Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap
Termékek oldalanként: 12 | 24 | 48

Ossza meg!


 

TEMPUR párna

TEMPUR párnáink rendkívül széles választékkal, a nyugodt és pihentető alvás ígéretével várják azokat, akik jobb minőségű alvásra vágynak

tempur párna alvási pozíciók

A TEMPUR® párna eredeti memóriahabos anyaga garantálja a kényelem érzetet, bármilyen pozícióban is szeretünk aludni. Háton, oldalt és hason fekvők egyaránt találnak a számukra tökéletes darabot. Hiszen a komfortos és pihentető alvás az alapja a napi sikereinknek.
Sőt, mi a legkisebbekre is gondoltunk: gyermek és junior párnáink tökéletes minőségű alvást biztosítanak gyermekek számára is.

Termékajánló

Terméklista szűkítése - Feltételek

TEMPUR ONE Support Pillow memóriahabos párna

TEMPUR ONE Support pillow memóriahabos TEMPUR hab párna. Gyerek ifjúsági és felnőtt méretben....

46 990 Ft -tól

TEMPUR Original memóriahabos párna / TEMPUR Original...

A TEMPUR® Original nyakpárnát gyógytornászokkal közösen fejlesztették ki annak...

67 990 Ft -tól

TEMPUR Sonata memóriahabos párna / TEMPUR Sonata memory...

Az oldalak íves formája tökéletes pihenést ad oldalt fekve. Kényelmesen alátámasztja nyakát...

79 990 Ft
Eredeti - NASA fejlesztés

TEMPUR Ombracio memóriahabos párna / TEMPUR Ombracio...

Párna hason fekvőknek. A TEMPUR Ombracio párna segíti Önt az alvási pozíciójában. A...

114 990 Ft

TEMPUR Millennium memóriahabos párna - oldalt fekvőknek /...

A TEMPUR Millennium memóriahabos párna kiválóan alátámasztja a nyakat háton, illetve oldalt...

52 990 Ft -tól

TEMPUR Original Junior memóriahabos párna / TEMPUR...

Oldalt fekvőknek kiváló, memóriahabos párna Junior méretben. Pontosan illeszkedik a fej és...

Részletek

TEMPUR Original Queen memóriahabos párna / TEMPUR...

Oldalt fekvőknek kiváló memóriahabos párna. A TEMPUR Original párna hosszított változata,...

Részletek

TEMPUR párna Comfort Cloud memóriahabos párna / TEMPUR...

A memóriahabos párna speciális TEMPUR ES (extra soft/lágy) anyagból készül, amely innovatív...

86 990 Ft -tól

TEMPUR párna Classic memória habos párna / TEMPUR Classic...

A különleges nyomáscsökkentő tulajdonságú TEMPUR Classic párna kényelmes és megfelelő...

Részletek

TEMPUR Traditional Granulate memóriahabos párna / TEMPUR...

TEMPUR párna a matrac.hu-tól. A TEMPUR Traditional Granulate memóriahabos párna a NASA...

Részletek

TEMPUR Traditional Breeze memóriahabos párna - TEMPUR...

Ez a hagyományos formájú párna rendelkezik az ölelés finom érzésével, ugyanakkor könnyen...

Részletek

TEMPUR Traditional Easyclean memóriahabos párna / TEMPUR...

Tempur párna, Traditional Easyclean memóriahabos párna. A párna teljes egészében mosható...

Részletek 

TEMPUR párna – Ha számít a nyugodt alvás

 

TEMPUR® párnáink rendkívül széles választékkal, a nyugodt és pihentető alvás ígéretével várják azokat, akik jobb minőségű alvásra vágynak. Nem is gondolnánk, hogy egy jó párna mennyiben befolyásolja az alvásunk minőségét, pedig szerepe nem elhanyagolható. Ha már lecseréltük az ágyat és a matracot, de még mindig nehezen megy az elalvás, a TEMPUR® párnák valódi segítséget nyújthatnak, hogy mindenki békésen szenderüljön álomra.

 

TEMPUR párna – Az igazi komfort

 

TEMPUR® párnáink olyan kiváló minőségű anyagokból készültek, amik a mindennapi komfortérzet alapját képezik. Az eredeti TEMPUR® memóriahabos anyag garantálja a kényelem érzetet, bármilyen pozícióban is szeretünk aludni. Háton, oldalt és hason fekvők egyaránt találnak a számukra tökéletes darabot. Sőt, mi a legkisebbekre is gondoltunk: gyermek és junior párnáink tökéletes minőségű alvást biztosítanak gyermekek számára is.

