Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

2013.03.06.


Ossza meg!Tavaszi fáradtság? Akupresszúrás matrac a megoldás!

Forrás: Matrac.hu

Akupresszúrás matrac, szőnyeg

Stressz? Álmatlanság? Feszültség? Bizonyára Önnek is ismerős! Tegyen ellene! Növelje energiaszintjét Akupresszúrás matraccal és vegye fel a kesztyűt a tavaszi fáradtság okozta tünetek ellen.


Várja a tavaszt energetizáló Akupresszúrás matraccal!

 

Sajnálatos módon senkinek sem mondok újat azokkal a kifejezésekkel, hogy stressz, álmatlanság, feszültség, izomfájdalmak, kellemetlen közérzet. Ezek a gondok jelen vannak a mindennapjainkban, és ha nem teszünk ellenük, akkor bizony nem is szabadulunk tőlük. Ezért érdemes minden olyan lehetséges dolgot kipróbálni, ami könnyebbé teszi az életünket, hiszen jön a tavasz, ami amúgy is magával hordozza a fáradékonyságot, nyűgösséget. Célszerű megtalálni az Ön számára legeredményesebb kikapcsolódást!

 

Tavaszi fáradtság - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

 

Energiára vágyik? Használjon Akupresszúrás matracot!

 

Minden napja stresszes, a reggelek energiahiánnyal kezdődnek, a kialvatlanságnak, a nyugtalanságnak, a merevségnek köszönhetően. A hatékonyabb energiaáramlás érdekében használja ki az Akupresszúrás matrac csodálatos eredményességét! Használata alatt szűnik az izom fájdalom, a merevség, a hát-és fejfájás.

 

 

 

Jobban figyeljen oda magára évszak váltáskor!

 

Minden időszak más és más érzéseket, szükségeket hordoz magával, így nem árt oda figyelni ezekre a velejárókra, hiszen ennek köszönhetően érzetben sokkal eredményesebb helyzeteket képes elérni az ember. Nem kell más hozzá, mint hogy megfigyelje saját szervezetét, mire van szüksége, s ennek megfelelően használja ki a lehető legjobban az Ön számára legenergetizálóbb tulajdonságokat. Nem érdemes megvárni azt a pillanatot, amikor leépülve, álmatlanul forgolódik az ágyban és azon gondolkodik, mit kellene másképpen csinálnia. Megelőzésképpen próbálja ki az Akupresszúrás matracot! Napi 20 perces használattal, legyen szó akár vezetésről, akár munkahelyen az íróasztal mögötti tevékenykedésről valamint otthonában egy kellemes meditatív hangulatú zene hallgatásáról egy ellazulásról vagy pár gyakorlat elvégzéséről, már ennyivel enyhíti a stresszt, növeli a pihentető alvást, javítja az anyagcseréjét, mérsékli a hátfájdalmát, növeli az energiaszintjét!

 

 

 

Az akupresszúrás matrac jótékony hatásai:

 

 • Regenerálja a szervezetet, aktiválja az öngyógyító mechanizmusokat.
 • Gyógyításra és megelőzésre egyaránt alkalmazható.
 • Erősíti az immunrendszert.
 • Csökkenti a stresszt, oldja az izomfeszültségeket.
 • Segít az ízületi és gerincfájdalmak megszüntetésében.
 • Általános fájdalomcsillapító hatású.
 • Sikeresen alkalmazható: gerinc sérülések rehabilitációjában, porckorongsérvnél, lumbágó,csontritkulás, paralízis, gerincferdülés,isiász, tartáshibák, reuma, köszvény kezelésében, az ízületek rugalmasságának növelésében.
 • Megszünteti az izomgörcsöket.
 • Segít a méregtelenítésben.
 • Segít a  cellulitis kezelésben.
 • Segít az asztma kezelésében, és a tüdőgyulladás utáni rehabilitációban
 • Segít az infarktus utáni rehabilitációban, valamint a szívritmuszavar, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, és az érszűkület kezelésében.
 • Székrekedés esetén is jótékony hatású.
 • Belső elválasztási megbetegedések esetén is sikeresen alkalmazzák.
 • Elősegíti a meditatív állapotot és a pihenést.
 • Ellazít, relaxál, oldja a stresszt.

 

Yantra akupresszúrás matrac

 

Hogyan használja az Akupresszúrás matracot!

 

Első érintésre mindenki megijed a matractól, mondván, hogy ez fakíroknak való. Majd egy megfelelő használati tájékoztatás után megváltozik a vélemény, és a megszerzett tudással a matrac megvásárlása után további otthoni lazítást eredményez a tulajdonosának.

