Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

TEMPUR Sensation Supreme 21 memóriahabos matrac


Ossza meg!



Ár: 559 990 Ft-tól
Akciós ár: 447 992 Ft-tól
Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
Értesítjük Önt
Szállítási költség:
Kattintson ide!

Átvétel módja

Temék

Házhozszállítás díja

Személyes átvétel

NOVETEX Matrac
boltokban

   INGYENES 
    (előre utalással)

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-ig

3.290 Ft

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-tól

14.990 Ft

Házhozszállítás vidékre

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Házhozszállítás+szerelés
BUDAPESTEN

Matrac, Bútor, egyéb 

22.490 Ft

Házhozszállítás+szerelés
VIDÉKEN

Matrac, Bútor, egyéb 

VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA KÉRJEN AJÁNLATOT!
A termék magassága:
21 cm
Tempur anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését. Egyedülálló, speciálisan kialakított poliuretán hab rétegének köszönhetően még kényelmesebb.


TEMPUR Sensation Supreme 21 memóriahabos matrac leírás

TEMPUR® Sensation Supreme 21 memóriahabos matrac

 

A lefekvés pillanatától az ébredésig a 
TEMPUR® Sensation Supreme 21 reagál a testére!


Az eredeti memóriahab, a TEMPUR® Sensation Supreme 21 reagál testének hőmérsékletére, alakjára és súlyára, mivel folyamatosan alkalmazkodik Önhöz, személyre szabott kényelmet és támogatást nyújtva Önnek attól a pillanattól, amíg lefekszik, és fel nem kel.

 

TEMPUR® Sensation Supreme 21

– határozott alátámasztásra tervezve – 

A testnek megfelelő kényelemmel és kiemelkedő alátámasztással ellátott TEMPUR® anyag  a hozzáadott TEMPUR® Comfort anyaggal kiegészítve csökkentik a nyomáspontokat, ami az éjszakai forgolódások megszűnéséhez vezet.

 

Tempur sensation supreme matracok

 

A TEMPUR® Sensation Collection matracok eredeti TEMPUR® memóriahab rétegei tökéletes egyensúlyt teremtenek a kényelem és a rugalmas alátámasztás érzésében.

 

Tökéletes nyomáscsökkentő hatása tehermentesíti a testet, ezáltal a test képes regenerálódni az éjszaka folyamán. Anatómiai szempontból tökéletes alátámasztást biztosít, ezáltal a gerincoszlop a lehető legjobb pozícióba kerül alváskor.

 


TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac mérete: 80x200, 90x200, 100x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac magassága: 21 cm
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac súlyhatára: 140 kg
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac keménységi fokozata: rugalmas TEMPUR fokozat
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac huzata: levehető huzat 60 C°-on mosható
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac garancia:  10 év a matrac belső szerkezetére
 

TEMPUR Sensation Supreme 21 matrac : minimálisra csökkenti az éjszakai forgolódást


 

Opció: Exkluzív CoolTouch ™ matrachuzat, amelyet az éjszakai hőmennyiség kezelésére terveztek, hűvös tapintást biztosít az éjszaka folyamán
 

A TEMPUR® Sensation Sensation 21 matrac 4 egyedi réteget tartalmaz, melyeket úgy terveztek, hogy tökéletes összhangban működjenek együtt a kifogástalan éjszakai pihenés érdekében.

 

tempur matrac sensation supreme-

 

 

Tapasztalja meg a TEMPUR® Sensation Supreme 21 matrac nyújtotta kényelmet éjszakáról - éjszakára, amelyet a legnagyobb kényelem és mély alvás érdekében fejlesztettek ki a középkemény matracot kedvelők számára

 

Nézzünk bele a TEMPUR® Sensation Supreme 21 matrac belsejébe!

 

A TEMPUR® Sensation matracok tartalmazzák a TEMPUR®  komfort habot, mely páratlan módon támasztja alá a testet az éjszaka folyamán. 
 

