Kezdőlap

2019.11.06.


Ossza meg!Mi az a Talalay latex?

A Vita Talalay latex a létező legegészségesebb latex-alapanyag, amely elérhető a piacon. Ahogyan egyre több ember számára fontos a környezetvédelem és a természetesség, úgy nő a Talalay-latex iránti kereslet is. Magyarországon a NOVETEX-nél már elérhetőek ezek a teljesen egészséges, környezetet és őkoszisztémát védő matracok.


 

Tekintse meg Talalay-latex matracainkat!

hollandia rozela talalay latex matrachollandia dual comfort talalay latex matrachollandia heizel talalay latex matrac

 

Mi az a Talalay-latex?


A Talalay latex az egészséges életmód és a környezettudatos viselkedés népszerűsödésével válik egyre népszerűbb választássá az új matracot kereső vásárlók körében. A Vita-Talalay latex matracok olyan anyagok felhasználásával készülnek, speciális gyártási technológiával, hogy messze kiemelkednek a hagyományos latexet (általában az úgynevezett „Dunlop” latexet) tartalmazó társaitól. 


Környezetbarát egészséges matrac


Matrac természetes alapanyagokból


A Talalay latex egyetlen összetevőt tartalmaz: 100% tisztaságú nyers latexet. A kaucsukfa nedvét mindenféle kezelés, hígítás vagy különböző anyagok hozzáadása nélkül szállítják a gyárba, ahol később sem kerül bele egyéb sem természetes, sem mesterséges anyag. 


Ennek köszönhetően a Vita Talalay latex hivatalosan is a világ legegészségesebb komfortanyaga. Amellett, hogy mesterséges allergén anyagot nem tartalmaz, a gyártási technológia és a 100 %-os tisztaságú latex miatt teljesen átszellőzik. Segít a megfelelő alvásklíma kialakításában és elvezeti a nedvességet a testről.

 

latex erdő

 


Környezetbarát matrac 


A Talalay latex nem csak Ön számára teljesen biztonságos és egészséges, hanem a környezet számára is. A Talalay latexet a bölcsőtől a bölcsőig elv szerint gyártják. Megvédi a környezetet és az ökoszisztémát miközben magas minőségű terméket állít elő. Kiküszöböli a hulladékot mind a gyártás során mind a termék használata után, ugyanis a Talalay latex 100%-ban lebomlik.

 


A Talalay latex gyártása


A Kaucsukfa nedvét összegyűjtés után keverékanyag hozzáadása nélkül öntik az öntőformába 70%-os telítettségig. Ezután az öntőformát hermetikusan lezárják majd elkezdik kiszívni belőle a levegőt. A vákuumozás hatására a latex teljesen kitölti az öntőformát, kialakítva a latex mindenhol egyformán sűrű szerkezetét.


Még a hagyományos Dunlop latexeket egyből nagy fokon megsütik hogy kialakuljon a végleges alakjuk, addig ezzel ellentétben a Talalay latexet először fagyasztással szilárdítják meg, mely során kialakul a Talalay latex nyitott cellaszerkezete. Ezután vulkanizálják a latexet majd a mosás és a szárítás következik.
 

Az így előállított matrac alapanyagot továbbítják a matracgyártók felé, ahol a latex huzatot, egyes esetekben természetes kókuszt illetve további rétegeket kapnak.

 

Nézze meg Hollandia Talalay latex matracainkat

Ossza meg!Ajánlott termékek


100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108

Rugalmas 4108, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 23 cm, súlyhatára 120 kg...

173 990 Ft
matrac.hu
Nizza franciaágy - fa ágykeret

Nizza franciaágy - fa ágykeret

A letisztult, szögletes formájának köszönhetően beleolvad bármely környezetbe, hivalkodás...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
Vejby ágy - tömörfa ágykeret, komód, éjjeli

Vejby ágy - tömörfa ágykeret, komód, éjjeli

Megbízhatóság és stabilitás, talán ami a legjobban jellemzi ezt a klasszikus stílusú...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
Gumis Jersey lepedő Vanilia - NOVETEX matrac

Gumis Jersey lepedő - Vanilia

Vanilia Jersey gumis lepedő 90/100x200, 140/160x200, 180/200x200 méretben hálószobája...

3 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Matrac outlet, olcsó matrac kiállított matracok kiárusítása

Matrac outlet - Kiállított matracok outlet áron!

2020.02.01. Matrac.hu

Gyorsan frissülő outlet matrac kínálatunk választéka színes: az igazán olcsó hideghab matracoktól kezdve, a rugós és vákuum matracokon át, a memóriahabos és TEMPUR matracokig bezárólag szinte mindig tud válogatni az eltérő típusok között. A minőségi outlet matracainkat jelentős matrac akció keretében vásárolhatják meg, 20%, 30%, 40%, vagy akár 50%-al olcsóbban!

Tovább

Matrac akció a NOVETEX üzleteiben!

2020.02.14.

  2020. február 20. (csütörtök) és február 23. (Vasárnap) között a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra üzleteiben ÁFA-mentes napokat tartunk, vagyis Önök olcsóbban vehetik meg a felnőtt biomatracokat és faágyakat!

Tovább

NOVETEX Outlet matrac

NOVETEX Outlet matrac

2020.02.01. Matrac.hu

A NOVETEX matrac kiárusítja a használható állapotban lévő, korábban kiállításban szereplő matracait. A minőségi outlet matracainkat így Önök jelentős matrac akció keretében vásárolhatják meg, 20%, 30%, 40%, vagy akár 50%-al olcsóbban!

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2020 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.