Kezdőlap

2019.07.05.


Ossza meg!Hollandia motoros ágyak és matracok – az izraeli luxus Magyarországon

A NOVETEX Matrac kínálatába 2019-ben felvett, hazánkban egyedül nálunk kapható Hollandia matracokat és ágyakat, a Hollandia névvel ellentétben, Izraelben tervezik és gyártják a mai napig. Mi az izraeli székhelyű Hollandia cég története és mivel előzik meg korukat az ott készített luxus-kategóriás ágyak?


 

 

 

ágy felemelve

A Hollandia Perfect 4U ágy

 

Hollandia Perfect 4U motoros ágy:

 

A Perfect TRIO termékcsalád hazánkban elérhető izraeli gyártmányú motoros ágya a Perfect 4U ágy. A hozzá tartozó vezeték nélküli távirányítóval az ágy eddig nem látott pozíciókat képes felvenni az Ön kényelme érdekében:

hollandia motoros ágy

A motoros ágytest 5 külön mozgatható eltérő dőlési szögekbe állítható elemből áll:

 

 • Külön állítható része van a fejnek, a hátnak, a törzsnek, a térdhajlatnak és a lábnak
   
 • A fejrészt és a hátrészt felemelve Ön kényelmesebben olvashat, TV-zhet. Ilyen pozícióba állítva az ágy csökkenti a horkolást és a refluxos tüneteket
   
 • Az ágy elejét és végét lefelé hajtva, az ágy homorú pozíciót vesz fel. Így az ágyon háton fekve az nyújtja a derekat és a vázizom-rendszert. Ilyen pozícióba állítva alvás közben a hason alvók pihenése válhat álommá!
   
 • Mivel a motoros ágy különböző beállítható pozícióinak száma közelít a végtelenhez, a távirányító memóriájába Ön kedvenc beállított pozícióit elmentheti, így még gyorsabban tud alkalmazkodni az ágy az Ön igényeihez!

perfect 4u homorú ágy

Bár az ágy számos egészségügyi panasz megoldására szolgál, az ágy nem csak betegségek kezelésére jó! Izraelben az igényes lakosság egészségi állapotuktól függetlenül ilyen ágyakon pihen!

 

 

Hagyományos motoros ágyak újragondolva: Perfect T, Viola, Techno Gél, Akida Katka és Aldo – Hollandia motoros ágyak:

 

katka motoros ágy

 

Hollandia Katka motoros ágy

 

A motoros ágyak külön emelhető fej-és lábrészét óriási nyomatékot leadó motorok emelik, így Önnek biztosan nem kell attól tartania, hogy az ágy nehezen fogja Önt megemelni.

 

viola motoros ágy

 

Hollandia Viola motoros ágy

 

A minőségi motorokhoz pedig minőségi szerkezet dukál! Az ágyak választható színű szövetbevonata alatt tiszta hegesztett fémszerkezet található. A hagyományos ágyaknál tapasztalható recsegések, nyikorgások így kizártak!

 

vas ágy

A Hollandia ágyak fémszerkezetes felépítése

 

A Hollandia stílusos, nem mindennapi izraeli ágyai tekintélyt parancsolóak és sugárzik róluk a minőség érzése. Az ágyak java része felszerelt olyan modern kiegészítőkkel, mint például:
 

 • Beépített USB csatlakozók mind a fejvégben mind az ágytestben, mellyel eszközeink töltése válik egyszerűbbé és esztétikusabbá.
   
 • Automatikusan felkapcsolódó halvány LED világítás az ágytest aljában, mely mozgásérzékelő akkor aktiválódik, ha Ön éjszaka lelépve az ágyról például kimegy egy pohár vizet inni. Nem kell kapcsolókat keresgélnie, a halvány fény segít Önnek a tájékozódásban, azonban nem veri ki az álmot a szeméből.
   
 • Amit még biztosan egy ágyban sem látott! Beépített széfek a matrac alatt, így Ön legféltettebb értékeit alvás közben is kényelmesen, biztonságban, maga közelében tudhatja! Továbbá ha elutazik valahova, ezek a széfek egészen biztosan fejtörést okoznának otthonának esetleges „hívatlan vendégeinek” is.
   

