Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel 70x120/8 cm


Ossza meg!



Ár: 44 990 Ft-tól
Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
Értesítjük Önt
Szállítási költség:
Kattintson ide!

Átvétel módja

Temék

Házhozszállítás díja

Személyes átvétel

NOVETEX Matrac
boltokban

   INGYENES 
    (előre utalással)

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-ig

3.290 Ft

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-tól

14.990 Ft

Házhozszállítás vidékre

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Házhozszállítás+szerelés
BUDAPESTEN

Matrac, Bútor, egyéb 

22.490 Ft

Házhozszállítás+szerelés
VIDÉKEN

Matrac, Bútor, egyéb 

VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA KÉRJEN AJÁNLATOT!
A termék magassága:
8 cm
A 70x120 cm-es 6-2 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik réteg gyermeke megfelelő alátámasztását biztosítja, a másik kényelméről gondoskodik. A matrac antiallergén és antibakteriális így gyermeke teljes biztonságban pihenhet.


Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel 70x120/8 cm leírás

Kókusz matrac 6 - 2 latex réteggel 70x120 cm
 

  • a matrac 100%-ig természetes alapanyagból készült
     
  • gyermekei számára a kókusz réteg megfelelő alátámasztást biztosít alvás közben
     
  • a kókuszréteg rostszerkezetének köszönhetően kiválóan szellőzik, atkamentes, antiallergén
     
  • a latex kiváló alak-, és formatartó, jól szellőzik és szintén akta- és baktériummentes
     
  • a latex adja a matrac lágyságát, rugalmasságát, minél több rétegű, annál puhább, a kókuszmatrac pedig az ágybetét keménységét, így a két alapanyagot különböző vastagságban rétegezve komfortos és tartós ágybetétet kap otthonába
     
  • EGYEDI méretben is kapható

 

Választható huzatok

 
 

Original

 

Pamutvászon huzat:

 

  • könnyen kezelhető
     
  • hosszú élettartalmú
     
  • bőrbarát
     
  • tapintása kellemes, lágy
     
  • levehető
     
  • elektrosztatikusan nem töltődik fel
     
  • kitűnően szellőzik

 

 

 

 

Exclusive

 

Frottier huzat:

 

  • kiváló minőség
     
  • kivételes nedvszív képességű
     
  • strapabíró
     
  • gyorsan szárad
     
  • bőrbarát
     
  • légáteresztős kialakítású
     
  • levehető

3 féle változat: sima frottier, macis mintával, állatkertes mintával

 

 

Elegant

 

FreshWash huzat

 

  • könnyen mosható
     
  • 3D huzat
     
  • teflon változat cseppálló és nem engedi, hogy baktérium telepedjen meg a felületén
     
  • aloe vera változat vírus-, gomba-, baktérium-, és csíraölő hatású
     
  • levehető
     
  • légáteresztő kialakítású
     
  • bőrbarát
     

 

3 féle változatban: mézes macis mintával, AloeVera-bőrvédő bevonattal, Teflon cseppálló bevonattal

 

 

Vásárolja meg most a 70x120 cm-es kókusz-latex gyermekmatracot!

 



Gyerekmatrac – mire figyeljünk gyerekmatrac vásárlásakor

 

Életünk jelentős részét ágyunkban, alvással, pihenéssel töltjük, így nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a megfelelő matrac kiválasztása. A kényelem mellett elengedhetetlen tényező az egészséges alvás biztosítása, főleg gyerekkorban, egy fejlődő szervezet számára.

Gyermekeink egy átlagos nap folyamán rengeteg kihívással találják szembe magukat – teljesítés az iskolában, a délutáni szakkörön, sportfoglalkozásokon – így nem csoda, hogy nap végére kimerülten zuhannak ágyba. Egy kisgyermek szükséges napi alvásmennyisége 10-11 óra, melyet nem elég zavartalanul, kényelmesen eltölteni, nagyon fontos a minőségi alvás megteremtése.

Gyerekmatrac választásakor a kényelem mellett a legfontosabb tényező az alátámasztás. Igyekezzünk olyan matracot találni, mely a megfelelő pontokon támasztja alá a pici testét, ezzel elősegítve a törzs helyes tartását, a vázizom pihenését. A minőségi alvás biztosításáért gerincsebész szakorvosok hozzájárulásával fejlesztettük ki kókuszmatracainkat, melyek testi, életkori adottságok figyelembevételével minden korosztálynak ajánlott.

 

Miért válasszunk kókusz matracot?

  • A kókusz alapanyagból készült matrac stabil alátámasztást biztosít gyermeke részére a kezdetektől az első felállás pillanatáig, illetve orvosi javaslat szerint akár 7-10 éves korig.
  • A stabil alátámasztás mellett a matrac másik nagy – a babamatrac piacon egyedülálló – előnye az átmoshatóság, mely során bármilyen szennyeződés éri a matracot, egyszerű folyamat révén higiénikus szerkezet érhető el.

Menete:

A matracot a kiságyból kivéve kádba, illetve zuhanytálcába helyezzük huzattal együtt, s kéz meleg vízzel átmossuk. Amennyiben szükségét érezzük, szivacsra semleges, bőrbarát mosószert teszünk, s a kritikusnak ítélt ponton átdörzsöljük a huzatot.

Addig mossuk, míg tiszta víz nem folyik a matracból, s jól szellőző helyen - nem tűző napon, nem radiátor mellett a közvetlen hőtől óvva - a hosszú oldalán 4-5 óra alatt megszárítjuk.