 

TEMPUR párna – A megfizethető luxus

 

A TEMPUR® párnacsalád a luxust testesíti meg, elérhető árakon. Párnáinkkal bárki hercegnőnek vagy hercegnek érezheti magát, olyan könnyed és puha anyagból készültek, akár egy igazi királyi lakosztály párnái. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően pont ott és úgy illeszkedik testünk vonalához, hogy az a tökéletes alátámasztást nyújtja számunkra, amivel varázslatos élményt ad az alvás.

 

TEMPUR párna a problémák ellen

 

Akár alvászavarokról, akár horkolásról van szó, a TEMPUR® párnák között biztosan találunk olyat, ami megoldja a legkülönfélébb alvási panaszokat is. Az Original Tempur párna például az oldalt fekvőknek nyújt megfelelő alátámasztást, aminek köszönhetően enyhíti a fájdalmakat, vagy a horkolást. A TEMPUR® Traditional Breeze memóriahabos párna pedig segít stabilan tartani a felsőtestet alvás közben, ezzel elkerülhetőek a különböző derékfájdalmak is. Továbbá minden párnánk antiallergén anyagból készült, és 60°C-on moshatóak is.

Tempur párna Ombracio memóriahabos párnaTempur párna memóriahab.jpg

 

 

Mi a TEMPUR párna? (Memóriahabos párna, memoryhab párna, memória párna, emlékezőhab)

 

A TEMPUR® memóriahab, memoryfoam, emlékező hab termékek világszerte híresek, nagyon sok olyan páciensnek segített megoldani alvási problémáját, akik alvási nehézségekkel, hát, nyak, illetve izületi problémákkal küzdöttek. Ma már több millió ember ismeri alvásminőség-javító tulajdonságát a világon.

 

TEMPUR adatok - NOVETEX

 

A TEMPUR® memóriahab, memory hab, memoryfoam, emlékező hab - egy nyitott cellás, viszkoelasztikus, hőmérsékletre érzékeny nyomáscsökkentő anyag. A TEMPUR® anyag tökéletesen alkalmazkodik a  test alakjához. A szokványos poliuretán anyagnak rendszertelen sejtszerkezete van, amely az Ön testsúlya alatt egyszerűen összenyomódik és fenntartja a testhőmérsékletét. A TEMPUR® memóriahab, memory hab, memoryfoam, emlékező hab - anyag esetében a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet, ezzel ellennyomás nélkül teljes körű alátámasztást biztosítanak ott, ahol erre szükség van. A TEMPUR® anyag visszaáll eredeti helyzetébe, amint felemelkedik a fekhelyről.

Miért jó a TEMPUR párna?

 

Tempur belső sejtszerkezet - NOVETEX

 

 

Azokon a pontokon, ahol a test érintkezik az anyaggal, meleg hatására lágyabbá válik a felület, viszont kemény marad azokon a területeken, ahol nem érintkezik a testtel. Ez a tulajdonság magas fokú kényelmi érzetet biztosít használójának.

 

TEMPUR párna - Antiallergén

 

A TEMPUR® memóriahab, memory hab, memoryfoam, emlékező hab - anyagösszetétele 100%-ban megfelel az Ökotex 100 szabvány követelményeinek. Ellenáll az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.

 

 

TEMPUR párna - Előnye

 

A TEMPUR® memóriahab, memory hab, memoryfoam, emlékező hab - anyag forradalmasította a 21. század modern alváskultúráját. Egyedülálló nyomáskiegyenlítő tulajdonságából adódóan minden alvási szokásnak megfelelő alátámasztást biztosít.

Alvás közbeni nyomás egyenletes elosztása mély, nyugodt alvást biztosít. A TEMPUR® matrac és párna használatával bizonyítottan megelőzhetők a rossz alvási szokások miatt kialakuló ízületi-, és gerincproblémák.

A TEMPUR matrac és párna használata megszünteti a fájdalmat keltő nyomáspontokat, csökkentik a test azon szükségletét, hogy állandóan forgolódjunk és kényelmes, fájdalommentes pozíciót keressünk az alváshoz.

 

tempur-parna-novetex-agyban-a-legjobb

Oldalt fekvőknek kiváló memóriahabos Tempur párna. Pontosan illeszkedik a fej és nyak formájához, tökéletes tartást biztosít a nyak és vállizmok számára. Az Original TEMPUR párna enyhíti a fájdalmat, a horkolást és az alvászavarokat.

A Tempur Párnákról

 

Sokféle párnatöltet van a piacon, de csak egy TEMPUR® létezik - az eredeti viskoelasztikus anyag, amelyet a NASA fejlesztett ki az űrhajósok csillapítására az emelés során, és amelyet az Űr Alapítvány tanúsított.

A TEMPUR® Sleep Tudósok ugyanolyan komolyan veszik párnáikat, mint a TEMPUR® matracaik. Gyorsan felismerve, hogy mindenki egyedülálló, az ágypárnák széles választékát fejlesztették ki, hogy megfeleljenek a különböző alvási követelményeknek.