ágyba épített széf

Ezekkel az ágyakkal is elérhető a cikk elején említett „zéró gravitációs póz”. A fej és a lábvég emelésével testünk úgynevezett lebegő-pózt vehet fel, mely különösen segít a relaxációban, ellazulásban és a vérkeringés felfrissítésében.

 

techno gép motoros ágy

Hollandia Techno gél motoros ágy


A motoros ágyrácsok csúcsa - a homorú pozíciót felvevő Perfedt 4U ágy mellett - az Akida motoros ágy, melyet mi csak becenevén „TV-s ágynak” hívunk.

 

ágyba épített TV


Az Akida ágy elejéből ugyanis, a korábban sorolt extrák mellett, egy a háttámlán lévő gomb megnyomásával egy ívelt Samsung 4K UHD LED tévé emelkedik ki, felejthetetlen mozi élményeket biztosítva Önnek és párjának is. Ilyen biztosan egy ismerősének sincsen! Nyűgözze le környezetét és élvezze azt fejedelmi kényelmet és eleganciát, melyet az Akdia motoros ágy biztosít Önnek, beépített televízióval!
 

hollandia tv ágy

 

Hollandia Akida motoros ágy beépített TV-vel

 

Hollandia matracok

Ha kiválasztotta az új motoros ágyát ne feledkezzen meg egy új, hozzá tartozó Hollandia matracról sem! A Hollandia matracok kókuszt és nem akármilyen latexréteget tartalmaznak. A bennük található Talalay-latex a Föld legtisztább, természetes kaucsukból készülő latexe. A matracok zónásítottak, puhított vállzónával rendelkeznek.

 

 

 

 

A Hollandia matracok komfortja az egészen puhától a kemény fekvőfelületig változik, így Ön biztosan tud választani könnyedén új matracot is Hollandia motoros ágyához. Tekintse meg Hollandia matrac-választékunkat megújult webshopunkon, a Matracportál.hu-n!

hollandia talalay latex matrac

Hollandia Heizel Talalay latex matrac

 

Már a legkedvezőbb árú Hollandia matrac is, többi társához hasonlóan a Föld legtisztább latexéből, a Talalay latexből készül.

hollandia olcsó rozela matrac

Hollandia Rozela, a legolcsóbb Hollandia Talalay latex matrac

 

Az alapmodellen kívül elérhetőek különböző típusú matracok is, ilyen például a hűsítő réteggel ellátott Sense Ice matrac  vagy az igazán fejedelmi kényelmet nyújtó prémium kategóriás Dual Comfort matrac.

Hollandia Dual comfort matrac

 

Hollandia párnák

 

Csak hogy teljes legyen a hálószobája, a Hollandia cég izraeli párnái is elérhetőek kínálatunkban! A párnák is, az ágyakhoz és matracokhoz hasonlóan, magas minőséget képviselnek. Legyen szó a tökéletes alvásklímát elősegítő hűsítő Ultra Cool párnáról vagy az antibakteriális szénszálakkal átszőtt Bambuszpárnáról, a Hollandia termékcsaládba tartozó párnák megszokott minőséget hozzák a hozzájuk társuló kényelem mellett.

Hollandia Bamboo aktív szénszálas párna

 

 

Izraeli hálószoba, izraeli motoros ággyal és izraeli matraccal:

 

Izrael bár jelenleg háborús övezet közelében található, az ott élő rendkívül igényes és javarészt tehető lakosság életét nem szabad a háború miatt előítéletesen kezelni.

Az izraeliek európai, vagy még azt is meghaladó életszínvonala a Hollandia motoros ágyak mintáján is látható. Az a tekintély és minőség, mellyel ezek az ágyak rendelkeznek nehezen foghatóak más hasonló termékekhez.

Mindezek a NOVETEX jóvoltából már nem csak Izraelben, hanem Magyarországon is megvásárolhatóak. Ne habozzon, tapasztalja meg hálószobájában Ön is a valódi, 21. századi hálószobaluxust! Rendelje meg új Hollandia ágyát még ma!

hollandia izrael

 

A Hollandia alapítása:

 


A Hollandiát 1981-ben alapította Isaac, melyet napjainkban fia, Avi Barssessat irányít. Isaac szörnyű hátfájással küzdött élete java részében. A kezdetekben a mezőgazdaságban dolgozó férfi értesült az Auping holland vállalatról, akik állítható ágyakat gyártottak. Tőlük vásárolt egy ágyat saját használatra, azzal a céllal, hogy derékfájdalmai csökkenjenek. Mikor Isaac elkezdte használni új ágyát, nem csak a fájdalom szűnt meg az életében: elhatározta, Izraelben fogja árulni a cég ágyait, hogy embertársai életén is segíteni tudjon!