Amennyiben matracunkra nem a pamut huzatot választjuk, lehetőség nyílik a matrachuzat különálló tisztítására is, mosógépben, 40C-on.

  • A kókuszmatrac használatával garantáljuk gyermekük számára az antiallergén, atka/csíra/élősködő mentes pihenést, hiszen a kókusz szerkezeti adottságai miatt biztosított a matrac szellőzése. Hason alváskor a baba könnyen/akadálymentesen lélegzik, így biztosítja nem csak a baba, de a mama nyugodt álmát is!
  • a matrac szerkezeti adottsága miatt a rá kerülő nedvességet a rostok elvezetik, elpárologtatják, így a matrac mindig száraz marad a használója alatt.

 

Nagyobb gyermek esetén kombi-ifjúsági matracokat javaslunk, ahol a kókuszra igény szerint latex, illetve memory anyag kerül rádolgozásra, így akár adott életkornak megfelelően használhatunk kemény, illetve rugalmasabb matracot.

Gyerekmatracainkat standard méretben, 6 illetve 8 cm-es kókuszréteggel ajánljuk, de igény szerint egyedi méretben, egyedi szerkezei felépítésben is elkészítjük.

 

Gyerekmatrachoz ajánlott termékek:

Matracvédő: Gyermekeink nyugodt alvásához a megfelelő kókuszmatrac kiválasztása mellett nagyon fontos a matrac védelme is. Frottír matracvédőnk segítséget nyújt Önnek abban, hogy a szennyeződések ne juthassanak a matrac belső szerkezetébe, valamint az egyik oldalon PVC fedőréteggel ellátott változat nem engedi át a matracon a nedvességet, ezáltal biztosítja a matrac potenciális védelmét, ugyanakkor a természetes alapanyagoknak köszönhetően, nem akadályozza meg a matrac átszellőzését. Standard és egyedi méretekben is rendelhetőek. Gumipántokkal felszerelt sarkai megakadályozzák, hogy a matracvédő elcsússzon a matracon, továbbá mindkét termékünk mosógépben 30-40 fokon mosható, ezáltal még kiterjedtebb védelmet biztosít. Használja gyermeke kókuszmatracához, vagy akár saját matracán, hogy hosszú éveken keresztül élvezhesse fekvőhelye maximális kényelmét.

 

Hálózsák: Gyermeke egy igazi kis örökmozgó éjszaka? Minden órában azt lesi, hogy mikor rúgja le magáról a takarót? A NOVETEX erre is talált Önnek megoldást! Különféle méretben rendelhető hálózsákjaink nyugodtabb éjszakákat szereznek Önnek és gyermekének egyaránt. Évszaknak megfelelően megtalálhatja az ideális „alvótársat” gyermekének. Válasszon nyári, normál és téli gyapjú hálózsákjaink közül és varázsoljon gyermekének szép és nyugodt álmokat.

Baby párna: Ez a természetes anyaggal és töltettel rendelkező kispárna kiváló kiegészítője lehet egy gyermek ágynemű szettnek. Maximális átszellőzése, valamint moshatósága mellett megóvja a matracot az esetleges „balesetektől” és gyermekének is komfortos és megfelelő alátámasztást biztosít.

 

 




További termékek

egészségpénztárra elszámolható
60x120 kókuszmatrac 6-2 Gyerekmatrac kókusz latex - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel...

A 60x120 cm-es 6-2 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

33 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Bio kókusz latex gyermekmatrac

Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel...

A 70x140 cm-es 6-2 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

47 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Kókuszmatrac latexréteggel

Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel...

A 80x160 cm-es 6-2 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

84 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Kókusz bio gyerekmatrac

Kókuszmatrac 6 - 2 latex réteggel...

A 80x180 cm-es 6-2 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

93 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Kókusz-latex gyerekmatrac

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 60x120 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

37 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Kókusz bio gyerekmatrac

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 70x120 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

52 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Bio gyerek matrac

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 70x140 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

55 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Kókuszmatrac latexxel

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 80x160 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

97 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Gyerek bio matrac

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 80x180 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

108 990 Ft
Megtekintés
egészségpénztárra elszámolható
Gyermek kókuszmatrac latex réteggel 90x200 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Kókuszmatrac 6 - 4 latex réteggel...

A 90x200 cm-es 6-4 bio kókusz latex gyermekmatracban a kókusz és a latex kiválóan kiegészítik egymást. Míg a gyermekmatrac egyik...

111 990 Ft
Megtekintés


Ajánlott termékek


100 napos visszavásárlási garancia!
Passion Plush 180x200 táskarugós matrac 34 - Sealy - NOVETEX Matrac

Passion Plush 180x200 táskarugós matrac 34 - Sealy

Táskarugós, puha, lágy zónázott 180x200 matrac, topperrel. 10 év garancia. Súlyhatár 130kg....

755 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Flexibilis biomatrac kókuszmatrac 90x200 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Flexibilis NOVETEX biomatrac 90x200 - kókusz matrac 2HK12

Flexibilis 2HK12, dupla komfort, hajlítható, 3 rétegű, NOVETEX latex kókusz 90x200 biomatrac,...

303 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac kókuszmatrac 3438 - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Extra NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 3438

Extra 3438, dupla komfortú, 4 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 19 cm, súlyhatára 110 kg...

255 990 Ft 227 831 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Tempur Hybrid matrac Supreme - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Hybrid Supreme 21 memóriahabos rugós matrac

Tempur matrac, Hybrid Supreme 21 memóriahabos matrac. Tökéletes nyomáscsökkentő hatása...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.