A klasszikus téglalap alakú, laza töltésű párnapárnáktól az ergonomikus öntött párnákig minden TEMPUR® párnát csak nyomáscsökkentő TEMPUR® anyag tölt meg. Párnáink tollmentesek. Mindegyiket úgy tervezték, hogy optimális fej- és nyaktámaszt nyújtson, így gyorsabban elalszik és hosszabb ideig alszik.


Klasszikus párna kollekció

Ezek a hagyományos formájú TEMPUR® párnák átölelhető, alakítható tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a feje kényelmes legyen, akár hátul, akár elöl, akár oldalt alszik. Hisszük, hogy a TEMPUR® párnák életed legjobb éjszakai alvását nyújtják.

Komfort felhőpárna
Ez a párna egy speciálisan kifejlesztett TEMPUR ES (Extra-Soft) anyagból készül, hogy a puhaság és a támasz innovatív egyensúlyát biztosítsa. Ideális azok számára, akik azt a támogatást szeretnék, amelyet a TEMPUR kínálhat, puhább párna érzéssel.

Comfort Original párna
Szabadalmaztatott TEMPUR® borítékból, több ezer közepes tapintású TEMPUR® anyagból készült mikropárnákból készül. A Comfort Pillow Original plüss kényelmet nyújt, miközben megőrzi mindezen fontos nyomáscsökkentést.

ERGONÓMIAI GYŰJTEMÉNY

Eredeti párnák
szilárd TEMPUR® anyagból, kompromisszumok nélkül a nyak támogatásához és feszességéhez. Kifejezetten a hátsó és az oldalsó alvási helyzethez alakítva, 3 magasságban kapható, így kiválaszthatja a tökéletesen neked megfelelő méretet.

 

  • TÁMOGATÓ KÉNYELEM - Az eredeti memóriahab. Ez a párna speciálisan kifejlesztett mikropárnákkal van tele, a TEMPUR Comfort Pillow Original a puhaság és a támasz innovatív egyensúlyát biztosítja.
  • SZEMÉLYRE VONATKOZÓ TÁMOGATÁS - A matracainkban található egyedi TEMPUR anyagból készült párnáink teljes kényelmet és támogatást nyújtanak egész éjjel. Azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen 'dúsítsa meg' a párnáit. Ez megakadályozza, hogy a TEMPUR részecskék összetapadjanak, és kényelmetlenül bemerüljenek a párnájába.
  • KÉNYELEM MINDEN OLDALON - Függetlenül attól, hogy a hátadon, az oldaladon vagy az oldaladon alszol-e, a TEMPUR mikropárnákkal töltött szabadalmaztatott párnaborítékaink egyszerre átölelhetők és formaképesek, így addig pihe-puhíthatod és pöffesztheted a párnádat, amíg az éppen neked való.
  • 60 ° C-ig mosható párnahuzat - A párnája létfontosságú az egészség és a közérzet szempontjából. Annak érdekében, hogy szép és friss legyen, a TEMPUR Comfort Pillow Original könnyen letolható cipzárral rendelkezik, amely 60 ° C-ig mosható gépben.
  • 3 ÉV GARANCIA - A TEMPUR-nál úgy gondoljuk, hogy a minőségnek tartósnak kell lennie. A legtöbb hagyományos párnával ellentétben párnáinkra 3 év garancia vonatkozik, így évről évre kiváló minőségű alvást élvezhet.

Ajánlott termékek


CUBO SALVASPAZIO 17 cm-es matraccal
Cubo Magnum SALVASPAZIO kanapé, kanapéágy - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Cubo Magnum SALVASPAZIO kanapé, kanapéágy

CUBO MAGNUM - Minőségi, kevés helyet foglaló, ággyá alakítható kanapé. Napközben...

597 990 Ft
matrac.hu
Mako Szatén ágyneműhuzat - Kék virágos - NOVETEX matrac

Mako Szatén ágyneműhuzat - Kék virágos

Mako szatén kék virágos ágyneműhuzat. Tartalma: dunnahuzat, nagypárna huzat és kispárna...

19 990 Ft
matrac.hu
nem gyűrődik össze alattad
Gumis Jersey lepedő Tundra  zöld- NOVETEX - Ágyban a  legjobb!

Gumis Jersey lepedő - Tundra zöld

Válasszon Jersey gumis lepedőt hangulata és hálószobája színvilága szerint! A Jersey gumis...

3 990 Ft
matrac.hu
Bevezető áron
Bagheria kárpitozott franciaágy - NOVETEX Matrac - Ágyban a legjobb!

Bagheria kárpitozott franciaágy ágyneműtartóval és matraccal

Reflexnotte Bagheria ágyneműtartós franciaágy 160x200,180x200 cm-e méretben. Olasz ágy...

876 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.