található!

 

Amennyiben érdeklődik Hollandia terméketinről, olvassa el korábbi cikkünket is!

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!További termékek

tv-s ágy

Hollandia Akida franciaágy...

Tapasztalja meg a luxus új szintjét az Akida kárpitozott franciaággyal hozzá tartozó éjjeliszekrényekkel, beépített széfekkel és...

4 229 990 Ft
Megtekintés
aldo hálószoba bútor

Hollandia Aldo hálószoba szett...

Aldo hálószoba szett a NOVETEX Matractól! Vegye meg új hálószobabútorát tőlünk a motoros ággyal, kényelmes matracokkal és...

899 990 Ft
Megtekintés
ágy

Hollandia Aldo kárpitos ágy

Vásárolja meg webshopunkból új ágyát! Kiemelkedően magas minőség elérhető áron!

296 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Amo talalay latex matrac 25 - NOVETEX matrac latex matrac

Hollandia Amo talalay latex matrac...

Hollandia Amo latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Hollandia Amo matrac már országunkban...

359 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Anton talalay latex matrac 23 - NOVETEX Matrac

Hollandia Anton talalay latex...

Hollandia Anton latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Hollandia Anton matrac már...

277 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Batista talalay latex matrac 25talalay latex matrac

Hollandia Batista talalay latex...

Hollandia Batista latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Hollandia Batista matrac már...

346 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Dual Comfort kókusz- talalay latex matrac 22- NOVETEX Matrac

Hollandia Dual Comfort kókusz-...

Hollandia Dual Comfort latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Dual Comfort matrac már...

455 990 Ft
Megtekintés
motoros ágy

Hollandia Flabia hálószoba szett...

Flabia hálószoba szett motoros ággyal, kényelmes matracokkal és modern éjjeliszekrényekkel

1 699 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Heizel talalay latex matrac 27 - NOVETEX matrac

Hollandia Heizel talalay latex...

Az Hollandia Heizel magas minőségű elegáns megjelenésű latex matrac. Csak természetes alapanyagok felhasználásáva, a legjobb...

221 990 Ft
Megtekintés
Katka aranyszínű franciaágy, luxus franciaágy - hálószoba bútor, hotel berendezés

Hollandia Katka motoros franciaágy

Tapasztalja meg a luxus új szintjét a Katka aranyszínű kárpitozott motoros franciaággyal hozzá tartozó éjjeliszekrényekkel. A...

1 685 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Lux talalay latex matrac 22 lux latex matrac 180x200 cm

Hollandia Lux talalay latex matrac...

Hollandia Lux táskarugós latex matrac 100% organikus Talalay latex fekvőfelülettel. Szabvány és egyedi méretekben is rendelhető!

344 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Perfect 4 U szett motoros ágyrács - luxus ágy ágykeret

Hollandia Perfect 4 U szett motoros...

Motoros ágyrács - Tapasztalja meg a luxus ágyak új szintjét a Perfect 4 U kárpitozott franciaággyal motoros ágyráccsal és hozzá...

2 497 990 Ft
Megtekintés
kárpitos ágy

Hollandia Perfect T hálószoba...

Perfect T hálószoba szett a NOVETEX Matractól. Rendelje meg most új hálószobabútorát mely tartalmazza a kárpitozott ágyat,...

999 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Perfect T motoros ágyrács - kárpitozott ágy - NOVETEX matrac

Hollandia Perfect T motoros...

Motoros ágy - ágyrács. Súlyhatár 200 kg. Extra erős, kárpitozott. Akár ágykeret nélkül is tökéletes ágyként funkcionál. A...

249 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Posidon ágyneműtartós motoros ágy

Hollandia Posidon ágyneműtartós...

Posidon motoros ágyneműtartós egyszemélyes ágy a NOVETEX-től! Pihenjen Ön is az új modern fej-és lábvégemelős ágyon! Rendeljen most online!

652 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Rosela latex matrac - NOVETEX matrac - Ágyban a legjobb!

Hollandia Rosela talalay latex...

Hollandia Rozela magas minőségű elegáns megjelenésű latex matrac. Természetes alapanyagok felhasználásáva, a legjobb minőségű...