 

Első lépésként óvatosan feküdjön rá a matracra. Ízlelgesse annak hatását. Ha eleinte úgy érzi az Ön számára túl sok ez a bizsergető, tüskés érzés, tegyen a fekvőfelületre egy lepedőt. A legelején 3-5 percig némi fájdalmat érezhet, de ez egyáltalán nem rossz sőt, kifejezetten jó. Hiszen ebből tudja, hogy eredményes a matrac használata és az enyhén fájó érzés lassan enyhülni fog. Figyeljen arra, hogy a levegővétele mély legyen. A testsúlyt egyenletesen ossza el a tüskéken.

Függetlenül attól, hogy alacsony a fájdalom küszöbe vagy sem használja bátran napi szinten az Akupresszúrás matracot, hiszen a pozitív hatása magáért beszél! Használata után az elégedettség, a nyugalom érzése tölti el. 

Az 1-4. napon a matracot kb. 10 percen át javasolt használni.


Próbálja ki a matracot napközben. Egyesek a kezelés után fáradtságot éreznek, mások már az első alkalommal elalszanak. Megint másoknak közvetlenül a matrac használata után hirtelen megnő az energiaszintjük. A matrac gyakoribb használata során e hatások kiegyenlítődnek.

Az 5–14. napon a matracot kb. 20 percen át javasolt használni.


Használja a matracot lefekvés előtt. Ha közben elaludna, semmi baj. Engedje el magát, és hagyja, hogy elaludjon. Fontos, hogy ne mereven az órát figyelje. A cél az, hogy ellazuljon. Párologtasson relaxáló illóolajat, hallgasson meditációs zenét, lazuljon el bátran a siker érdekében!
Az sem baj, ha 20 percnél hosszabb időt tölt a matracon. Amikor felébred, vegye ki maga alól a matracot, és aludjon tovább. Az idő elteltével érzi majd, hogy másnap kipihentebben és nagyobb energiával ébred.

14 nap elteltével már sokkal többet tud az Akupresszúrás matracról és arról, hogy Önre milyen hatást gyakorolt.


Ekkortól hosszabbítsa a matracon töltött időt, próbálja meg például 20-ról 40 percre növelni. Az sem baj, ha ez az idő még jobban megnyúlik. Vannak olyanok, akik rövidebb időre szüneteltetik a matrac használatát, ám az optimális hatás érdekében a legtöbben naponta alkalmazzák. Az autoimmun betegségekkel küzdők a legjobb hatást a napi – lehetőség szerint reggeli – használattal érik el.

 

 

 

Akupresszúrás matrac pozíciók:

 

1. helyzet: Hát

Feküdjön sima felületre. Ha kívánja, a nyaka alá párnát helyezhet. Ez a helyzet ingerli a gerinc mentén elhelyezkedő akupresszúrás pontokat, és enyhítheti a hátpanaszokat.

 

2. helyzet: Has

Feküdjön hasra a képen ábrázolt módon. Ez a helyzet javíthatja az anyagcserét, és oldhatja a rekeszizomban és a légzőizomzatban felgyűlt feszültségeket.

 

3. helyzet: Állkapocs

Helyezze arcát óvatosan a matracra. Ha ezt kellemetlennek érzi, terítsen a matracra vékony szövetanyagot. Ez a helyzet oldhatja az állkapocsban és a nyakban meglévő feszültséget.

 

4. helyzet: Fenék

A matracot ráterítheti bármely székre, vagy fekvő helyzetben a feneke alá helyezheti. Ez a helyzet enyhítheti a kereszttájon és a farpofákban felhalmozódott feszültséget.

 

Relaxációs program:

 

Ezekből az alaphelyzetekből összeállíthatja saját relaxációs programját.

Például: 10 perc hát + 10 perc has + 10 perc fenék + 5 perc jobb arc + 5 perc bal arc + 10 perc hát.

Mindeközben ürítődnek a szervezetből a salakanyagok, ezért a program befejeztével tanácsos vizet inni. Szánjon időt a pihenésre és regenerálódásra!

 

Mi történik a testben?


10-15 perc – Peptidhormonok áramlanak szét az egész testben
20-30 perc – Szervezetében jelentősen mérséklődik a stressz szintje és a fájdalom
30-40 perc – A fájdalmak egyértelműen enyhülnek, a teljesítőképesség pedig megnövekedik

 

 

 

Akupresszúrás matrac szimbóluma ill. szín hatása

 

A jógában használt jelkép megtalálható az Akupresszúrás matrac hátoldalán, mely egy indiai eredetű, geometrikus jelkép.  Különböző színvilágának valamit a hátoldalán található mintázatának köszönhetően nem csak akupresszúrás hatást lehet elérni, hanem kitűnően alkalmas egy lazító meditációhoz is. Feledkezzen bele a mintázat világába és hagyja, hogy a gondolatai messze szárnyaljanak!