A NASA űrtechnológiájából kifejlesztett matracok autentikus TEMPUR® anyagot tartalmaznak, amely alvás közben tökéletesen igazodik a testhez és kompromisszumok nélküli kényelmet és alátámasztást nyújt egész éjjel.

 

tempur matracok sensation supreme


 

A TEMPUR® Sensation Supreme 21 matrac 4 egyedi réteget tartalmaz, melyeket úgy terveztek, hogy tökéletes összhangban működjenek együtt a kifogástalan éjszakai pihenés érdekében.

 

A legfejlettebb TEMPUR® komfort hab és az extra tartóhab enyhíti a nyomáspontokat és reagál a rajta fekvő testhőmérsékletére, súlyára, alakjára, maximális kényelemben és alátámasztásban tartva azt.

A DuraBase™ technológia kiemelkedően dinamikus alátámasztást nyújt a kényelem kompromisszumai nélkül. Ezek az egyedülálő rétegek a matrac belsejében egyedülállóan dolgoznak a test körvonalát követve és biztosítják a test ideális befogadását, tetőtől talpig eloszlatva a test fájdalmas pontjaira eső nyomást.



 

Miért a TEMPUR®?

Az egyedülálló TEMPUR  nyitott cellás viszkoelasztikus anyag lehetővé teszi, hogy a matrac személyre szabott kényelmet és nyomáscsökkentést kínáljon a minőségi zavartalan alvás érdekében.

 

 

A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges
 

Egyedüli és különleges, mert a TEMPUR matracon feküdni olyan, akár lebegni az űrben!
 

A TEMPUR matracok legfontosabb tulajdonsága, hogy személyre szabott alátámasztást biztosítanak, megszüntetve minden fájdalmas nyomáspontot, csökkentve a testre ható feszültséget az éjszaka folyamán. A TEMPUR matrac tökéletes alátámasztásának köszönhetően tehát, megszabadulunk az éjszakai kínkeserves hánykolódástól. A TEMPUR  matracon minden alvási pozíció fájdalommentessé és egyben kényelmessé válik. A luxus kategóriás TEMPUR matracon töltött éjszakát követően, lehetetlenség fájó, égő háttal ébredni; amint egyszer kipróbáljuk, azonnal új értelmet nyer majd a kényelem fogalma.
Egy jó matrac megoldhatja az álmatlan éjszakák és kialvatlanság okozta problémákat, ha pedig a legjobb matracot keresi, akkor érdemes kipróbálnia a TEMPUR matracokat szaküzleteinkben.
 

Alvás tempur matracon

  


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges a TEMPUR matracok és párnák memóriahab alapanyaga
 

Az Amerikai Űrkutatási Központ fejlesztő – kutató mérnökei, ortopéd professzorok közreműködésével, klinikai szakvélemények alapján, hosszú évtizedeken keresztül fejlesztették, tökéletesítették és az innováció jelenleg is minden nap folytatódik. Ez az egyetlen memóriahab, mely viselheti az Amerikai Űrkutatási Központ logoját. Az egyetlen, melyet a NASA Űrügynökség elismert, és támogat.  TEMPUR anyag különleges felhasználási területe az űrhajózás. A TEMPUR anyag a NASA által akkor született meg, amikor az űrhajósok felszereléséhez nyomáscsökkentő anyagot kerestek. 



TEMPUR matrac
 


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges, mert a különböző memóriahabos matracok anyagának kényelmi szintje meg sem tudja közelíteni a TEMPUR hab luxus élményét. 
 

A TEMPUR anyagának gyártási receptjét rajtuk kívül még senkinek nem sikerült összeállítani, és senki sem tudta leutánozni. Az  autentikus TEMPUR anyagot kizárólag az anyavállalat tulajdonában lévő gyártó üzemben állítják elő sajátos módszertan alapján, amely csupán a TEMPUR gyár szakemberei számára ismert.
Ezt a gyártási folyamatot kizárólag a TEMPUR termékcsalád esetében használják, tehát a TEMPUR matracokon, párnákon kívül ide sorolhatók azok a kiegészítők is, amelyek az ideális utazás, illetve az otthoni, irodai tevékenységek komfortját szolgálják!