139 990 Ft
Megtekintés
 Hollandia Sense Ice hűsítő talalay latex matrac 21 hűsítő gél matrac

Hollandia Sense Ice hűsítő...

Hollandia Sense Ice latex matrac. A matrac rétegeibe injektált hűsítő gél gondoskodik a megfelelő alvásklíma kialakításásról...

189 990 Ft
Megtekintés
Hollandia Technogel motoros ágy - NOVETEX Matrac

Hollandia Technogel motoros ágy

Technogel motoros ágy a NOVETEX Matractól! Amennyiben modern, letisztult ágyat keres, válassza a Technogel fej-és lábvégemelős...

499 990 Ft
Megtekintés
kárpitos ágy

Hollandia Viola kárpitozott...

Viola hálószobaszett a NOVETEX Matractól! Dobja fel hálószobáját az új kárpitozott ággyal fej-és lábvégemelős ráccsal illetve...

959 990 Ft
Megtekintés


Ajánlott termékek


Ágyvég- fejvég kárpitozott és boxspring ágyhoz - Calm - NOVETEX matrac

Ágyvég- fejvég kárpitos és boxspring ágyhoz - Calm

Pihentető és megnyugtató légkört teremt, bármi történik is a mindennapokban. Hozza létre a...

134 990 Ft
matrac.hu
Kind Air - 3D szivacsmatrac extra szellőzőréteggel - 90x200 - NOVETEX matrac

Kind-Air - 3D szivacsmatrac extra szellőző - 90x200

Rugalmasság, szellőzés, formatartás. A három legfontosabb tulajdonság egy matracban ötvözve....

34 990 Ft
matrac.hu
Antiallegén
Nyári paplan antiallergén - Microfibre 140x200 - NOVETEX matrac

Nyári paplan - Microfibre 140x200

Nyári paplan a forró éjszakákra. 140x200. Nagyon jó légáteresztő, könnyű, habos,...

6 490 Ft
matrac.hu
Legszebb álom párna 50x70

Legszebb álom - párna 50x70 párna

Legszebb álom párna 50x70

6 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Matrac outlet, olcsó matrac kiállított matracok kiárusítása

Matrac outlet - Kiállított matracok outlet áron!

2020.03.15. Matrac.hu

Gyorsan frissülő outlet matrac kínálatunk választéka színes: az igazán olcsó hideghab matracoktól kezdve, a rugós és vákuum matracokon át, a memóriahabos és TEMPUR matracokig bezárólag, szinte mindig tud válogatni az eltérő típusok között. A minőségi kiállított matracainkat, jelentős matrac akció keretében, outlet áron vásárolhatják meg, 20%, 30%, 40%, vagy akár 50%-al olcsóbban! Outlet matracok 2 helyen, Budapesten.

Tovább

Hűsítő matrac, hűsítő matracvédő

Hűsítő matrac, hűsítő matracvédő - Alvás hűvösben!

2020.06.02. Matrac.hu

A nyár közel van, és ez azt jelenti, hogy az éjszakák melegebbé válnak, és  mi a nagy melegben, napról – napra, kialvatlan, fáradt szemmel ébredünk. Sok embernek vannak problémái meleg, vagy rendkívül forró körülmények között való alvás közben, de adunk néhány tanácsot, mi a teendő a probléma megszüntetéséért, a nyugodalmas alvás érdekében. Lefekvés előtt kövesse ezeket a tippeket, hogy a teste ne melegedjen túl alvás közben!

Tovább

Találja meg a megfelelő ágyát és matracát! - NOVETEX matrac

Találja meg a megfelelő ágyát és matracát!

2020.05.06. Matrac.hu

Gondolja át az alvási szokásait! Különbözőek vagyunk, ezért ugyanaz az ágy és matrac nem való mindenkinek. Az emberek kényelmi érzete eltérő, attól függően, hogy milyen pozícióban alszanak, hogy milyen súlyúak, milyen a testfelépítésük. Ez fontos szempont, amelyet szem előtt kell tartania.Találja meg a megfelelő ágyát és matracát az alábbi kérdések megválaszolásával! 100 féle matrac, 70 féle ágy között válogasson kedvére!

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2020 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.