Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108


Ossza meg!



Ár: 297 990 Ft-tól
Akciós ár: 265 211 Ft-tól
Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
Értesítjük Önt
Szállítási költség:
Kattintson ide!

Átvétel módja

Temék

Házhozszállítás díja

Személyes átvétel

NOVETEX Matrac
boltokban

   INGYENES 
    (előre utalással)

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-ig

3.290 Ft

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-tól

14.990 Ft

Házhozszállítás vidékre

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Házhozszállítás+szerelés
BUDAPESTEN

Matrac, Bútor, egyéb 

22.490 Ft

Házhozszállítás+szerelés
VIDÉKEN

Matrac, Bútor, egyéb 

VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA KÉRJEN AJÁNLATOT!
A termék magassága:
23 cm
Rugalmas 4108, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 23 cm, súlyhatára 120 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200. Egyedi -210, 220, 230, 240 cm hosszú méretben és egyedi formában is rendelhető, kérjen ajánlatot! Extra kényelmes matracot, akár egészségpénztári számlára is!


Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108 leírás

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108



Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108 mérete:

 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200. Egyedi -210, 220, 230, 240 cm hosszú méretben és egyedi formában is rendelhető
 

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108 magassága: 23 cm
 

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108 súlyhatára: 120 kg
 

keménységi fokozata: rugalmas, dupla komforttal
3 rétegű matrac, egyik oldalon félkomfortos, másik oldalon rugalmas oldallal


Próbálja ki NOVETEX biomatracainkat szaküzleteinkben, vagy éljen az otthoni matracpróba lehetőségével!

A NOVETEX biomatrac – kókuszmatrac jótékony tulajdonságai

  • nagy terhelhetőségű matrac
  • egyenletes teherelosztást biztosít, ezért kevesebbet forgolódik éjszakánként
  • erugalmassága farugós ágyrács vagy fix ágyrács használata esetén eltérő
  • igény szerint kemény vagy rugalmas fekvőfelület
  • természetes alapanyagok, melyek az egészségét szolgálják és hozzájárulnak testének regenerálódásához
  • antiallergén szerkezet, mellyel csökkenthetőek az allergiás tünetek
  • távol tartja a poratkákat
  • fix és rugalmas rácson egyaránt használható
  • a változtatható rétegvastagságoknak köszönhetően, megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb komfortú matracot
  • huzata levehető, mosható

     


novetex rugalmas matracok.jpgBiomatracok komfort garanciával - matrac.hu

Minden NOVETEX biomatrac – kókuszmatrac egyedi megrendelésre készül

Az egészséges, minőségi alváshoz fontos, hogy Ön miként alszik - oldalt, hason, háton -, milyen testsúlyú, kemény vagy netán komfortosabb fekhelyet szeretne. Azt is figyelembe vesszük, hogy van-e valamilyen egészségügyi szempont, melyhez a matracnak igazodnia kell, s nem utolsó sorban azt is, milyen rácsozatra fog kerülni, és persze a méret is lényeg.

nyomástérkép a NOVETEX biomatrac - kókuszmatrac kiválasztáshoz

A NOVETEX biomatracot nem szériában gyártjuk. Ezért megoldás az Ön számára a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra kézzel - egyedi igényeket is figyelembe véve - készült matraca. Most többekben felmerülhet a kérdés: Mitől mások ezek a matracok? Attól, hogy minden matrac személy szerint a megrendelőnek készül. Ez nem „tucatgyártmány”.

 

Ezek alapján - kiválasztva a több mint 70 féle lehetőség közül azt a néhányat, mely számításba jöhet -, fekvőpróba alapján lehet eldönteni, melyik a legmegfelelőbb szerkezeti összetételű matrac, melyet otthonában is ingyenesen tesztelhet.

A természetes alapanyagok az egészségét szolgálják és hozzájárulnak teste regenerálódásához.

         

Mit is jelent a bio szó?

Egy elcsépelt fogalom, melynek jelentése sokak számára nem világos, így sokszor és sok helyen tévesen használják. A mai digitális világban már kissé elavultnak számító Révai Nagylexikon szerint a jelentése egyszerűen: ÉLET. Szóösszetételeiben az élettel, az élet körforgásával kapcsolatos dolgokat, a természettel való harmonikus kapcsolatot jelenti.

 

Mit jelent a bio a mai ember számára?

A civilizáció fejlődése egyre jobban bevezette az emberiséget a műanyagok világába. Egyre kevesebb anyag vesz bennünket körül, melyet a kényelmünk megteremtésére, egészségünk megőrzésére hozott létre a természet.

Pedig ezekhez a természetes anyagokhoz lelkileg is másként kötődünk. Szívesebben használunk például egy pamut vagy gyapjútakarót, mint egy műszálas plédet.  Kényelmesebben, egészségesebben alszunk egy természetes anyagokból, kókuszrostból, latexgumiból készült biomatracon - főként, ha még tudjuk is, hogy ezen anyagok hogyan védik egészségünket, őrzik testünket, míg mi az igazak álmát alusszuk.