 


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges, mert testsúlytól, életkortól, egészségi állapottól függetlenül, mindenki számára tökéletes. 

A TEMPUR anyag egyedien veszi fel a test vonalát, tökéletesen alkalmazkodik és pihentető regenerálódást biztosít. A TEMPUR terméken pihenők nem panaszkodnak testi fájdalmakról, minden alvó póz fájdalommentes, nem igényel forgolódást így zavartalan, nyugodt alvásban lesz része a használónak. A nyomás egyenletes elosztódása az ízületekre és a hátgerincre fájdalomenyhítő hatással van, de segíti a mély és nyugodt alvást is, mindenki számára. 
 

 


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges, mert nyomáspont nélküli éjszakai nyugalmat biztosít, extra kényelmi igények esetén is.
 


A TEMPUR a legmagasabb szintű nyomáscsökkentő képességgel rendelkezik. Ez az a terület, ahol a 3-4 réteggel rendelkező matracok méltón kimagasló a többi memóriahabos matrachoz képest. 
Ez a nyomáscsökkentő tulajdonság jelenti azt, hogy az éjszaka folyamán a testet megfelelően befogadja, ezzel elkerülve a fájdalmat okozó nyomáspontok képződését.
A nyomáspontok, – mint a neve is sugallja –  a test bizonyos területei, melyek a legnagyobb nyomásnak vannak kitéve, amikor érintkeznek a matraccal – a hát, a váll, a karok, a csípő területei. Ha az éjszaka folyamán, vagy reggel arra ébred, hogy fájdalmasak ezek a pontok, akkor az biztos jelzés arra, hogy el kell gondolkodni azon, hogy TEMPUR matracra váltson!.A TEMPUR matrac ideális mindenkinek, aki a fenti problémáktól meg akar szabadulni.


 


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges, mert speciális alátámasztó hatása miatt használják ortopédiai betegek számára preventív és gyógyulási szakaszban egyaránt, továbbá égési osztályokon is a sérültek biztonságos pozíciójának stabilitására. 

 

A TEMPUR® anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését. Egyedülálló "soft touch" rétegének köszönhetően még lágyabb és pontosabb alátámasztást nyújt a test minden pontján.
A TEMPUR matracokat, azután kezdték el széles körben a lakosság részére elérhetővé tenni, hogy a klinikai megfelelősége számtalan esetben igazolódott. 

 


A TEMPUR matrac - Egyedüli és különleges


Egyedüli és különleges, mert a minőség a legfontosabb, ami tartóssá teszi.


A TEMPUR® termékeket folyamatosan tesztelik a gyártási folyamat során, így használója az elkövetkező években, biztonságban tudhatja fekhelyét. Szigorú tesztelési folyamattal évről évre ellenőrzik a tanúsítványok szerinti megfelelőségét is, így a TEMPUR eleget tesz  a legmagasabb minőségi követelményeknek és alkalmasnak bizonyul a hivatalos igazolásokra. 


 

Most nézzük meg közelebbről a TEMPUR matracokat!
 

 

Mit kell tudni a TEMPUR matrac – TEMPUR párna anyagáról?

A TEMPUR matracok különleges anyagösszetétele:

A TEMPUR matrac, TEMPUR párna anyaga egy nyitott cella szerkezettel rendelkező, viszkoelasztikus, nyomáscsökkentő és hőmérséklet érzékeny hab, mely pontosan igazodik a test kontúrvonalaihoz.
A hagyományos poliuretán anyag cellaformái zártak, teljesen szabálytalanok, amelyek csupán összenyomódnak, összepréselődnek, a test vonalát nem követve, nem úgy, mint a TEMPUR.
A
 TEMPUR anyag esetében több millió nyitott szerkezetű sejt alkalmazkodik a test vonalaihoz. 
A TEMPUR matrac  tökéletesen alkalmazkodik a testhez, hibátlanul veszi fel a test formáját.
Teljes alátámasztást nyújt ott, ahol arra a leginkább szükség van, mindenféle ellennyomás kifejtése nélkül, tehát nem ró a testre felesleges terhet, mivel az anyagot tekintve a nyitott sejtek milliárdjai gyengéden körbeölelik a testet.

