Tel: +36 70 930 4040

Email: web@matrac.hu


Kezdőlap

Tönkölyhéj párna kis henger 50x15 cm


Ossza meg!



Ár: 15 190 Ft-tól
Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
Értesítjük Önt
Szállítási költség:
Kattintson ide!

Átvétel módja

Temék

Házhozszállítás díja

Személyes átvétel

NOVETEX Matrac
boltokban

   INGYENES 
    (előre utalással)

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-ig

3.290 Ft

Házhozszállítás BUDAPESTEN

30.000 FT-tól

14.990 Ft

Házhozszállítás vidékre

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Házhozszállítás+szerelés
BUDAPESTEN

Matrac, Bútor, egyéb 

22.490 Ft

Házhozszállítás+szerelés
VIDÉKEN

Matrac, Bútor, egyéb 

VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA KÉRJEN AJÁNLATOT!
Ez a a párna az alvászavarral küszködőknek nyújthat felüdülést. Nyak- derék- és térdhajlathoz illesztve tehermentesíti a térd és csípőízületeket, és a nyakcsigolyákat. Kiváló szellőzése miatt erősen izzadóknak is kifejezetten ajánlott. Ülőpárnaként is használható!


Tönkölyhéj párna kis henger 50x15 cm leírás

Tönkölyhéj hengerpárna 50x15

  • a tönkölyhéj párna segítséget nyújt az alvászavar leküzdéséhez
  • enyhíti az ízületi és migrénes problémák tüneteit, nyugtatólag hat szervezetére
  • a  tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása jótékony hatást gyakorol a test idegvégződéseire
  • kiválóan szellőzik, különösen ajánlott erősen izzadóknak
  • a párna magos szerkezete igazodik a nyakához és feje alakjához
  • ülőpárnaként is használja 
  • alkalmas a menstruációs görcsök enyhitésére, hólyagpanaszokra és az aranyeres tünetek mérséklésére is

Huzat: 100% pamut, 40°-on mosható
Méret: 50x15

Tönkölypárna a pihentető alvásért

Cipőn és matracon nem szabad spórolni, tartja a mondás. A reumások, alvászavaroktól vagy gerincproblémáktól szenvedők azonban azt is tudják, hogy egy jó matracon is lehet rosszat aludni: ha nem megfelelő párnát választunk, fáradtan, sajgó vállakkal kezdhetjük a napot. A tönkölypárna tökéletes alátámasztást biztosít és egy egész sor egyéb jótékony hatással bír. Mind alváshoz, mind irodai használatra kitűnő választás. Oldja a nyak és vállizmok feszültségét és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Mit kell tudni a tönkölyhéj párna alapanyagáról?

A  tönkölybúza jótékony hatásait már a középkorban is jól ismerték. A 12. században bingeni Szent Hildegárd, korának meghatározó női szentje írásba is vette ezen előnyöket és a legkiválóbb gabonaféleként utal a tönkölybúzára. Alapvetően két célra használják: a magokból őrölt tönkölyliszt élettani hatásait tekintve jóval egészségesebb, mint az egyszerű búzaliszt, cukorbetegek is fogyaszthatják. Pelyváját, a cséplés során eltávolításra kerülő maghéját, hagyományosan használják tönkölyhéj párnák készítésére.

Miben különbözik a tönkölyhéj párna a többi fejtámasztól?

A tönkölypárna számos tulajdonságát tekintve egyedülálló termék. Egyrészt teljes mértékben organikus, 100%-ban bio termék. A párna működési elve sem a megszokott szivacsos alapon működik: a tönkölybúza párna felveszi testünk formáját, a tönkölyhéj szabadon mozog a huzatban, így egyenletes alátámasztást biztosít, miközben a szemek gyengéden masszírozzák bőrünket. Ez a mozgás ráadásul egy rendkívül relaxáló, halk zizegő hangot ad, amely mély álomba ringatja a használót. A töltet mennyisége egyedileg változtatható, így senkinek nem kell attól félnie, hogy túl kemény vagy éppen túl puha lesz a végeredmény. Ráadásul levegős állaga miatt kiválóan szellőzik, így használata közben nem izzad bele az ember.

 

A tönkölyhéj párna egészségügyi hatásai

A tönkölybúza jótékony egészségügyi hatásai párnaként való használat közben is jelentkeznek. A tönkölyhéj nagy arányban tartalmaz kovasavat, amely gyulladáscsökkentő hatásáról ismert és éveken keresztül párolog a párnából. A kovasav enyhíti a reumás, izületi, migrénes tüneteket, a kínzó hát-, és derékfájást.

Milyen esetben érdemes tönkölyhéj párnát beszerezni?

Ha reggelente gyakran fáj a derekad, hátad, nyakad, próbálj ki egy 100%-ban magyar gyártású és 100%-ban organikus tönkölyhéj párnát! Egy egyszerű pamut huzattal párosítva kivételesen pihentető élményben lesz részed! Menstruációs görcsöktől és aranyeres tünetektől szenvedőknek, mint ülőpárna ajánljuk.  Webáruházunkban is megvásárolhatod IDE kattintva!

A tönkölyhéj  lazán mozog a párnahuzatban, levegős, könnyű és stabil töltést ad, valamint rendkívül kényelmes. A tönkölypárnatökéletesen igazodik fejünk és nyakunk formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopunkat, így biztosítja a nyugodt és egészséges pihenést.