De ez az összes természetes anyaggal való harmóniánkra is igaz.


Miként jelenti a bio szó az életet a természetes anyagok esetében?

A gyapjú és egyéb állati szőrök, a kókuszrost, és más növényi rostok, a pamut és a hozzá hasonló magszálak mind-mind megújuló, újrateremtődő részei a természetnek, így azok felhasználásával nem pusztítjuk az élő környezetet.

 

Előállításuk is kevesebb energiát használ el, mint a műanyagiparban készült alapanyagok gyártása, mivel ezeket az anyagokat a természet készíti el számunkra.

 

Ezeknek az anyagoknak legfontosabb jellemzője az élet körforgásának biztosítása, hiszen a környezetbe kikerülve káros anyagok keletkezése nélkül elbomlanak.

 

Vajon miért fontos mindez a saját magunk és gyermekünk hálószobájába?

 

A feldolgozáskor megőrzik az anyagok természetes jó tulajdonságait, így biztosítva a kényelmesség mellett egy fontos igényt, hogy az ágyban tökéletesen pihenjünk, egészséges, nyugodt álmunk legyen. Hiszen a jó alváshoz gondoskodni kell az ideális ágyhőmérsékletről, a megfelelő alvásklímáról. A jól szellőző anyagok aktív lélegzése biztosítja az ágyunk és ágyneműnk szellőzését.

 

Amikor alszunk, a testünk folyamatosan dolgozik. A felnőtt ember éjszakánként 0,2-1,5 liter folyadékot párologtat el, ezért fontos a felhasznált anyagok aktív lélegzése, miszerint a testből eltávozott izzadtságot felszívják, elvezetik, elpárologtatják, szellőznek, ezáltal biztosítva a tökéletes alvásklímát.

 

Különös gondot kell fordítanunk a természet ezen ajándékaira, remélve azt, hogy életünkből egyre inkább kiszorulnak a műanyagok, helyüket átvéve a természet adta alapanyagok, melyek biztosítják kényelmünket, álmunk természetességét.

 

Ezt a méltánytalanul háttérbe szorított világot szeretnénk az Önök otthonába visszavarázsolni, hiszen az, hogy éjszaka nyugodtan alszunk-e vagy csak forgolódunk az ágyunkban, első sorban fekhelyünk minőségétől függ.

 

A NOVETEX biomatracok – kókuszmatracok legkülönlegesebb alapanyaga a latex

 

Anyagában számtalan légbuborék gondoskodik az optimális párologtatásról, szellőzésről, jól szabályozza az alvási hőmérsékletet. Hőszigetelő képessége mellett a levegő jól átjárja. A természetes latex baktériummentes és különféle allergiák esetén különösen jó hatású. Tökéletes higiéniai feltételeket biztosít.

 

A latex pontrugalmasságot, pontelasztikusságot biztosít, tehát abban a pontban süllyed, ahol nyomjuk, így alváskor forgolódásunkkal nem zavarjuk a hálótársunkat.

 

A latexből készült matrac lágy, rugalmas szerkezetet biztosít. Jó alátámasztást ad a test érzékeny pontjain, kényelmesen körül fogva a nyak és a medence területeit is. Alvás közben tehát tökéletesen felveszi a test vonalát, ezáltal biztosítja a hátgerinc tökéletes tartását, pontelasztikusságának köszönhetően a nem kidudorodó testrészeket is megfelelően alátámasztja.

 

A naturlatexet a kaucsukfa nedvéből állítják elő. A fa kérgéből csapolt gumitejből habosítás útján könnyed, rugalmas latexpárnát készítenek. Szerkezetének fő jellemzője az egymással kapcsolatot fenntartó légcellák, légjáratok, melyek a tökéletes rugalmasságot és a szellőzést biztosítják.

 

A latexpárnák különböző vastagságúak. Önálló matracként vagy kombinált szerkezetű matracoknál komfortosításra, rugalmasításra használjuk. FCKW, Formaldehid, PCP és Nitrosamin mente

 

 

A NOVETEX biomatracok – kókuszmatracok stabil tartást biztosító és szellőző rétege a kókuszrost

 

 

Ez a természetes anyag nedvességet nem szív magába. Használat közben a laza szerkezet biztosítja a felületére kerülő nedvesség gyors elpárolgását. A rákerülő nedvességet, izzadtságot az erős rostszerkezet elvezeti, és felületéről elpárologtatja. Ezáltal a felülete mindig száraz. 

 

Kitűnően szellőzik, ezáltal biztosítja az egész matrac tökéletes szellőzését. Kedvező hatású az allergiával szemben.

 

A hátgerincet stabilan alátámasztja, tökéletes tartást ad a latexrétegeknek, nagyfokú természetes rugalmassággal rendelkezik. Ez a belső stabilitás biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását.