A Hollandia cég története:

 

Az importált ágyak Izraelben gyorsan népszerűek lettek, így a Hollandiánál elkezdtek saját gyártású motoros ágyakat is készíteni illetve árulni. A cég egyre nagyobb és sikeresebb lett az idő múlásával. Mivel a Hollandia kizárólag minőségi, felső kategóriás termékeket gyártott és forgalmazott, 1992-ben a Hollandia lett Izraelben a TEMPUR hivatalos forgalmazója is.


1998-ban a Hollandia a nemzetközi piacra is betört, majd 2000-ben elkészítették az első motoros állítható ágyukat. Miközben a cég izraeli gyárát Tel-Avivból áthelyezték Sderotba, a sorozat első modelljét a további, tökéletesített, új generációs motoros ágyak követték. Ezekkel az ágyakkal érhető el az úgynevezett „zero gravitációs póz”. 
 

 

A Hollandia motoros ágyai napjainkban:

 

A hagyományos motoros ágyak kialakításuk miatt csak hanyatt fekve használhatóak, melyre megoldást hozott 2013-ban a forradalmi, a világon eddig soha nem látott Perfect TRIO termékcsalád.

Ezek az ágyak a hagyományos motoros ágyakkal ellentétben nem csak felfelé emelkednek, hanem a 180°-os vízszintes vonal alá is képesek lehajolni! Az ilyen pózba állított akár homorú ágyak soha nem tapasztalt kényelmet adnak használóinak (valószínűleg még Ön sem próbált homorú ágyon pihenni, próbálja ki a MAXCity-ben található üzletünkben!)

 

Ha saját szemével szeretné látni a Hollandia motoros ágyait, látogasson el hozzánk! Legtöbb kiállított Hollandia motoros ágyunk a MAXCityben található!

 

Amennyiben érdeklődik Hollandia terméketinről, olvassa el korábbi cikkünket is!

Ossza meg!Ajánlott termékek


Matrac Energy Sealy

Sealy Energy 28 - Rugós matrac

Sealy Energy rugós matrac a NOVETEX matractól! A Sealy Energy egy amerikai minőségű elegáns...

199 990 Ft
matrac.hu
QMED VARIO PÁRNA - Qmed Pillow

QMED Vario párna

A QMED Vario párna formatervezése ideális választás az oldalt- és hanyatt fek-vők számára.

13 999 Ft
matrac.hu
Akció
Akupresszúrás szőnyeg

Akupresszúrás szőnyeg

A természetes talajon való járás pozitív hatásait érvényesíti. A talp reflexpontjait...

8 890 Ft 7 990 Ft
matrac.hu
TEMPUR memóriahab

TEMPUR Cloud Breeze 22 Matrac

A TEMPUR legújabb Breeze technológiában a puhaság és a támogatottság egynsúlya valósul meg,...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Matrac akció a NOVETEX üzleteiben!

2019.08.28.

  2019. szeptember 23. (Hétfő) és szeptember 29. (Vasárnap) között a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA-mentes napokat tartunk, vagyis Önök olcsóbban vehetik meg a felnőtt matracokat, ágyakat, párnákat!

Tovább

NOVETEX Matrac outlet

2019.08.01.

A NOVETEX matrac kiárusítja a használható állapotban lévő, korábban kiállításban szereplő matracait. A minőségi outlet matracainkat így Önök jelentős matrac akció keretében vásárolhatják meg, akár 50%-al olcsóbban!

Tovább

Hollandia motoros ágyak és matracok – az izraeli luxus Magyarországon

2019.07.05.

A NOVETEX Matrac kínálatába 2019-ben felvett, hazánkban egyedül nálunk kapható Hollandia matracokat és ágyakat, a Hollandia névvel ellentétben, Izraelben tervezik és gyártják a mai napig. Mi az izraeli székhelyű Hollandia cég története és mivel előzik meg korukat az ott készített luxus-kategóriás ágyak?