A színeknek szimbolikus jelentőségük van. A matrac lila és olívazöld színben kapható. A lila szín a meditációt, a szellemi világot, az intuíciót és a tisztaságot jelenti. A zöld szín a harmóniát, az egyensúlyt, a megújulást és a gyógyulást jelképezi.

 

Egészség

 

Ahány ember annyi szokás! Tény, hogy az alvásigény változó, de ahhoz, hogy a mindennapjai kiegyensúlyozottak, gördülékenyek legyenek a minimum 8 óra regeneráló alvás szükséges. Ennek érdekében több praktikát is érdemes bevetni. Legyen szó egy füstölőről, illóolajról, ami kellemesen elárasztja a szobát elalvás előtt, segíti a mély alvásba. Egy ágyneműhuzatról, mely harmonizál a szoba színeivel, ennek köszönhetően nyugodtabban hajtja le fejét párnájára, vagy elalvás előtt az Akupresszúrás matrac használatától, melynek öngyógyító mechanizmusa van, csökkenti a stresszt, oldja a feszültséget. Ezeknek az apró dolgoknak köszönhetően sokkal nyugodtabb napjai lehetnek, érdemes kipróbálnia!

 

 

Kuglits Nikolett - Alvásszakértő

NOVETEX Matrac Biomanufaktúra 

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

 

 

A speciális akupresszúrás matrac erősíti az immunrendszert, segít a méregtelenítésben, általános fájdalom csillapító hatású ... Mire jó még a matrac? ►►►

 

 

Szerző: Matrac.hu

Ossza meg!Ajánlott termékek


kontinentális ágy
Kárpitozott ágykeret - Calm kontinentális ágy

Calm kontinentális ágy - kárpitozott ágykeret

Kárpitozott ágykeret - Calm kontinentális ágy - kárpitozott ágy tömörha szerkezettel....

361 990 Ft
matrac.hu
egészségpénztárra elszámolható
Kókusz gyermekmatrac, babamatrac - NOVETEX matrac - Ágyban a legjobb!

Kókuszmatrac 8 - NOVETEX gyerekmatrac 80x180/8 cm

Gyerek kókuszmatrac. Megakadályozza a kisgyermekkorban kialakuló gerincproblémákat.Tökéletes...

52 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Energy Plush 100x200 táskarugós Sealy matrac 28 - NOVETEX Matrac

Energy Plush 100x200 táskarugós Sealy matrac 28

Táskarugós, zónázott puha Sealy 100x200 matrac. 10 év garancia. Súlyhatár 130kg. Tartósság...

243 990 Ft
matrac.hu
Elektroszmog mérés, elektroszog szűrő derékalj

Elektroszmog mérés

Rosszul és nyugtalanul alszik? Állandóan fáj a feje? Próbálja ki elektroszmogmérő...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a jó matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a jó matrac? Alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A jó matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával rendelkező matracot! Tesztelj,...

Tovább

Matrac webáruház

Rendeljen online, használja ki ágy és matrac akciónkat!

2021.03.28. Matrac.hu

Matracboltjaink nyitvatartását a kormányrendelet értelmében szüneteltetjük, de a gyártás és házhozszállítás nem állt le. Továbbra is az Önök gondtalan pihenését, testi, lelki egészségét szolgáljuk, a legmagasabb biztonsági előírásaink betartásával, hogy az otthon töltött idő még kényelmesebbé válhasson. Vásároljon a matrac.hu webshopjáról otthonából és használja ki online matrac és ágy akcióinkat!

Tovább

Nagy teherbírású matrac a pihentető éjszakákért

Nagy teherbírású matrac - extra terhelhetőség

2020.10.31. Matrac.hu

Nagy teherbírású matrac, amely kiállja az idő próbáját! Életünk közel egyharmadát alvással töltjük, s ez az idő teszi lehetővé szervezetünk regenerálódását. Nem mindegy tehát, hogy milyen az ágyunk, matracunk, hiszen sokszor a nem megfelelő fekhely tehető felelőssé az álmatlan éjszakákért. Ez pedig, jelentősen befolyásolja a szellemi, érzelmi állapotunkat, teljesítőképességünket. Extrém igénybevétel, vagy nagyobb súly esetén még fontosabb, hogy körültekintően válasszuk ki...

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2021 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.