Tempur sejtszerkezet

 

Mikor Ön felkel a TEMPUR matracról, az visszanyeri eredeti állapotát.

Tempur matrac felépítése   Tempur memóriahabos matrac

 

TEMPUR a higiénia megvilágításából
 

A különleges alapanyag sűrűségénél fogva nem biztosít megfelelő életteret az atkáknak, így az allergiásoknak is biztonságos alváskörnyezetet garantál. 

A Tempur matrac huzata frissen és szárazon tartja a matrac felületét. A matrachuzatot könnyedén lehet tisztítani. Mindegyik matrachuzat, 60°C-on mosható. A Luxe 30 és az Elite 25 verziók QuickRefresh™ fejlesztett matrachuzat fedlapja gyorsan és egyszerűen levehető.
A Supreme 21 cm matrac teljes huzata, az Elite 25 és a Luxe 30 cm verzió huzatának fedlapja teljesen közbezippzározva levehető. A stílusos puha matrachuzat megfelel az Oeko-Tex® 100 szabványnak is, ami azt jelent, hogy káros anyagokra tesztelve, nem jelent kockázatot az egészségre.

 

mosható matrachuzat tempur sensation

A TEMPUR matrac természetes alapanyagú, kellemes huzatának érzete még tökéletesebb éjszakákat nyújt önnek!

 

TEMPUR® Sensation Supreme 21 memóriahabos matrac

  • egyedülálló nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően a Tempur matracok kitűnő alátámasztást és kényelmet biztosítanak
  • fájdalomenyhítő és alvásminőséget javító tulajdonságait klinikai tesztek igazolják
  • egyedülálló "soft touch" rétegének köszönhetően még lágyabb és pontosabb alátámasztást nyújt a test minden pontján
  • csökkenti a gerinc-, nyaki-, és izületi fájdalmakat, reggel sokkal kipihentebben és frissebben ébredhet
  • tökéletes nyomáscsökkentő hatása tehermentesíti a testet, ezáltal a test képes regenerálódni az éjszaka folyamán
  • anatómia szempontból tökéletes alátámasztást biztosít, ezáltal a gerincoszlop a lehető legjobb pozícióba kerül alváskor
  • követi a test vonalát, ezáltal minden alvó pozícióban a megfelelő alátámasztást nyújtja
  • a Tempur anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését
  • tökéletesen átszellőzik, ezért megakadályozza az atkák és baktériumok megtelepedését a matracban
  • a matrac természetes alapanyagú, kellemes huzatának érzete még tökéletesebb éjszakákat nyújt önnek
  • a huzat mosógépben mosható, ezáltal otthonában könnyen tisztítható

A Tempur SENSATION 21 matrac belső szerkezete:

A. 2 cm TEMPUR "soft touch" komfort réteg
B. 4 cm TEMPUR alátámasztó réteg
C.4 cm TEMPUR Mobility Réteg

C.11 cm speciálisan kialakított, nagy rugalmasságú poliuretán hab


 .

 

A 100 napos matrac visszavásárlási garancia szolgáltatás feltételei:

 

A visszavásárlási garancia szolgáltatásunkat a matrac vásárlásakor kell kérni, melyet a matrac átvételekor kapott dokumentummal tudnak a későbbiekben érvényesíteni. Ahhoz, hogy a 100 napos matrac visszavásárlási szolgáltatásunkat igénybe tudják venni, a következő feltételeknek kell teljesülnie:

 

  • A szolgáltatást csak magánszemélyek vehetik igénybe, vásárlásonként egyszeri alkalommal, évente maximum 2 vásárlás esetén.
     