 

Természetgyógyászok, radioesztéták, valamint olyan felhasználók, akik ismerik ezen sugárzások egészségkárosító, szervezetromboló hatásait, igen kedvelik a kókuszrostot tartalmazó biomatracokat, mivel a földsugárzással szennyezett területeken is - szűrőhatásánál fogva - biztonságosabb fekvőhelyet nyújtanak, a zavart alvóhelyek nyugalmát visszaadják.

 

A kókuszrost természetes szerkezeténél fogva, illetve a filcben lévő kaotikus elrendeződése miatt szűri a földsugárzások közül vízér és vízér kereszteződések káros kisugárzásait.

 

NOVETEX biomatrack – kókuszmatracok huzata:


             
Téli-Nyári           Aloe vera             Frottír             Vászon              Bamboo

NOVETEX biomatracok huzata választható. Lehet téli-nyári fekvőfelületű, mely évszaknak megfelelően fordítható, így mindig megfelelő alvásklímát biztosít. Készülhet Fresh Wash mosható huzattal is, növényi Aloe Vera kivonattal átitatott, vagy cseppálló Teflon huzatos változatban is.

 

Téli-Nyári oldal

A természetes alapanyagok szerkezeti tulajdonságai biztosítják a matrac állandó szellőzését és a tökéletes alvásklímát. Ezt a fajta matrachuzatunk közös fekvőlappal is készül. 
A téli-nyári oldal kétféle anyagot tartalmaz:

 

Gyapjú

Gyapjú - téli oldal - Felülete pikkelyezett. A pikkelyek között kialakuló légzárványok és a porózus belső szerkezet miatt elemi szálai rendkívül sok levegőt zárnak közre, ami nagyon kellemes, klimatizált hőérzetet biztosít. A gyapjú saját súlyának 1/3-ad részét képes nedvességből felvenni anélkül, hogy tapintása nedvességérzetet keltene. (A szivacs 1-2% nedvességtartalomnál vizes hatású.) A gyapjú ezáltal felveszi az éjszaka kipárologtatott nedvességet, és szellőzéskor leadja azt. Ezen tulajdonsága miatt marad a gyapjú mindig tökéletesen száraz, tiszta és puha.

 

Pamut

Pamut - nyári oldal - A pamut felülmúlhatatlan bőrbarát, kitűnően szellőzik, megfelelően biztosítja a matrac klímáját. Üreges belső szerkezetében - mikroszkóppal jól látható - egy finom csövecske helyezkedik el, amely mint egy szívószál felszívja, elvezeti, majd elpárologtatja a felületére kerülő nedvességet. Elektrosztatikusan nem töltődik fel. 

 

Aloe Vera

 

Az Aloe Vera tulajdonságai és hatása

Az Aloe Vera négy fő tulajdonsága: gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló. Az Aloe Vera regenerálja a szöveteket a sejtek normális fejlődési ütemében. Az Aloe Vera titka: összetevőinek titokzatos kölcsönhatása. 






További termékek

100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4106 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 4106, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 21 cm súlyhatára 110 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

277 990 Ft 247 411 Ft
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4108 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 4108, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 23 cm, súlyhatára 120 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

297 990 Ft 265 211 Ft
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 468 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 466, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 17 cm súlyhatára 90 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

234 990 Ft 209 141 Ft
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 468 - NOVETEX Matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 468, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 19 cm súlyhatára 100 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

254 990 Ft 226 941 Ft
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 486 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 486, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 19 cm súlyhatára 100 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

255 990 Ft 227 831 Ft
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 488 - NOVETEX Matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac -...

Rugalmas 488, dupla komfortú,, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 21 cm, súlyhatára 110 kg - 80x200, 90x200, 100x200, 120x200,...

275 990 Ft 245 631 Ft
Megtekintés


Ajánlott termékek


Arcvédő, szájvédő maszk

Arcvédő maszk, szájvédő maszk

Védje saját, és családja egészségét! Arcvédő, szájvédő maszk. Duplafalu, mosható,...

1 190 Ft
matrac.hu
Ágyneműtartós
Icon ágyneműtartós kárpitozott franciaágy 90x200,120x200,140x200,160x200,180x200,200x200, egyedi méretekben

Icon ágyneműtartós kárpitozott franciaágy

Olasz dizájn ihlette. Olasz eleganciával tervezve a hálószoba ékének szánva. Puha és...

711 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható!
Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4106 - NOVETEX matrac 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Rugalmas NOVETEX biomatrac - kókusz matrac 4106

Rugalmas 4106, dupla komfort, 3 rétegű, latex-kókusz NOVETEX biomatrac 21 cm súlyhatára 110 kg...

277 990 Ft 247 411 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Motoros ágyrács - duplaléces - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Motoros ágyrács - duplaléces - b ST

Motoros ágyrács. Súlyhatár: 130 kg. Állítható fej és lábrész, derékmerevítős. Kereten...

169 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.