Tovább


Tovább a cikkekhez

tv-s ágy

Hollandia Akida franciaágy beépített tévével

0 Ft

Tapasztalja meg a luxus új szintjét az Akida kárpitozott franciaággyal hozzá tartozó éjjeliszekrényekkel, beépített széfekkel és az ágy végéből kiemelkedő 4k ívelt Samsung TV-vel!

Megtekintés
Perfect 4 U szett

Hollandia Perfect 4 U szett

2.497.990 Ft

Tapasztalja meg a luxus új szintjét a Perfect 4 U kárpitozott franciaággyal és hozzá tartozó éjjeliszekrényekkel! Különleges kialakítása miatt derékfájással küzdők számára is kitűnő választás!

Megtekintés
Hollandia Katka motoros franciaágy

Hollandia Katka motoros franciaágy

1.685.990 Ft

Tapasztalja meg a luxus új szintjét a Katka aranyszínű kárpitozott motoros franciaággyal hozzá tartozó éjjeliszekrényekkel. A kárpitozott franciaágy lábvéggel és lábvég nélkül is elérhető!

Megtekintés
kárpitos ágy

Hollandia Viola kárpitozott motoros ágy szett - NOVETEX Matrac

959.990 Ft

Viola hálószobaszett a NOVETEX Matractól! Dobja fel hálószobáját az új kárpitozott ággyal fej-és lábvégemelős ráccsal illetve kárpitos éjjeliszekrényekkel!

Megtekintés
motoros ágy

Hollandia Flabia hálószoba szett - NOVETEX Matrac

1.699.990 Ft

Flabia hálószoba szett a NOVETEX Matractól! Vegye meg új hálószobabútorát tőlünk a motoros ággyal, kényelmes matracokkal és modern éjjeliszekrényekkel!

Megtekintés
aldo hálószoba bútor

Hollandia Aldo hálószoba szett motoros ágyráccsal - NOVETEX Matrac

899.990 Ft

Aldo hálószoba szett a NOVETEX Matractól! Vegye meg új hálószobabútorát tőlünk a motoros ággyal, kényelmes matracokkal és modern éjjeliszekrényekkel!

Megtekintés
kárpitos ágy

Hollandia Perfect T hálószoba szett - NOVETEX Matrac

999.990 Ft

Perfect T hálószoba szett a NOVETEX Matractól. Rendelje meg most új hálószobabútorát mely tartalmazza a kárpitozott ágyat, éjjeliszekrényt és matracot is!

Megtekintés
ágyneműtartós ágy

Hollandia Posidon ágyneműtartós motoros ágy - NOVETEX Matrac

489.990 Ft

Posidon motoros ágyneműtartós egyszemélyes ágy a NOVETEX-től! Pihenjen Ön is az új modern fej-és lábvégemelős ágyon! Rendeljen most online!

Megtekintés
motoros rács

Hollandia Techno Gél motoros ágy - NOVETEX Matrac

499.990 Ft

Techno Gél motoros ágy a NOVETEX Matractól! Amennyiben modern, letisztult ágyat keres, válassza a Techno Gél fej-és lábvégemelős ágyat beépített extrákkal!

Megtekintés
Hollandia Rozela latex matrac 22

Hollandia Rozela latex matrac

139.990 Ft

Rozela magas minőségű elegáns megjelenésű latex matrac. Csak természetes alapanyagok felhasználásáva, a legjobb minőségű talalay latexból készül, az Ön kényelméért, egészségéért, személyre szabottan.

Megtekintés
Hollandia Heizel latex matrac 27

Hollandia Heizel latex matrac

221.990 Ft

Heizel magas minőségű elegáns megjelenésű latex matrac. Csak természetes alapanyagok felhasználásáva, a legjobb minőségű talalay latexból készül, az Ön kényelméért, egészségéért, személyre szabottan.

Megtekintés
hűsítő gél matrac

Hollandia Sense Ice hűsítő latex matrac 21

189.990 Ft

Hollandia Sense Ice latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Hollandia hűsítő matrac már országunkban is elérhető!

Megtekintés
hollandia matrac

Hollandia Dual Comfort latex matrac 22 - NOVETEX Matrac

455.990 Ft

Hollandia Dual Comfort latex matrac a NOVETEX matractól. A legjobb minőségű talalay latexből készülő Dual Comfort matrac már országunkban is elérhető!

Megtekintés