  • A matrac visszavásárlási garancia csak szabvány méretű matracokra érvényes, melyek az alapméretes 90x200 cm, 160x200 cm és 180x200 cm-es méretek. Egyedi méretű, egyedi gyártású és külön kérésre készített matracokra nem vonatkozik!
  • A visszavásárlási garancia sérülésmentes (nem kell eredeti) csomagolásban, tiszta, újszerű, foltmentes, hajszál, és állatszőr-mentes állapotban, kitöltött érvényes garancialevéllel, vásárlást igazoló számlával érvényesíthető. Szennyezett, foltos, mosott, hajas, szőrős, szerkezetileg sérült, megtört, sérült csomagolású matracra visszavásárlási garanciát nem áll módunkban érvényesíteni.
     
  • A fenti feltétel miatt a matrac visszavásárlási garanciát csak akkor tudja érvényesíteni, ha Ön a matrac vásárlással egyidejűleg egy matracvédőt is vásárol üzletünkben, és azt a garancia 100 napja alatt használja.
     
  • Visszavásárlás esetén, a termék visszaszállítási költsége minden esetben a Vásárlót terheli. Sérült csomagolású terméket a szállítótól nem vesszük át.

     
  • Jó tudni: Miután sem Önnek, sem másnak nem kívánunk higiéniai termékként használt matracot értékesíteni, a visszavásárolt matracokat kiállítási és próba matracként hasznosítjuk!

 


Webes rendelés esetén ne felejtkezzen el a matracvédő megrendeléséről, valamint a megjegyzésben rögzítse a 100 napos garancia igényét!

 

A 100 napos matrac visszavásárlás menete:

 

  • A 100 napos matrac visszavásárlási garancia esetén Öntől a matracért kifizetett összeg 70%-ért vásároljuk vissza a matracot.
  • A fennmaradó 30%, mely a vételi árból levonásra kerül, tartalmazza a matrac használati díját illetve az adminisztrációs, kezelési és ügyviteli költségeket.





További termékek

AKCIÓ 20%. A készlet erejéig!
Temptation - táskarugós hybrid matrac TEMPUR memóriahab réteggel 25 cm matrac - NOVETEX matrac.hu Ágyban a legjobb 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

Temptation - táskarugós matrac...

Luxus alvásélményre vágyik? Temptation matrac a modern matracok új generációjába tartozó hybrid matrac. Egyedi tulajdonágokkal...

392 990 Ft 314 392 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Cloud 21 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Cloud Supreme 21...

A TEMPUR® Cloud Collection azoknak készül, akik lágy érzetű kényelemre vágynak. A TEMPUR Cloud matrac felső rétege speciálisan...

559 990 Ft 447 992 Ft
Megtekintés
TEMPUR Fedőmatrac

TEMPUR fedőmatrac 3,5 Topper

Egyedülálló nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően a Tempur fedőmatrac fokozza a kényelemérzetet, javítja a hagyományos matrac komfortját

Kérjen ajánlatot
Megtekintés
TEMPUR fedőmatrac 7 cm - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR fedőmatrac 7

Egyedülálló nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően a Tempur fedőmatrac fokozza a kényelemérzetet, javítja a hagyományos matrac komfortját

Kérjen ajánlatot
Megtekintés
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
TEMPUR fedőmatrac 5 - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR memóriahabos fedőmatrac 5

Egyedülálló nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően a Tempur fedőmatrac fokozza a kényelemérzetet, javítja a hagyományos matrac komfortját

319 990 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig!
TEMPUR Micro-Tech 20 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR Micro-Tech 20 Hybrid mikro...

Memóriahabos mikró rugós matrac mely tökéletesen ötvözi a tartós acél rugó, hordozható és tartó hab valamint a TEMPUR anyag...

235 990 Ft 188 792 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig!
TEMPUR Micro-Tech 20 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR Micro-Tech 20 memóriahabos...