A tönkölyhéj jótékony élettani hatásai miatt, a tönkölypárna számos egészségügyi problémára megoldást jelenthet. A tönkölypelyva 90%-ban kovasavat tartalmaz, mely évekig párolog, ennek a biomágneses kisugárzásnak köszönhetően fejti ki jótékony hatását a tönkölypárna.

A kovasav a bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, és nyugtatóan hat az idegvégződéseinkre, görcs- és stressz oldó, fájdalomcsillapító illetve gyulladáscsökkentő hatású. Ebből kifolyólag enyhíti a reumás, ízületi, migrénes tüneteket, valamint a krónikus gyulladásokat, csökkenti a hát- és derékfájást, a menstruációs görcsöket; szokták ajánlott alvászavarban szenvedőknek, de alkalmazható aranyér és felfekvés ellen is. Az éjszakai leizzadás ellen is megóv, ugyanis a tönkölypárna kiválóan átszellőzik.

tönkölypárnákat ráadásul vegyszermentes, bio minősítésű tönkölybúza pelyvájával töltik meg, így a környezetvédelmi szempontoknak is mindenben eleget tesz, ráadásul a bio huzattal készült tönkölypárna a bio termék kedvelőket is lázba hozza!

 

Ha szeretnél tönkölyhéj párnáról olvasni  kattints IDE!






További termékek

Tönkölypárna jóga hengerpárna 70x20 cm - NOVETEX matrac

Tönkölypárna - jóga...

A kiválóan szellőző tönköly töltetű jógapárna kiváló tulajdonságai miatt tökéletesen idomul a testedhez. A tönkölyhéj...

18 990 Ft
Megtekintés
Tönkölypárna izületi fájdalmakra - NOVETEX matrac

Tönkölypárna 30x40

A tönkölyhéj párna segít az alvászavar leküzdésében, enyhíti az ízületi és migrénes problémák tüneteit. Nyugtatólag hat...

10 990 Ft
Megtekintés


Ajánlott termékek


100 napos visszavásárlási garancia!
Vermont 120x200 cm táskarugós szállodai matrac 28 - Sealy - NOVETEX Matrac

Vermont 120x200 cm táskarugós szállodai matrac 28 - Sealy

A Sealy Vermont 120x200 cm táskarugós hotelmatrac. 130 kg súlyhatár 28 cm magas, lágy matrac. A...

273 990 Ft
matrac.hu
100 napos visszavásárlási garancia!
Ágyrács - motoros luxus duplaléces

Ágyrács - motoros luxus duplaléces - k MR

Motoros ágyrács. Súlyhatár 130 kg. Luxus duplaléces ágyrács. 28 léces motoros...

156 990 Ft
matrac.hu
Ágyak, melyek sosem nyikorognak!
Colorado Classic franciaágy - lebegő éjjeliszekrénnyel - fa ágykeret

Colorado Classic franciaágy - lebegő éjjeliszekrénnyel

Rusztikus vonalakkal rendelkező franciaágy ágytest, mely visszarepít a boldog békeidők...

513 990 Ft
matrac.hu
ágyvég - fejvég
Ágyvég- fejvég boxspring ágyhoz - Arty -  NOVETEX matrac

Ágyvég- fejvég kárpitozott és boxspring ágyhoz - Arty

A szépség és az egyszerűség jegyében készül ez a fejvég. Elegáns és esztétikus...

326 990 Ft
matrac.hu

„Mindig jó ágyat és jó cipőt vegyél, mert ha nem az egyikben vagy, akkor a másikban.”– Maugham

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? - Ágyban a legjobb!

Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac?

2020.09.10. Matrac.hu

  Milyen matracot válasszak? Milyen a legjobb matrac? A legjobb matrac alátámaszt, kényelembe helyez, pihentet. Mentálisan és fizikailag is kitűnő állapotban tart. A legjobb matrac az, amibe alig várod, hogy belehuppanj és amiből nem is akarsz reggelente felkelni. Sőt néha még délben sem…  Na, ezt keresd! Próbáld ki a boltban, majd élj az otthoni próba lehetőségével! Használd ki a 100 napos visszavásárlási garanciát, vagy válassz extra garanciával...

Tovább

VIROCLEAN –  matrachuzat vírusaktivitás csökkentő kezeléssel

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel

2022.02.08. Matrac.hu

VIROCLEAN – matrachuzat vírus-aktivitás csökkentő kezeléssel. Olyan kezelést fejlesztettünk ki, amely csökkenti a vírusaktivitást és antibakteriális. A COVID-19 járványhelyzet arra tanított bennünket, hogyan próbáljuk elkerülni a fertőzéseket, és hogyan őrizhetjük meg egészségünket. A Lava Textiles erre ad választ egy innovatív kezeléssel, amely egyesíti az antibakteriális tulajdonságokat a vírusaktivitást csökkentő hatással.

Tovább

Legjobb matracok

Legjobb matracok - Legnépszerűbb matracaink

2021.11.16. Matrac.hu

Tudjuk, hogy a matracok kínálata óriási és sokan nem biztosak választásukban. Hagyatkozzon sokéves tapasztalatunkra és válassza ki új matracát gyorsan a felsorolt legnépszerűbb matracaink közül! Milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a matracot? Segítünk a választásban! Ezt a rövidebb cikket akkor ajánljuk, ha kutatómunka nélkül, önállóan szeretné gyorsan kiválasztani új matracát.        

Tovább


Tovább a cikkekhez

Alphabed Matrac Kft. 2024 | ÁSZF

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.