A "Micro-tech by Tempur" Hibrid kollekció, amely tökéletesen ötvözi a tartós acél rugó, hordozó és tartó hab valamint a TEMPUR...

235 990 Ft 188 792 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig!
TEMPUR One Firm 20 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR One Firm 20 memóriahabos...

A kemény TEMPUR matrac a tökéletes egyensúlyt biztosítja, a mélyebb, hosszabb és pihentetőbb alvásért. 10 év szavatosság egy...

464 990 Ft 371 992 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig!
TEMPUR One Medium 20 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

TEMPUR One Medium 20 memóriahabos...

A középkemény TEMPUR matrac a tökéletes egyensúlyt biztosítja, a mélyebb, hosszabb és pihentetőbb alvásért. 10 év szavatosság...

464 990 Ft 371 992 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Original 19 memóriahabos matrac

Tempur Original 19 memóriahabos...

A Tempur anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését - egyedülálló...

Kérjen ajánlatot
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Original 21 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Original Supreme 21...

Tökéletes nyomáscsökkentő hatása tehermentesíti a testet, ezáltal a test képes regenerálódni az éjszaka folyamán. Anatómiai...

559 990 Ft 447 992 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Oslo Firm Elite 25 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Oslo Firm Elite 25...

A legújabb fejlesztésű TEMPUR matrac, mely sokkal markánsabb alátámasztást biztosít a többi TEMPUR matrachoz képest. Tökéletes...

642 990 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Firm Supreme 21 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Oslo Firm Supreme 21...

A legújabb fejlesztésű TEMPUR matrac, mely sokkal markánsabb alátámasztást biztosít a többi TEMPUR matrachoz képest. Tökéletes...

559 990 Ft 447 992 Ft
Megtekintés
Akció 30%. A készlet erejéig!
Tempur Sensation 19 matrac

Tempur Sensation 19 matrac

Tempur anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését. Egyedülálló,...

Kérjen ajánlatot
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
TEMPUR Sensation Elite 25 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Sensation Elite 25...

A TEMPUR matrac kiküszöböli a nyomáspontok kialakulását, és csökkenti a forgolódás szükségességét éjszaka, ami zavartalan,...

642 990 Ft 514 392 Ft
Megtekintés
AKCIÓ 20%. A készlet erejéig! Kifutó vagy kiállitott matracok
Tempur Sensation 21 memóriahabos matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb! 80x200, 90x200, 100x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200

TEMPUR Sensation Supreme 21...

Tempur anyag enyhíti a nyomást a test teljes felületén, segítve a gerincbántalmak megelőzését, enyhítését. Egyedülálló,...

559 990 Ft 447 992 Ft
Megtekintés


Ajánlott termékek


Ágyneműhuzat

Pamut-szatén ágyneműhuzat- 3 részes

Kellemes tapintású, gyönyörű, élénk színekben pompázó ágyneműhuzatok, amelyek még...

11 990 Ft
matrac.hu
100 napos extra komfort garancia! Egészségpénztárra elszámolható! Ingyenes matractisztítással!
Extra biomatrac - 90x200 kókusz matrac - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Extra NOVETEX biomatrac - 90x200 kókusz matrac 23436

Extra 23436, dupla komfortú, 5 rétegű, latex-kókusz 90x200 NOVETEX biomatrac 19 cm, súlyhatára...

268 990 Ft
matrac.hu
fa tv állvány
Maine TV szekrény - tömör fa TV állvány - NOVETEX - Ágyban a legjobb!

Maine TV szekrény - tömör fa TV állvány

Maine TV szekrény a NOVETEX matractól! Varázsolja otthonossá hálószobáját vagy nappaliját...

Kérjen ajánlatot
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Vermont 140x200 cm táskarugós szállodai matrac 28 - Sealy - NOVETEX Matrac

Vermont 140x200 cm táskarugós szállodai matrac 28 - Sealy

A Sealy Vermont 140x200 cm táskarugós hotelmatrac. 130 kg súlyhatár 28 cm magas, lágy matrac. A...

289 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.